FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Lumea copiilor la FCSB! Echipa de start va arăta pe placul lui Becali după ultimele transferuri

Articol de - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 07:05 / Actualizat luni, 01 mai 2023 12:53

Gigi Becali, patronul FCSB, a bătut ieri palma cu finanțatorul Botoșaniului, Valeriu Iftime, pentru transferul internaționalului de tineret Denis Haruț (21 de ani).

Odată cu achiziția fundașului dreapta și cu revenirea lui Dragoș Nedelcu după accidentare, primul „11” cu care FCSB va ataca titlul ajunge la o medie de vârstă neverosimil de mică: 23 de ani.

Cum va arăta FCSB: 3 schimbări în echipa de start

Gigi Becali continuă să mizeze pe jucători tineri, iar Anton Petrea va putea alinia una dintre cele mai tinere echipe de start din Liga 1. 

Sunt șanse mari ca la FCSB să fie trei schimbări în primul „11” după această pauză competițională:, Haruț în locul lui Crețu, Nedelcu în locul lui Miron și Radunovic în locul lui Panțîru. 

Astfel, FCSB va avea o echipă pe start cu doar trei jucători peste 24 de ani, Risto Radunovic (28), I. Cristea (26) și Florin Tănase (26), și o medie de 23 de ani, așa cum patronul Gigi Becali plănuia de mai mulți ani.

FCSB: A. Vlad (21 de ani) – Haruț (21), Nedelcu (23), I. Cristea (26), Radunovic (28) – Moruțan (21), Simion (22), Olaru (22) – D.Man (22), Fl. Tănase (26), Fl. Coman (22)

FCSB, sponsorul numărul 1 pentru FC Botoșani

FC Botoșani a ajuns ieri după-amiază la un acord cu FCSB pentru transferul lui Denis Haruț (21 de ani) la gruparea condusă de Gigi Becali. Dacă nu s-a putut cu Andrei Chindriș și cu Mario Dugandzici, roș-albaștrii l-au luat pe fundașul multifuncțional, care poate evolua și în banda dreaptă, dar și în poziție centrală.Moldovenii au făcut din nou o afacere foarte bună. Și tot cu Gigi Becali.

În ultimii 4 ani, s-au perfectat 7 transferuri pe ruta Botoșani - FCSB, după cea de ieri cu Haruț, iar Iftime a făcut milioane bune. 

VIDEO Reîncepe Liga 1! Totul despre supermeciul FCSB - Astra

Citește mai multe știri despre FCSB: 

DSP a băgat limba română în izolare » Decizie de ultimă oră: cine joacă un meci de pregătire în străinătate nu stă în carantină, pentru că „un amical înseamnă competiție internațională”! UTA a profitat deja. Urmează FCSB?

Șeful DSP despre situația de la FCSB: „Nu poate exista excepție la excepție" » Ce variante există pentru FCSB în acest moment

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (9)
gesepescu
gesepescu  •  09 Ianuarie 2021, 13:34
Postat de Sandu Pintilie pe 09 Ianuarie 2021, 09:01

Inca nu stie plonja in careu ca Tanase.

Vojtus e mai bun aici sau Vinicius

sexilianul
sexilianul  •  09 Ianuarie 2021, 12:21

va fi o magarie cat timp ai jucator arvunit,fotbal cu *** ***.......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

digei
digei  •  09 Ianuarie 2021, 10:05

Daca ai bai cumperi, tot prostul o poate face. De la Hagi, de la Iftimie, mai furi de la Craiova... Asta e meritul lui Becali? Sa-i formeze el, la Academia lui, atunci puteti sa-l laudati. Astea-s pretexte ca sa-i apara numele in titlu.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează