FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu lansează noi acuzații: „Au ceva cu CFR Cluj! Cum să-i mai motivez pe băieți?”

FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2022 19:33 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 19:34

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul campioanei CFR Cluj, s-a plâns, din nou, de programul încărcat din această perioadă. 

CFR Cluj a remizat sâmbătă seară la Craiova, cu CSU, scor 1-1, iar următorul meci este programat marți, de la ora 17:30, acasă, împotriva celor de la UTA. Dan Petrescu spune că programul este mult prea condensat. 

Dan Petrescu implică Liga și Federația în conflictul cu Mihai Stoica: „Nu se sesizează? E incredibil! Singura țară din lume care permite asta”
CFR Cluj
Dan Petrescu implică Liga și Federația în conflictul cu Mihai Stoica: „Nu se sesizează? E incredibil! Singura țară din lume care permite asta”

Dan Petrescu: „Au ceva cu CFR Cluj!”

„Nu înţeleg de ce ne grăbim, de ce jucăm atâtea meciuri în ianuarie, februarie. Punem meciurile unul peste altul... De abia am ajuns acasă şi trebuie să jucăm iar. Cum să-i motivez pe băieţi când noi avem meci? 

Craiova joacă joi, noi jucăm marţi. Nu mi se pare foarte corect. Cei care fac programările sigur au ceva cu CFR. Nu poţi să ai meci mâine. Suntem şi cu moralul puţin afectat, după ce eşti egalat de trei ori, de două ori chiar în ultima fază a meciului. 

Dan Petrescu, înainte de CFR Cluj - UTA: „Noi nu avem moralul foarte bun”

„UTA a schimbat antrenorul, a câştigat primul meci. În deplasare a primit numai 9 goluri în 12 meciuri, în deplasare sunt foarte buni. Au cumpărat şi trei atacanţi, iar la primul meci al lui Badea au reuşit să câştige. 

Vin cu moral foarte bun, noi avem posturi cheie unde nu putem face schimbări. Avem nevoie mare de victorie cu UTA. A fost greu să ne revenim, de asta vine meciul ăsta prea repede. 

Când am luat gol cu Craiova nu mi-a venit să cred. Îmi zicea Bordeianu că mai sunt 30 de secunde, 15 secunde... Nu mi-a venit să cred. Nu am reuşit să gestionăm ultimele minute ca o echipă mare”, a concluzionat Dan Petrescu. 

Citește și alte știri din Liga 1:

Gigi Becali intră la negocieri după ultimul meci al etapei: „Poate să plece pe un preț bun” + Jucătorul de care nu se poate apropia: „Nu e de vânzare”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
3298482686863185
Ionescu Daniel  •  07 Februarie 2022, 22:53

Deci mă jur că e cel mai penibil antrenor acest Dan Petrescu ! Nu v-ați săturat decât de smiorcăit este? Plânge Intr una ba de aia ba de aia... După ce că jucați și un fotbal de *** ... De îți vine să atunci tv pe geam când joacă CFR numai pretenții ... Ba da nu exista nici un jurnalist sa i spun verde în față ?! Ba ne am saturat de tine ... Tine au astea in trecut la Urziceni , acum 2-3 ani dar deja ești penibil rău de tot ... Cea mai favorizata echipa din campionat la orice atingere primește fault de parcă ar fi un joc ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

legio.sud
legio.sud  •  07 Februarie 2022, 22:20
Postat de robotucigas pe 07 Februarie 2022, 19:58

Nu înțeleg de ce este supărat. Arbitru a arbitrat foarte bine, de CL și asta m-a bucurat. Ca nu am văzut greșeli fatale care sa favorizeze pe cineva. Ca iei roșu? Asta este decizia ta dacă vrei asta. Ca înjuri suporteri pentru care joci și fără ei fotbalul nu ar exista. Pentru ce Dane spui aceste lucruri? Treziți-vă ca este începutul la un fotbal frumos și în România. Ne-am saturat sa se greșească în favoarea voastră, acest arbitru nu a greșit nici în favoarea voastră nici a adversarilor. Ca a dat rosul unui jucător care nu respectă fotbalul și publicul pentru care joaca este altceva. Voi și toate echipele jucați pentru suporteri, suporteri plătesc sa vadă spectacol și nu să-i vedem pe fotbaliști cum ne înjură. Ca acest arbitru ar trebui sa fie toți, trebuie sa se facă un fotbal curat dar și dur. Ai greșit plătești, ne-am săturat de iertării într-una, iar jucători nu se învață minte. Ne trebuie un fotbal curat!

DP asta nu ciripești nimic de măcelarul ăla Debellujh care ii trage un cot in fata lui Vatajelu și îl iartă Hațegan după vrea sa-i rupă glezna puștiului Baiaram ( atac din spate ) primește galben doar după ce arbitrul vede consecințele ( chiar și el își da seama de consecințe și își pune mâinile in cap ) .

legio.sud
legio.sud  •  07 Februarie 2022, 22:15
Postat de csaba pe 07 Februarie 2022, 21:46

Nu poți să nu vezi că sunt 2-3echipemaimult defavorizate, printre care și CFR, iar sunt la fel câteva favorizate, federația nu face nimic, probabil nici nu vrea, iar arbitrajul e la pămînt și ne mirăm că afară suntem aproape de zero!!

Serios ? Doar in România o echipa așa devaforizata câștiga titluri la rând și are susținători in culise politicieni și nași pt. șeful federatiei … foarte ciudat !?!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează