FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Curg veștile proaste pentru FCSB » Anunțul care îi dă coșmaruri: "Are șanse minime la TAS"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 08:54

FCSB va merge la TAS și va contesta titlul câștigat de Viitorul, susținând că ea trebuie să câștige campionatul.

Justin Stefan, secretar general al LPF, a vorbit despre cazul dintre cele două echipe și le-a dat o veste proastă roș-albaștrilor.

"Toţi care au citit regulamentul integral au înţeles că exprimarea e suficientă, că se referă la respectiva perioadă competiţională. Până la acest moment avem precedente din 2013-2014. 

În Liga a 3-a 2013-2014 au fost Clinceni şi Baloteşti la egalitate. FRF a tratat cazul la fel cum am făcut noi acum, conform ROAF. Mai sunt două precedente.

Mai este precedentul din Liga a 2-a, din sezonul 2015-2016, şi mai e precedentul de sezonul trecut din play-out, când departajarea dintre CS U Craiova şi CSMS Iaşi s-a făcut pe acelaşi criteriu. Viitorul e campioană, iar şansele FCSB la TAS sunt minime", a declarat Ștefan la TV Digi Sport.

  • LPF spune că într-un sezon sunt două campionate diferite, iar la final, în lupta pentru titlu dintre două combatate aflate la egalitate de puncte, contează doar meciurile directe din play-off, acolo unde Viitorul este avantajată față de FCSB;
  • FCSB spune că este un singur campionat și că trebuie să conteze toate cele patru meciuri directe, din sezonul regulat + play-off, citând art. 29 din ROAF. (detalii aici)

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (56)
702249676568603
Ovidiu Pas  •  16 Mai 2017, 11:43

Eu zic sa le dea o cupa si la FCSB. Nu de alta, dar poate nu mai merg la TAS. Acolo, aia nu o sa zica ca ce dobitoci sunt aia de la FCSB, vor zice de romani la general, si vor zice elvetienii aia ca toti romanii vor pomana, nu doar FCSB.

1057775447587733
Adrian Adrian  •  16 Mai 2017, 11:11

TAS A DECIS:Steaua campioana!!! Dar, cum Steaua deocamdată nu există, campioana României rămâne Viitorul Constanța. Gigi Becali, patronul FCSB Pipera și idolul câtorva mii de disperați, a anunțat că va contesta decizia la binomul Sfânta Fecioară cu pruncul, după care, dacă va fi nevoie, va merge și la Sfântul Trinom.

vladutz13
vladutz13  •  16 Mai 2017, 10:36

Ceva nu inteleg eu, daca regulamentele sunt atat de clare, daca exista precedent.... de ce sunt sansele FCSB "minime"?? De ce nu sunt nule?? :)) Doar mie mi se pare super amuzant ? :)). Cata lipsa de logica pot sa aiba oamenii astia din fotbal. Faptul ca in trecut s-au luat niste decizii, nu inseamna ca alea erau corecte in functie de ROAF, nici pomeneala :)). Ba chiar mai rau, o decizie pro FCSB ar dinamita deciziile anterioare.... Oricum, e jurist LPF, este direct responsabil de varza asta, va dati seama ca nu este obiectiv..... Este vina lor ca exista suficiente neclaritati cat sa se ajunga la asa ceva! Nu e nu capriciu al becaliotului, chiar e neclar, uitati-va si la opinia lui Ioanitoaia!! Nici eu nu cred ca o sa aiba castig de cauza la TAS, dar cine e tras la raspundere pentru scandalul asta??? De ce nu sunt oameni dati afara??? poate chiar Iustin asta....

Vezi toate comentariile (56)
Comentează