FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

EXCLUSIV // VIDEO Dan Nistor și-a făcut planurile pentru viitor: „Mi-am înaintat actele deja”

FOTO: Ovidiu Bujor
FOTO: Ovidiu Bujor

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2023 10:08 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 14:37

Dan Nistor, 35 de ani, fotbalistul lunii octombrie pe GSP.ro, bifează deja cel mai bun sezon din carieră și a mărturisit că mai poate juca liniștit alți 2-3 ani. Se gândește să fie deja antrenor, a explicat la ce nivel.

Dan Nistor, 35 de ani, a fost votat drept „Jucătorul lunii octombrie" în ancheta GSP, decarul lui U Cluj fiind principalul fotbalist ofensiv al ardelenilor în ascensiunea ce-a adus "Șepcile roșii" mai aproape de play-off.

Între timp, în România » Teren micșorat cu 3 metri în timpul meciului! Imagini nemaivăzute
SITUAȚIE
Între timp, în România » Teren micșorat cu 3 metri în timpul meciului! Imagini nemaivăzute

Dan Nistor: „Ne bucurăm că lumea vorbește frumos de U Cluj”

„Ne bucurăm că lumea vorbește frumos de noi, ne apreciază, cred că putem urca pe loc de play-off. Obiectivul trasat de conducere sunt locurile 7-9. Dar cred că putem mai mult, sunt convins că liniștiți, calculați, atenți vom putea fi în play-off.

Începutul campionatului a fost greu, cu 5 meciuri în deplasare (n.red meciurile de acasă s-au disputat la Mediaș). Pe Cluj Arena cunoaștem fiecare fir de iarbă. S-au schimbat multe de la venirea dânsului (a lui Sabău), lucrurile vor merge din ce în ce mai bine", a declarat fotbalistul alb-negrilor într-un interviu acordat GSP.ro.

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul lunii octombrie, ia în calcul postul de selecționer: „Oricine se gândește la asta” + Regretul carierei de tehnician
ANTRENOR
Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul lunii octombrie, ia în calcul postul de selecționer: „Oricine se gândește la asta” + Regretul carierei de tehnician

8meciuri consecutive fără înfrângere a avut U Cluj până la eșecul cu Voluntari (1-2), de duminica trecută, pe Cluj Arena

Dan Nistor a făcut o comparație între Anton Petrea și Ioan Ovidiu Sabău: "Toni era mai închis în el, Mister te ajută cu orice, inclusiv cu problemele de acasă"

Anton Petrea a fost antrenorul la începutul sezonului, dar a pierdut vestiarul și a plătit cu postul. S-a întors Ioan Ovidiu Sabău, care i-a cucerit pe jucători, tehnicianul este văzut un atu, de către jucători și specialiști, pentru ca U să prindă top 6.

"Toni era un tip mai închis în el, nu prea se cobora la mintea noastră. Mister (Sabău) e mai aproape de noi, te ajută cu orice, inclusiv cu probleme pe care unii le au pe-acasă, ușa lui e deschisă 24 din 24. În mare parte, datorită lui se pronunță echipa cum se pronunță. Ne-a găsit locurile în teren, unde ne simțim cel mai bine.

Foarte puțini antrenori de nivelul lui se comportă așa. Dacă el îți oferă tot, trebuie să ai și tu bun simț să nu faci prostii și năzdrăvănii", a comentat fotbalistul de 35 de ani.

După finala Cupei, pierdută cu Sepsi, n-am dormit vreo 2-3 zile. A fost frustrant și dureros. Suporterii ne-au dat vibe-ul ăla de a câștiga, dar n-a fost să fie. Poate, cine știe, le facem o surpriză plăcută suporterilor în acest sezon și vom ajunge din nou în finală și să câștigăm. Un trofeu ar fi foarte important
Dan Nistor, mijlocaș U Cluj

Dan Nistor despre prezent și viitor: „M-am focusat să devin antrenor secund, dar mai pot juca 2-3 ani la cel mai înalt nivel"

Dan Nistor este la cel mai bun sezon din carieră, deja și-a depășit anul cel mai prolific.

"Sper să nu mă opresc aici. N-am o echipă împotriva căruia să vreau să marchez. Am dat gol și Craiovei, și împotriva lui CFR și FCSB, sper să marchez și împotriva celor de la Dinamo. Dar, cu siguranță, nu mă voi bucura după gol", a transmis decarul lui U Cluj.

Îmi pare nespus de rău pentru ce se întâmplă la Dinamo, club care va rămâne în inima mea. La Dinamo e presiune foarte mare. Se vrea tot timpul performanță, indiferent de probleme. Fanii pun foarte mare presiune, cei care vin din provincie la echipe cam clachează
Dan Nistor, mijlocaș U Cluj

Ce îl motivează la 35 de ani? Și cum își vede viitorul apropiat? "Sincer, băiatul meu mă motivează cel mai tare. Îl duc la școală, îl aduc și la stadion, îi place tare. Când nu voi mai putea fizic, o să ridic mâna și-mi pun ghetele în cui. Mă simt foarte bine și dacă n-o să am o accidentare foarte, foarte gravă, cred că mai pot evolua câțiva ani, doi-trei.

Mi-am făcut anumite calcule ce va fi după cariera de fotbalist. Mi-am înaintat actele pentru carnetul de antrenor, în două săptămâni cred că vine, apoi o să încep să fac licențele, C-ul, B-ul, A-ul și așa mai departe. M-am focusat să devin antrenor secund, cred că nu e așa mare presiune la început. Apoi, vom vedea cum te duce viața. Cu siguranță, la copii și juniori nu voi avea răbdarea necesară să antrenez, mai merg la fi-miu la antrenamente și nu...

9goluri și 8 assist-uri a adunat Nistor în 17 meciuri în această stagiune la U Cluj

Cu nașul meu, Mihai Pintilii, am mai vorbit, rezistă, e sus în clasament, sper să rămână în continuare și să facă lucruri minunate acolo. FCSB e printre favoritele la titlu, alături de CFR, Craiova și Rapid. Se bat toate la campionat
Dan Nistor, mijlocaș U Cluj

Citește și alte știri:

Mircea Rednic, viitorul conducător al lui Dinamo? „Nu e târziu!” » Două condiții obligatorii pentru start

EXCLUSIV // VIDEO Valentin Țicu reacționează după ce a efectuat deja 7 din 16 etape de suspendare: „M-au făcut «criminal», «interlop»... Am și eu familie!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
contrabas3
contrabas3  •  08 Noiembrie 2023, 18:31

Ar fi fost interesant dacă Dan Nistor ar fi ajuns la FCSB anii trecuți. Probabil am fi câștigat campionatul… who knows?! Succes în tot ce faci, Dan!

catalincj
catalincj  •  08 Noiembrie 2023, 11:39

Ca sa ajungi antrenor iti trebuie un nivel de inteligenta cel putin mediu. Nistor e undeva la nivelul lui Claudiu Raducanu la bibilica, deci sansele sa devina antrenor cred ca sunt undeva la 0.

laur33
laur33  •  08 Noiembrie 2023, 11:25

Cel mai bun sezon din cariera? Esti sigur mai Eduard? Asa de la jumatatea sezonului? Ai uitat cand juca la Dinamo si batea de unul singur FCSB de isi mancau unghiile MM si Gigi? Dar cand Dinamo cu Contra antrenor si cu Nistor titular s-a batut la titlu pana in ultima etapa in 2017? Crezi ca se bate si U Cluj la titlu anul asta? :)))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează