FOTBAL  »  Superliga  »  CFR

EXCLUSIV VIDEO Când se va oficializa despărţirea de Dan Petrescu! Acționarul lui CFR Cluj a dat cărțile pe față în direct: „Trebuie să se retragă demn”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 09:11 / Actualizat luni, 30 noiembrie 2020 10:55

Ștefan Gadola, acționarul minoritar al lui CFR Cluj, a comentat la GSP Live afirmațiile patronului Neluțu Varga, care a declarat la scurt timp după eliminarea „feroviarilor” din Cupă că Dan Petrescu (52 de ani) a fost demis. 

Deși Neluțu Varga a fost categoric și a declarat că „ne-am despărțit de Dan Petrescu”, Gadola spune că ruptura nu s-a petrecut oficial până în aceste momente. Dar la club va avea loc o şedinţă la ora 12.00, în care s-ar putea discuta toate detaliile despărţirii de antrenor. Problema este reprezentată de clauza de reziliere uriașă prevăzută în contract (2 milioane de euro), de care campioana ar putea scăpa doar dacă despărțirea este amiabilă. În direct la GSP Live, Gadola a lăsat de înțeles că asta urmărește CFR.

Ștefan Gadola, despre plecarea lui Dan Petrescu: „Trebuie să se retragă demn”

„Acelea sunt niște gânduri, decizii la necaz (n.r. - declarațiile lui Neluțu Varga). Vom vedea ce se va întâmpla zilele următoare. Nu le luăm așa la necaz. Este normal ca domnul Varga să aibă o asemenea descărcare, a adus foarte mulți bani în club și este prima dată când CFR pierde 5 meciuri din ultimele 6 în istoria modernă a clubului. Întotdeauna antrenorii au avut o demnitate și au spus «da, asta este, nu reușesc, nu pot». Și au plecat. Întotdeauna au fost despărțiri foarte normale. Noi, precum domnul Varga, vrem performanță.

Eu am dorit să normalizăm problemele avute și să continue Dan, eu nu doream o întrerupere bruscă. Am avut încredere în el că va putea remedia problemele avute. Acum trebuie să recunosc că Dan a fost un antrenor deosebit, foarte muncitor, competent. Ceva se întâmplă astăzi, el știe mai bine. Ar trebui să știe să managerieze problema. Avem buni jucători, dar dacă nu poate să rezolve, e o problemă și trebuie să se retragă demn”, a declarat Gadola la GSP Live.

Întrebat dacă asta înseamnă acceptarea unei despărțiri amiabile, a răspuns scurt și la obiect: „Absolut”.

VIDEO. Lucian Goian critică strategia de la CFR Cluj: „Au început să transfere cantitate, nu calitate! Lipsește acel tip de jucător”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Poli Iași - CFR Cluj 1-0. Dan Petrescu acuză, după ce Iulian Dima nu a văzut două penalty-uri pentru campioană: „Cei de la Craiova au succes”

Poli Iași - CFR Cluj 1-0. Dan Petrescu „scapă” de un obiectiv! Campioana iese din Cupă și urmează un meci decisiv în Europa

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (46)
102329881734877
Narcis Claudius Popescu  •  30 Noiembrie 2020, 12:35

Stati linistiti. Le-a dat meciul in cupa pentru trei puncte la Iasi. Aceasta echipa CFR Cluj in istoria ei de dupa revolutie si-a cladit palmareasul prin frauda si cu ajutorul arbitrilor. Sunt oltean si suporter alb albastru. Craiova si-a facut palmaresul cu truda. Este prima echipa romaneasca si singura din provincie care a ajuns intr-o semifinala de cupa europeana fara smecherii pentru ca atunci nu existau pariuri ca astazi. Dincu si mafia ardeleana de la conducerea tarii au netezit drumul CFR-ului de-a lungul timpului. Ati facut si performanta dar cu prea multe furaciuni.

florar
florar  •  30 Noiembrie 2020, 10:04
Postat de florianveress pe 30 Noiembrie 2020, 09:56

Plangaciosul danut nu cred ca va pleca! E jenanta atitudinea lui înainte și după fiecare meci! In schimb trebuie sa fii irb sa nu vezi cum clona gigistă a fariseului interlop e ajutata meci de meci! E rândul lot la campionat, altfel pune Gigi lacătul! Dar asa om ajunge sa jucam meciuri oficiale cu Andorra și Gibraltar!

Da mă!!! La ultimul maci Becali a fost ajutat să rămână fără cei mai buni 3 jucători din lot!!! Sper să aveți și voi un astfel de ajutor!!!!

sorinache
sorinache  •  30 Noiembrie 2020, 10:00

Mentalitatea patronului român. Punem clauze, semnăm pe 5 ani ca să nu plece, dar când nu ne convine, să plece demn. Deci, clauza e pielea p.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează