FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

OFICIAL Damjan Djokovic a semnat cu Rapid și a fost prezentat: detaliile contractului

Articol de - Publicat duminica, 07 ianuarie 2024 10:38 / Actualizat duminica, 07 ianuarie 2024 11:01

Damjan Djokovic (33 de ani) a semnat cu Rapid. Mijlocașul croat a fost prezentat oficial de clubul din Giulești și va începe treaba imediat.

Djokovic a reziliat de curând contractul cu FCSB, a primit 70.000 de euro pentru a accepta să plece, apoi a zburat în Antalya, unde Rapid are cantonamentul. El a semnat cu echipa lui Bergodi până în 2025. El va avea un salariu de 15.000 de euro pe lună, plus bonusuri, potrivit surselor GSP.

A lucrat la FCSB și nu înțelege decizia lui Gigi Becali de a da afară un jucător: „E printre primii 3 din România” + „În spatele acestor decizii stau și alte lucruri extrafotbalistice”
FCSB
A lucrat la FCSB și nu înțelege decizia lui Gigi Becali de a da afară un jucător: „E printre primii 3 din România” + „În spatele acestor decizii stau și alte lucruri extrafotbalistice”

Într-un sistem 4-2-3-1, Djokovic se va lupta pentru un post de titular la mijloc cu Alexandru Albu, Oaidă, Emmers și Kait.

Djokovic, prezentat oficial la Rapid

Damjan Djokovic a semnat cu Rapid și a fost prezentat: detaliile contractului
FOTO: Facebook @Rapid

„Rapid a făcut cel de-al patrulea transfer al iernii, Damjan Djokovic semnând un contract valabil un an și jumătate. În vârstă de 33 de ani, croatul a venit liber de contract, după ce s-a despărțit în această iarnă de FCSB. Damjan și-a făcut junioratul în Olanda, la Den Haag, Excelsior și Sparta Rotterdam. 

În cariera de senior, croatul și-a trecut în CV numeroase echipe: Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bologna, CFR Cluj, Livorno, GFC Ajaccio, Greuther Furth, Spezia, Rijeka, Rizespor, Demirspor și Al-Raed. În actualul sezon, Djokovic a evoluat în 23 de meciuri, reușind 4 goluri. Două goluri au fost marcate în UEFA Conference League, ambele contra lui CSKA Sofia 1948. 

Noul jucător al Rapidului a câștigat de patru ori trofeul de campion al României, cu CFR Cluj (2018, 2019, 2020, 2021), și o Supercupă a României, tot cu ardelenii (2019)”, a transmis Rapid pe site-ul clubului.

Mihai Stoica: „Îmi pare rău că a plecat Djokovic, îmi plăcea”

„„Ca experiență, Djokovic clar ne va lipsi. Este obișnuit să câștige trofee, să joace de meci de meci. Și este un jucător de echipă. Mulți ne speriaserăm, dar este un băiat de caracter, un fotbalist bun. Eu am avut o relație bună cu el. Am mai vorbit cu el, obișnuiesc să vorbesc cu câțiva jucători, cu cei care văd că înțeleg. 

Unii nu o fac și nu mai am răbdare la 60 de ani să pierd vremea, să discutăm ceva și să facă altceva. Îmi pare rău, pentru că îmi plăcea. Îmi plăcea și ca persoană, dar viața merge înainte”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Damjan Djokovic, al 4-lea transfer al iernii la Rapid

Djokovic este al 4-lea transfer al giuleștenilor în această iarnă. Cristiano Bergodi i-a primit până acum la echipă pe atacantul kosovar Florent Hasani (FK Tirana), atacantul sârb Borisav Burmaz (FK Vozdovac) şi atacantul kosovar Ermal Krasniqi (CFR Cluj). 

Croatul este al treilea jucător care schimbă tabăra și trece de la FCSB la Rapid în ultimul an. În vară, tot pe același traseu l-au urmat Iulian Cristea și Răzvan Oaidă.

VIDEO. Albion Rrahmani a revenit cu gol și le face o promisiune fanilor: „Voi încerca să îmi ajut echipa pentru a câștiga titlul!”

Citește și:

I-a luat pe toți prin surprindere cu transferul său, acum vrea să renască în Superligă: „Aveam alte filme în cap, dar nu renunț! Mă voi ridica din nou”
INTERVIU
I-a luat pe toți prin surprindere cu transferul său, acum vrea să renască în Superligă: „Aveam alte filme în cap, dar nu renunț! Mă voi ridica din nou”
Prunea laudă ultima mutare făcută de Rapid: „Extraordinar, un jucător foarte serios”
RAPID
Prunea laudă ultima mutare făcută de Rapid: „Extraordinar, un jucător foarte serios”

Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  07 Ianuarie 2024, 15:50

Bun transfer, au dat lovitura ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează