FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Atacă fără menajamente după ce a fost dat afară: „La Dinamo, răutatea, invidia și falsitatea au făcut mereu parte din lucrurile de la birouri”

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 august 2020 19:54 / Actualizat vineri, 14 august 2020 20:03

Ionel Dănciulescu a fost demis azi de la Dinamo, unde ocupa funcția de director sportiv, iar acum a avut un mesaj dur pentru pentru conducerea clubului.

Deși într-un mesaj postat pe Facebook spunea că nu o va vorbi de rău pe Dinamo, fostul oficial al „câinilor” a dat acum mai multe detalii despre plecarea sa și i-a atacat pe cei care au funcții de conducere la club.

„Am fost azi la birou și am vorbit cu domnul Țălnar, avocatul spaniolilor și Bogdan Bălănescu. Am zis că nu e nicio problemă și să semnăm actele legate de plecarea mea. Noul patron a avut ieri o discuție cu o parte dintre angajați și a zis că pentru moment nu se va schimba nimic și că fiecare va fi evaluat.

Stau și mă întreb unde a fost evaluarea mea. Eu nu am avut niciun dialog cu noul patron. Când a fost făcută evaluarea? Poate că în trecut, când au venit niște trimiși ai lui.  Dar poate s-a făcut prin alte persoane pentru că nu a discutat nimeni cu mine. Noul patron nu știe ce pot să fac, cum pot ajuta echipa, ce carcter am. Dar așa e viața.

La Dinamo nu se spune nimic pe nume. Lucrurile s-au făcut întotdeauna pe la spate. Răutatea, invidia și falsitatea au făcut mereu parte din lucrurile de la birouri. Niciodată, nimeni n-a avut curajul să spună lucrurile pe față. Debarcarea mea ar fi avut loc mai devreme, dar cei din vechea conducere s-au temut de o reacție a suporterilor. Acum, venind un nou patronat, lucrurile se liniștesc”, a spus Dănciulescu la emisiunea „Digi Sport Special”.

VIDEO. S-a vândut Dinamo! Prima reacție a lui Cortacero: „Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Pică varianta Cosmin Contra? Prima reacție a lui „Guriță”: „Poate au pe altcineva cu care vor să înceapă proiectul”

Spaniolii de la Dinamo părăsesc Bucureștiul. Motivele și când vor să discute cu fanii-acționari. Cum arată noua conducere, după plecarea oficială a lui Dănciulescu

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (3)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  15 August 2020, 06:52

Rautatea invidia si falsitatea sunt calitatile tale Danciule

creeperno
creeperno  •  14 August 2020, 22:41

Ai fost un mare jucator si esti un mare suporter dinamovist insa nu prea te descurcai acolo la birouri si trebuia sa vina schimbarea asta. Oricum, ai respectul meu

tipsy
tipsy  •  14 August 2020, 22:01

E clar ca a fost lucrat. Ca doar nu s-au gandit spaniolii aia, primul lucru sa il dea afara pe Danciulescu, despre care nici nu stiau nimic - decat ca e legenda a clubului si are un salariu insignifiant.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close