FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Cutremur la un club de top din Liga 1! 3 jucători au plecat, al 4-lea e pe listă, iar antrenorul e gata să-și dea demisia

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 29 august 2017 22:18

Astra are un început de campionat destul de bun, strângând deja 15 puncte în 8 etape. E la egalitate cu Dinamo, dar a părăsit cupele europene.

Giurgiuvenii s-au despărțit deja de 3 jucători, iar un al 4-lea e și el pe cale să semneze rezilierea. Andrei Pițian, Viorel Nicoară și Mateo Poljak au plecat deja de la echipă.

Primul și-a găsit echipă și a semnat deja cu Apollon Limassol, unde va fi coleg cu Antonio Jakolis, împrumutat de FCSB la formația cipriotă.

Bogdan Chipirliu ar putea fi al 4-lea jucător care pleacă de la echipă. Transferat în această vară de la Juventus București, golgeterul din Liga a 2-a de anul trecut este pe lista neagră a patronului și ar putea părăsi echipa.

În cazul în care despărțirea se va produce în zilele rămase de mercato, jucătorul va putea semna cu o altă echipă. Altfel, Chipirliu va rămâne la Astra Giurgiu cel puțin până la iarnă. În acest moment jucătorul încă se află în cantonamentul echipei, anunță surse GSP.

Pleacă Edi Iordănescu?

Schimbările de la Astra Giurgiu l-au enervat pe Edi Iordănescu. Antrenorul ar fi dezamăgit de atitudinea conducerii și pare decis să plece.

ProSport anunță că antrenorului i s-a propus să se bazeze pe mai mulți fotbaliști din academie, tocmai pentru că patronul Ioan Niculae nu-i va mai aduce niciun jucător.

Ideea nu-i surâde tehnicianului care avea cu totul alte planuri și în această săptămână ar putea renunța la post, anunță sursa citată.

"Eu am plecat într-un proiect în care mi-am asumat totul. Printre acestea și reconstrucția echipei, în vară plecând 18 jucători. Nu mi-aș dori ca Astra să iasă din elita fotbalului românesc. Pentru mine e foarte important ca echipa să-și mențină nivelul. Vrem să ne regăsim în play-off. Se va pune problema să plec când voi ajunge la concluzia că nu ne putem îndeplini obiectivul. E adevărat, au plecat niște jucători. Îmi doresc ca după debarcarea unor jucător să vină alții noi. Bumba e un jucător pe care îl cunosc, cu foarte mult potențial. Cred că ar aduce un plus", a zis Edi Iordănescu la TV Digi Sport. 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (15)
corectu
corectu  •  30 August 2017, 07:32

Datorita punctelor acumulate de Steaua si Rapid ele au intrat direct in grupe.

gannicus2014
gannicus2014  •  29 August 2017, 22:36

situatie identica la clona impostorului negoita : 3 jucatori au plecat ( Busu , Albin si Bumba ) , al 4-lea e pe lista ( Bawab ), iar Contra e gata să-și dea demisia

steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 August 2017, 22:34

Fara suparare, dar Astra nu afost niciodata un "club de top din liga1", asa cum nu e nici Viitorul, Urziceni, Hotelul Galati si altele cu sorti similare.....

Vezi toate comentariile (15)
Comentează