FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum poate arăta FCSB în preliminariile Ligii Campionilor » Două variante de echipă: realistă și SF

Sepsi - FCSB/ foto: Raed Krishan (GSP)
Sepsi - FCSB/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat joi, 23 mai 2024 17:25 / Actualizat joi, 23 mai 2024 19:19

FCSB a realizat deja două transferuri, s-a înțeles cu David Kiki (30 de ani, fundaș stânga) și Daniel Popa (28 de ani, atacant). Primul a venit liber, al doilea a fost luat de la U Cluj pentru o sumă de bani.

În plus, la echipa roș-albastră revin Alexandru Musi și Malcom Edjouma, care au fost împrumutați în stagiunea 2023-2024 la Petrolul, respectiv Bari. Alte 3 mutări sunt în așteptare la FCSB, Louis Munteanu, Denis Alibec și Alex Chipciu.

Sabău îi face portretul lui Daniel Popa, noul transfer de la FCSB, și îl avertizează: „Pentru acei bani, să își asume!”
U CLUJ
Sabău îi face portretul lui Daniel Popa, noul transfer de la FCSB, și îl avertizează: „Pentru acei bani, să își asume!”

Un alt jucător dorit de FCSB e Florin Tănase, care ar reveni după doi ani. „Sunt 90% șanse să vină”, a declarat recent Becali.

FCSB îi vrea pe Chipciu, Alibec și Louis Munteanu

Pentru Louis Munteanu, FCSB i-a oferit Fiorentinei 1,2 milioane de euro, însă italienii au cerut 1,5. Transferul a intrat în impas, Gigi Becali nu vrea să participe la o licitație pentru atacantul care a fost împrumutat la Farul în acest sezon. Pe Munteanu îl vrea și Rapid, astfel că FCSB are concurență.

Denis Alibec e o altă țintă pentru FCSB, însă și transferul lui pare greu de realizat. Gigi Becali a anunțat că atacantul care s-a despărțit de Muaither e mai aproape de Farul, mama și bunica lui dorindu-și ca el să nu mai evolueze la roș-albaștri.

Cel mai aproape de transferul la FCSB dintre cei 3 e Alex Chipciu. El mai are contract cu U Cluj un an, astfel că Becali ar trebui să plătească o sumă de bani pentru el. Însă patronul roș-albaștrilor speră ca veteranul de 34 de ani să se înțeleagă cu ardelenii și să rămână liber.

Cum cele 3 variante de transfer par greu de realizat, GSP a realizat două variante de echipă pentru FCSB în sezonul viitor, una SF și una realistă. Ambele pentru preliminariile cupelor europene, unde nu e obligatorie folosirea unui jucător U21 în echipă.

FCSB în startul sezonului viitor, varianta realistă

Târnovanu - Crețu, Ngezana, Chiricheș (Dawa), Radunovic (Kiki) - Lixandru, Șut (Alhassan) - Băluță (Phelipe), Olaru (Edjouma), Coman (Oct. Popescu, Musi) - D. Popa/Fl. Tănase

FCSB în startul sezonului viitor, varianta SF

Târnovanu - Chipciu (Crețu), Ngezana (Haruț), Chiricheș (Dawa), Radunovic (Kiki) - Lixandru (Alhassan), Șut, Olaru (Edjouma) - Alibec (Băluță, Phelipe), L. Munteanu (Fl. Tănase, D. Popa), Fl. Coman (Oct. Popescu, Musi)

VIDEO. Mihai Stoica, despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB: „Sună la pauză! Singura chestie care câteodată ne dă frisoane”

Citește și:

Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Superliga
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro
Superliga
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (10)
MaxiP
MaxiP  •  24 Mai 2024, 10:37

Cu echipa asta vor sa prinda Champions League? Obiectivul e clar, grupele Conference League, ca sa-si permita arogante si sa bage rezervele. Un lucru nu inteleg romanii, fara investitii nu se poate. Nu produci nimic de la tineret, nu bagi bani sa aduci jucatori de nivel macar mediu, dar vrei grupe de Champions League. Daca te uiti la linia defensiva, e oribila. Jucatori gen Dawa si Ngzenna sau cum l-o chema, fara nicio treaba cu acest sport, Chiriches macinat de accidentari, ramas doar cu numele, inca Chipciu, desi veteran si departe de forma carierei, pare jucatorul de top de-acolo. Jucatori fara experienta mai sus de un play-off amarat de Superliga, vrei sa te intaresti cu Alibec la 35 ani, venit din Qatar, complet iesit din orice forma fizica de bun simt... Kiki parea un jucator bun la un moment dat, dar in ultima vreme a facut foarte mult tusa, nu cauta absolut niciun jucator intr-o forma buna sportiva. Singura varianta decenta e Louis Munteanu, dar culmea, un jucator pe un post acoperit, ca nu-i va lua locul lui Coman, iar ca varf, nu e postul lui, nu de asta au nevoie acolo. E o echipa ce iti poate castiga din nou titlul, dar atat si asta in conditiile in care nu i pun din nou pe tava bani lui Dan Petrescu sa-si faca echipa la CFR. Nu poti spera la rezultate in cupele europene cu astfel de jucatori. Nu mai vorbesc, daca le mai si pleaca 1-2 piese de baza, grupele Conference League par iluzorii.

octavcne
octavcne  •  24 Mai 2024, 07:05

Echipa asta cu Fl Tănase e parfum. Apropo, Burca și Tănase joaca la aceeași echipă în Arabia Saudită. Burca (fundaș) are 6 goluri înscrise iar Tănase (atacant sclipitor) doua goluri. Ambii au jucat în peste 20 de partide ptr Al Akhdoud.

Yuri_macel
Yuri_macel  •  23 Mai 2024, 23:27
Postat de Danpinalty pe 23 Mai 2024, 19:46

o sa-i scoata primii bucatari! de unde stiu? pai ce pretentii sa ai de la baietii astia care au sarbatorit titlul pe muzica lui marinica namol si adi energie. atata ii duce capul...

Daca-mi dai un singur exemplu cand a fost Steaua vreodata “scoasa de bucatari” iti retrag titlul de porstul zilei.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează