FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO A evitat o mare umilință pentru FCSB, apoi a vorbit despre provocarea Nordsjaelland: „Ce facem, căutăm scuze?”

Damjan Djokovic, la zona mixtă
Damjan Djokovic, la zona mixtă

Articol de , , - Publicat vineri, 04 august 2023 07:53 / Actualizat vineri, 04 august 2023 08:55

FCSB s-a impus cu 3-2 împotriva celor de la CSKA 1948 Sofia și merge mai departe în turul 3 al Conference League, unde va da peste danezii de la Nordsjaelland. Autorul unei „duble”, Damjan Djokovic (33 de ani) a fost esențial în calificarea mai departe, iar la final a oferit mai multe declarații tari. 

  • FCSB va da în turul III preliminar din Conference peste Nordsjaelland, vicecampioana Danemarcei (AICI, prezentarea adversarului)
  • Turul va avea loc la București, joi, 10 august, iar returul din Danemarca 6 zile mai târziu, pe 16 august

Mijlocașul croat Damjan Djokovic a fost eroul vicecampioanei în meciul de joi seara. Croatul a recunoscut că FCSB a trecut printr-un moment critic în momentul în care pe tabelă scorul era 2-1 pentru adversari.

S-a luat de Becali, după FCSB - CSKA 1948: „Nu simte schimbările! Mai rău chinuie jucătorii”
FCSB - CSKA 1948 SOFIA 3-2
S-a luat de Becali, după FCSB - CSKA 1948: „Nu simte schimbările! Mai rău chinuie jucătorii”

Damjan Djokovic, după FCSB - CSKA 1948 Sofia: „La 1-2 am avut emoții”

„Am avut emoții când am văzut că era 2-1 pentru ei. A fost un moment critic. Mă bucur că ne-am refăcut și prin asta să demonstrăm că suntem o echipă matură. Greșelile de arbitraj fac parte din joc, noi trebuie să ne concentrăm mai mult pe jocul nostru. 

A fost un joc dur și ei puteau să conducă ceva mai riguros partida. Din ce am înțeles, la Nordsjaelland vom juca pe un sintetic. Dacă vom da vina pe el, ce facem? Căutăm scuze? Șansele de calificare vor fi 50-50”, a spus Damjan Djokovic la zona mixtă. 

De asemenea, Djokovic a recunoscut că abia așteaptă ca FCSB să ajungă în Ghencea. Se va întâmpla duminică, de la ora 21:30, pentru confruntarea cu CFR Cluj. 

„Deocamdată suntem atenți la jocul cu CFR, dar rămân de părere că Nordsjaelland este o echipă puternică. Am venit în România pentru a simți iar adrenalina și mă bucur că voi fi în fața unui asemenea public pe Ghencea”, a mai afirmat Damjan Djokovic.

Citește și alte știri:

Patrick Kluivert și detaliul care a „răpus-o” pe CFR Cluj: „Am jucat pe marile stadioane ale lumii, dar așa ceva n-am văzut”

Un singur lucru l-a nemulțumit pe Hagi, după calificarea palpitantă în turul 3 preliminar din Conference League

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
steaualiga1
steaualiga1  •  04 August 2023, 13:07

F- C - S - B se traduce in FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI. Nu fcsb, nu fecesebe, nu. E FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI. Clar pentru toata lumea ? Clar. Bravo.

steaualiga1
steaualiga1  •  04 August 2023, 13:06
Postat de Lonewolf_ pe 04 August 2023, 09:45

talpanica,ti-ai luat bilet pt meciul cu chefere?

F- C - S - B se traduce in FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI. Nu fcsb, nu fecesebe, nu. E FOTBAL CLUB STEAUA BUCURESTI. Clar pentru toata lumea ? Clar. Bravo.

vasile_69
vasile_69  •  04 August 2023, 10:55

Felicitari Djokovic ! Este un exemplu pt ceilalti. Felicitari pt calificare ! Dar cu danezii trebuie sa joace altfel...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează