FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, GSP.RO

Danciu-gol e războinic: "Strategia FCSB nu mai merge, gata! Noi am fost cei mai dezavantajați"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 30 aprilie 2017 18:15

Ionel Dănciulescu este "vocea războinică" de la Dinamo. Directorul sportiv al clubului a fost din nou dur cu oficialii rivalilor de la FCSB, pe care îi acuză că și-au făcut o strategie din a discuta despre arbitraj.

Dănciulescu și-a început discursul dinaintea meciului de luni cu un atac frontal: "Văd că cei de acolo, de la FCSB, și-au făcut o strategie de a discuta numai de arbitraj înainte de meciuri. A fost strategie bună, în tur au făcut la fel și arbitrul n-a acordat un penalty pentru un fault asupra lui Patrick Petre.

Dacă e să privim real, Dinamo e cea mai dezavantajată de arbitri, o spun statisticile. Tactica asta a celor de la FCSB nu mai ține, nu mai prinde la nimeni! Probabil, acum, cei de acolo sunt supărați după victoria Viitorului, presiunea e mai mare pe ei. Să vorbim despre fotbal și cel mai bun să câștige, nu despre alte subiecte".

Conducătorul dinamovist a fost de multe ori decisiv pentru echipa sa în Derby de România. Întrebat ce jucător ar putea juca mâine seară rolul interpretat de el pe teren, Danciu-gol a declarat: "Mi-aș dori ca Dan Nistor să fie decisiv. Bineînțeles, dacă va juca".

Lângă el, antrenorul Cosmin Contra a încercat să destindă atmosfera: "Ai zis de Nistor? Nu va juca!". Și-au râs și tehnicianul, și directorul sportiv.

"Atunci sărbătoriții noștri să fie decisivi", a continuat Dănciulescu, cu referire la Rivaldinho și la Mahlangu, primul împlinind sâmbătă 22 de ani, al doilea azi 28 de ani.

  • Meciul dintre Dinamo și FCSB se joacă luni, de la ora 20:30 și va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și:

Un jucător de bază al "câinilor" anunță: "Pentru mulți s-ar putea să fie ultimul derby la Dinamo"

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (43)
andrei.f
andrei.f  •  01 Mai 2017, 09:47

Danciule, tu te crezi cam şmecher. Noi nu spunem că Dinamo nu a fost dezavantajată de arbitri, nu chiar ca Steaua dar, a fost dezavantajată. Noi spunem altceva, arbitrul Haţeganu arbitrează numai prodinamo. Ăsta arbitrează numai un meci pe lună, în rest este suspendat pentru arbitraje scandaloase, prodinamo. Să sperăm că nu se va compromite definitiv diseară, cine e mai bun să câştige !

dase
dase  •  30 Aprilie 2017, 22:06
Postat de florin071 pe 30 Aprilie 2017, 21:55

Fcsb trebuia sa joace la medias exact cum a jucat astra aseara la viitoru sau cum a jucat dinamo in meciul cu astra in campionatul trecut 1-4 . Prostii de becali si reghe nu trebuia sa uite cum a jucat dinamo anul trecut cu astra si sa trateze meciul de la medias in acelsi mod.

Bine punctat. Daca erau băieți deștepți ,dar nu e cazul celor doi,mâine seara avea Dinamo derby in play out si nu mai aveam acum ocazia sa le auzim toată saptamana urletele lor de câini *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florin071
florin071  •  30 Aprilie 2017, 21:55
Postat de adriann_ pe 30 Aprilie 2017, 20:40

Care doua? 6-7 minim, pentru becali trebuie sa se dea penalty si daca stranuta portarul advers ==)))

Fcsb trebuia sa joace la medias exact cum a jucat astra aseara la viitoru sau cum a jucat dinamo in meciul cu astra in campionatul trecut 1-4 . Prostii de becali si reghe nu trebuia sa uite cum a jucat dinamo anul trecut cu astra si sa trateze meciul de la medias in acelsi mod.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează
Close