FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CFR Cluj // De la o campioană la alta! Turcii anunță că Damjan Djokovic ar fi semnat cu Istanbul Başakşehir

Damjan Djokovic pleacă de la CFR Cluj » Turcii anunță că a semnat cu Istanbul BB
Damjan Djokovic pleacă de la CFR Cluj » Turcii anunță că a semnat cu Istanbul BB

Articol de GSP - Publicat luni, 24 august 2020 12:03 / Actualizat luni, 24 august 2020 19:00

Damjan Djokovic, 30 de ani, ar urma să părăsească CFR Cluj în această vară. Presa din Turcia scrie că mijlocașul croat ar fi semnat pe 2 ani cu Istanbul Başakşehir.

„Transferurile continuă pentru Başakşehir, noua campioană a Superligii din Turcia. Trupa din Istanbul a ajuns la un acord cu Damjan Djokovic, cu care negocia de ceva timp. Experimentatul jucător, care a mai fost dorit de Gaziantep FK şi Goztepe, a semnat pe doi ani, cu drept de prelungire pe încă un sezon. Başakşehir plăteşte 500.000 de euro!”, scrie gazetedamga.com.tr, citat de Look Sport.

Mutarea nu a fost confirmată de campioana României, CFR Cluj.

Antrenată de Okan Buruk, 46 de ani, İstanbul Başakşehir va juca direct în grupele Ligii Campionilor în acest sezon, după ce a ieșit campioană pentru prima oară în istorie.

Djokovic s-a plâns de curând de problemele financiare de la echipă. El le-a trimis o notificare șefilor de la CFR Cluj pentru a-și primi salariile restante: „Nu ştiu cine a promis ce a promis, dar întâi jucătorii trebuie să fie plătiţi. Noi nu suntem plătiţi din luna martie şi cred că e ceva inadmisibil. Nu ştiu cine ce transferuri promite, dar cred că grupul acesta care a câştigat pe teren trebuie să fie plătit. În rest, toate promisiunile sunt istorie. Nu vreau explicaţii, vreau să văd banii în cont, la fiecare om din echipa asta”.

Mijlocașul a evoluat la CFR între 2013-2014 și 2017-prezent. A câștigat 3 titluri și o Supercupă a României, înscriind 13 goluri în 127 de meciuri.

EXCLUSIV CFR Cluj, ofertă pentru Alibec: „Domnule Niculae, lasă-l să plece!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (30)
nenea007
nenea007  •  24 August 2020, 12:39
Postat de Hary Crisan pe 24 August 2020, 12:31

În legătură cu banii are dreptate 100 la sută, în rest nu ne a respectat tara, un caracter zero( infect)....l am primit prea bine un tara noastra si el a făcut "ceva " pe români, i am permis prea multe acestui străin turist!

...:)...Esti caraghios...:)... Un strain care iti invata limba numai de dispret fata de Romania si fata de romani nu poate fi acuzat... In rest, frustrari pe care doar tu le intelegi... Profesionist adevarat. Succes in continuare!

luisharcsa
luisharcsa  •  24 August 2020, 15:25
Postat de Hary Crisan pe 24 August 2020, 15:14

Doza, adică ma ***??? Tot 50 de euro pe oră practică??? Prostavan esti tu cu toată fa mi lia ta!!! Esti oribil!!! *** e o *** ( *** v a).. in rest pentru tine mult aaaa *** eeee!!! Zdreanță!!! MARS...

Ce ai cu el ma? Are dreptate omul.

nenea007
nenea007  •  24 August 2020, 14:50
Postat de Hary Crisan pe 24 August 2020, 14:25

Normal ca tii cu el, esti un las care si vinde tara strainilor!! Mai bine caraghios decât las!!!acest jucator a înjurat toți jucătorii români adversi non stop!!! Înjură tu un croat la el in tara , da vedem daca mai iesi viu!!! Dar tu trădătorule si lasule din tata in fiu, nu ai cum să înțelegi!!! MARS!!! DISPARI!!!

...:)...Prostane, nu ti-ai luat astazi doza?! O postare mai *** decat asta nu am vazut de muuuuulta vreme... Apropo, mai faci bilute?!...:)...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează