FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu a dezvăluit planurile lui CFR Cluj în pauza de iarnă: „Vor fi trei-patru schimbări”

Antrenorul Dan Petrescu (55 de ani) a transmis ce așteptări și de câte transferuri are nevoie în perioada de mercato din iarnă.
Antrenorul Dan Petrescu (55 de ani) a transmis ce așteptări și de câte transferuri are nevoie în perioada de mercato din iarnă.

Articol de GSP - Publicat joi, 05 ianuarie 2023 18:17 / Actualizat joi, 05 ianuarie 2023 18:37

CFR Cluj a plecat astăzi într-un cantonament de 12 zile în Spania, la Oliva Nova. Antrenorul Dan Petrescu (55 de ani) a transmis ce așteptări și de câte transferuri are nevoie în perioada de mercato din iarnă. 

CFR Cluj a stabilit primul amical din cantonamentul spaniol. Pe 11 ianuarie, campioana România va juca împotriva lui Holstein Kiel, formație din liga secundă germană.

GSP a aflat detalii explozive în scandalul Emmanuel Yeboah - Slavia Praga! Cehii au bănuit că are mai mult de 19 ani, dar șefii CFR tună: „E exclus!”
CFR CLUJ
GSP a aflat detalii explozive în scandalul Emmanuel Yeboah - Slavia Praga! Cehii au bănuit că are mai mult de 19 ani, dar șefii CFR tună: „E exclus!”

Dan Petrescu, înaintea cantonamentului din Spania

„A fost o vacanță pe care am așteptat-o cu toții. În primele zile a fost greu, din cauza meciului pierdut cu Hermannstadt, dar pe parcurs mi-am mai revenit.

Sunt mulțumit, a fost un an fantastic, sper să avem un an măcar la fel de bun, să fim sănătoși, să nu avem accidentări și să începem anul cu bine, să avem un cantonament reușit.

Mereu mă bazez pe pregătirea de iarnă. Din păcate, timpul este cam scurt, doar 12 zile. Sunt condiții excelente, am fost acolo de multe ori, vor fi și adversari buni. Trebuie să ne pregătim bine, să ne antrenăm și să nu fie accidentări.

O să fie schimbări în lot, dar nu prea mari, cred că vor fi trei-patru schimbări”, a spus Dan Petrescu pentru site-ul oficial al campioanei CFR Cluj. 

VIDEO. Dan Petrescu despre o eventuală prelungire cu CFR Cluj: „Nimeni nu mai are răbdare”

Citește și alte știri din Liga 1: 

Încă o plecare de la FCSB » Mâine va ajunge în cantonamentul adversarei din Liga 1

Rapid, derogare de la UEFA: „La un moment dat părea o acțiune imposibilă”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
gioni49
gioni49  •  05 Ianuarie 2023, 21:52

succes Campionilor

istet10
istet10  •  05 Ianuarie 2023, 20:46

Daca celelalte echipe ar avea idei ar fi o problema. Dar Petrescu a gasit metoda: stat la cutie si asteptat greseala sau provocat a o lovitura libera.

007claudiu
007claudiu  •  05 Ianuarie 2023, 19:44

Petrescu ar trebui sa lucreze anumite combinatii, pase, de multe ori mijlocasii si atacantii sunt fara idei

Vezi toate comentariile (3)
Comentează