FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Cum a luat Arlauskis apărarea României: „Unde ați auzit astea, unde ați văzut? Nu? Atunci nu avem ce vorbi!”

Articol de GSP - Publicat luni, 20 aprilie 2020 20:58

Giedrius Arlauskis (32 de ani), portarul lui CFR Cluj, spune că familia lui s-a atașat de România. Lituanianul încearcă să convingă oamenii de frumusețile din țara noastră.

„Când eram în Rusia am fost ofertat de Anji, în perioada în care au investit masiv. Mi-au zis că mă iau cu bani foarte mulți, dacă devin cetățean rus. Eu am refuzat. La fel s-a întâmplat și cu Zenit. Au venit cu aceeași propunere. În 2010 puteau fi doar 5 străini pe teren. Nu m-am gândit nicio clipă să îmi schimb cetățenia. Iubesc Lituania și nu pot avea dublă cetățenie. Deși am jucat în multe țări interesante, soția mea răspunde mereu că i-a plăcut cel mai mult Bucureștiul”, a declarat Arlauskis la TV Digi Sport. 

Arlaukis, ambasadorul României

„Toată lumea pune niște întrebări despre România... Eu încerc să le explic că nu e așa. Îi întreb «Unde ați auzit astea, unde ați văzut? Nu? Atunci nu avem ce vorbi!». Îi întreb din prima dacă au fost vreodată acolo. Nu au cea mai bună părere. Eu sunt ca un ambasador, unul micuț, le zic, băi, nu e așa. Nu mai știu cum să le explic. E greu, trebuie să simți cum e în România. Și lituanienii pleacă peste tot la muncă, le e foame. Se duc în Irlanda, în Anglia. Când am jucat la Watford m-am întâlnit cu niște fani. M-au întrebat direct «Ai venit la furat?!»”, a povestit Arlauskis. 

VIDEO / Lovitură pentru Dan Petrescu! CFR Cluj, la un pas să-și piardă gratis un jucător de bază

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Arlauskis condiționează rămânerea la CFR Cluj de o persoană: „Dacă el nu continuă, nu voi continua. Nu e Dan Petrescu”

Cum este afectat Ciprian Deac de criza COVID-19: „M-am săturat să-mi fie foame”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
10219242956438847
TA Vi  •  21 Aprilie 2020, 00:52

Fara indoiala cel mai bun portar strain care a aparat in Romania! 1.Arlauskis 2.Felguieras 3.Pigliacelli 4.Penedo 5.Mingote

nune
nune  •  21 Aprilie 2020, 00:05

Arla, poate cel mai frumos si bun nebun care a aparat vreodata in Romania! Talent poate nu cel mai bine valorificat, dar mult mai constant decat alte nume mari care s-au irosit rapid...

10219242956438847
TA Vi  •  21 Aprilie 2020, 14:44

corect ...poate Beto ar prinde podiumul

Vezi toate comentariile (5)
Comentează