FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 1-1

DINAMO - ASTRA 1-1. Dănciulescu n-a mai rezistat și a răbufnit: „Au venit niște oameni din Spania și te fac pilaf! Au făcut circ la Dinamo!”

Ionel Dănciulescu, fost director sportiv la Dinamo, a analizat situația din club, după 1-1 cu Astra, și a avut o răbufnire la adresa conducerii spaniole. +9   FOTO
Ionel Dănciulescu, fost director sportiv la Dinamo, a analizat situația din club, după 1-1 cu Astra, și a avut o răbufnire la adresa conducerii spaniole.

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 noiembrie 2020 09:18 / Actualizat duminica, 15 noiembrie 2020 13:07

Ionel Dănciulescu, fost director sportiv la Dinamo, a analizat situația din club, după 1-1 cu Astra, și a avut o răbufnire la adresa conducerii spaniole.

În plus, fostul atacant nu e sigur că antrenorul Cosmin Contra nu va mai continua pe banca lui Dinamo în condițiile în care șefii nu au plătit restanțele către jucători.

Au venit niște oameni din Spania și te fac pilaf! E dureros pentru noi, dinamoviștii. Spaniolii au făcut circ!

Nu știu dacă va rămâne Contra! Nu știu dacă mai are puterea să depășească acest moment. Soluția ar fi ca spaniolii să arate banii. Eu sunt convins că el n-ar fi venit dacă ar fi știut că așa va fi situația. N-ai cum să vii dacă știi că se va întâmpla așa ceva”, a declarat Ionel Dănciulescu, potrivit digisport.ro.

Contra mi-a zis că nu vrea să plece atât timp cât mai speră să redreseze situația din punct de vedere sportiv. Dar a început și el să bată în retragere, când a văzut că ceea ce i s-a promis nu se îndeplinește. Mi-a zis că se simte păcălit
-  Giovanni Becali 

VIDEO Florin Prunea: „Eu cred că Dinamo nu a plecat niciodată de la Negoiță. Spaniolii nu sunt acționari!”

Citește mai multe știri despre Dinamo - Astra: 

EXCLUSIV Dinamo - Astra 1-1, ultimul meci al lui Contra? „Guriță” e hotărât să-și dea demisia + cine e în cărți să-i ia locul

Nimeni nu mai crede în „Nuevo Dinamo!” » Fanii au cedat: „Toți simțim că e capăt de drum. Contra, fă-ți bagajele!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (9)
creeperno
creeperno  •  15 Noiembrie 2020, 22:43

Lasa ca cu jucatorii care ii recomandai tu tot pe ultimele locuri ne luptam

104312381121787
George Nelu  •  15 Noiembrie 2020, 19:07

Danciulescu a avut o sansa ca a jucat la DINAMO, si a jucat mediocru spre bine. Ca director sportiv sau ce-a mai fost, a fost SLAB, FOARTE SLAB. Adica a luat bani DEGEABA de la club, si este RESPONSABIL de SITUATIA GREA in care a ajuns Dinamo. Din rusine si RESPECT fata de Dinamo n-ar mai trebui sa vorbeasca. RESPECT DINAMO"

elgabri
elgabri  •  15 Noiembrie 2020, 17:47

Daca Danciulica era on board altul era discursul, niste fripturisti !!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close