FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

video FCSB a anunțat oficial transferul lui Damjan Djokovic: „Asta m-a atras să vin la București!” + Ce număr va purta

FCSB a anunțat, în această dimineață, transferul mijlocașului croat Damjan Djokovic (33 de ani), fotbalist legitimat ultima oară la formația saudită Al Raed.
FCSB a anunțat, în această dimineață, transferul mijlocașului croat Damjan Djokovic (33 de ani), fotbalist legitimat ultima oară la formația saudită Al Raed.

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2023 08:26 / Actualizat marti, 27 iunie 2023 09:11

FCSB a anunțat, în această dimineață, transferul mijlocașului croat Damjan Djokovic (33 de ani), fotbalist legitimat ultima oară la formația saudită Al Raed (Arabia Saudită). 

„L-am plimbat ca pe urs” » Ronaldinho ajutat să viziteze „sub acoperire” Bucureștiul: „Mergem prin oraș?” / „Mergem, bă, ești nebun la cap?!”
GSP LIVE
„L-am plimbat ca pe urs” » Ronaldinho ajutat să viziteze „sub acoperire” Bucureștiul: „Mergem prin oraș?” / „Mergem, bă, ești nebun la cap?!”

Damjan Djokovic, noul jucător de la FCSB

Fotbalistul a semnat un contract valabil pe un sezon cu vicecampioana României, a anunțat FCSB, pe contul oficial de Facebook. Damjan Djokovic va purta tricoul cu numărul 88 la formația roș-albastră, au mai informat cei de la FCSB. 

Damjan Djokovic va pleca, astăzi, în stagiul de pregătire pe care FCSB îl va efectua în Olanda, în perioada 27 iunie - 7 iulie. 

Bine ai venit, Damjan Djokovic!
FCSB a ajuns la un acord cu Damjan Djokovic, care va îmbrăca tricoul echipei noastre în sezonul 2023-2024.
Mijlocașul croat în vârstă de 33 de ani va purta numărul 88 și se va deplasa, alături de noii săi colegi, în cantonamentul din Țările de Jos, care va începe marți, 27 iunie.
Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

-comunicat FCSB 

Damjan Djokovic, după ce a semnat cu FCSB: „Simt că potențialul este enorm!”

Damjan Djokovic a dat și un scurt interviu, în limba română, pentru canalele de comunicare ale celor de la FCSB. 

„Este o nouă provocare pentru mine și pentru club. E o provocare mare și sper că la final de an ne vom bucura. Am experiență în România, am jucat aici, știu ce înseamnă să câștigi meciurile, campionatele și ce înseamnă să fii concentrat și determinat. 

Sper că, împreună cu experiența mea, să ajut echipa să ajungă unde ar trebui după atâția ani fără campionat câștigat. După niște ani în care m-a interesat mai mult aspectul financiar, cred că sentimentul când joci, când te bați pentru ceva, este unul diferit. 

Aveam nevoie să vin, să mă lupt și simt că potențialul este enorm. Astea sunt chestii care te motivează mai mult decât banii. Pentru a da 100% trebuie să simți că au ambiție și cei din club, și colegii și suporterii. Am jucat împotriva FCSB și mereu a fost un stadion plin, greu pentru adversar. 

Și asta m-a atras să vin la București, un oraș căruia îi e foame de titluri. Suporterii se pot aștepta, ca pe oriunde am fost, să «mănânc iarba»”, a declarat Damjan Djokovic. 

Djokovic și-a făcut junioratul în Olanda, la Haaglandia și ADO Den Haag. A mai trecut prin carieră pe la Excelsior, Sparta Rotterdam, Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bologna, CFR Cluj (între 2013-2014 și 2017-2021), Bologna, Livorno, GFC Ajaccio, Greuter Furth, Spezia, Rijeka, Rizespor, Adana Demirspor și Al Raed. 

Damjan Djokovic a semnat cu FCSB săptămâna trecută, după cum anunța în exclusivitate GSP

GSP anunța în exclusivitate, pe 21 iunie, că Damjan Djokovic a semnat cu FCSB. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, declara pentru GSP: 

„A semnat. Cred că la ora asta a semnat. S-a dus să semneze. A semnat pe un an, plus un an. Contractul se prelungește automat dacă vom lua campionatul. Acum nu mai am niciun fel de stres.

Mai trebuie un fundaș central și un atacant. Dar ca atacant poate juca și Coman și Miculescu. Nu avem stres. Mai vreau un atacant și un fundaș. Dar nu mai am niciun fel de grabă”, a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

4 titluri în Liga 1a câștigat Djokovic în carieră, toate cu CFR Cluj. Mai are în palmares și o Supercupă a României, tot cu trupa din Gruia

Bursa transferurilor la FCSB

  • Antrenor: Elias Charalambous (confirmat)
  • Veniri: Siyabonga Ngezana (Kaizer Chiefs), Alexandru Băluță (Academia Pușkaș), Damjan Djokovic (Al Raed)
  • Reveniri: Valentin Gheorghe (Ümraniyespor), Ovidiu Perianu (Chindia), Alexandru Muși (Poli Iași), Ovidiu Horșia (U Cluj)
  • Plecări: Iulian Cristea (Rapid), Răzvan Oaidă (Rapid), Sorin Șerban (Poli Iași), Ovidiu Perianu (U Cluj), Billel Omrani (liber), Joonas Tamm (liber), Boban Nikolov (liber), Deian Sorescu (Rakow), Mario Geantă (CS Tunari)

Citește și: 

Rotaru și Becali s-au pus de acord » Propunere revoluționară pentru sezonul viitor din Liga 1

Vătăjelu dezvăluie cum a ales-o pe U Cluj în detrimentul FCSB: „Suntem definiți de deciziile pe care le luăm”

  • Știre în curs de actualizare

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
John.Wick
John.Wick  •  28 Iunie 2023, 10:30
Postat de tomaescu pe 27 Iunie 2023, 09:24

Un fel de Omrani reloded

Echipa cu care ții tu pe cine a adus, așa mai bun?

EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  27 Iunie 2023, 15:02

N-am incredere in astia cu implant de par

paolo16
paolo16  •  27 Iunie 2023, 12:56
Postat de balderis pe 27 Iunie 2023, 09:25

După ce ați luat acest junior, acum așteptați celălalt junior Chiricheș ! Păi cum, mă, nu ziceați voi , că Săpunaru, că Grigore , că o sută de ani !!?

Smardoiu' chiar nu mai poate sa fuga și ia craci mai mereu!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează