FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Daniel Pancu nu ia în calcul Beșiktaș ca adversară a Rapidului la inaugurarea noului stadion » Ce echipă propune și ce spune despre un meci de retragere

Daniel Pancu
Daniel Pancu

Articol de GSP - Publicat marti, 28 decembrie 2021 12:36 / Actualizat marti, 28 decembrie 2021 16:31

Daniel Pancu (44 de ani), fost jucător și antrenor la Rapid, a vorbit despre inaugurarea noii arene din Giulești, care va putea fi dată în folosință la începutul anului 2022.

După ce Gheorghe Răducanu, alias Corsicanu, fost lider al galeriei vișiniilor, a dezvăluit că intenționează alături de șefii Rapidului să facă din meciul de inaugurare și un meci de retragere pentru Pancu, fostul atacant spune că nu este cazul de așa ceva.

Rapid are probleme: „Da, i-am dat în judecată”
RAPID
Rapid are probleme: „Da, i-am dat în judecată”

„Nu, nu știu de unde a pornit chestia asta. În primul rând, eu m-am retras o dată, nu pot să mă mai retrag încă o dată. Ți-am arătat, am tabloul acolo, la retragere, am avut coregrafie. Adversarul a fost Modelu, în Liga 3. M-am retras o dată, nu am cum să mă mai retrag, mai sunt atâția jucători de retras”, a declarat Daniel Pancu potrivit Sport.ro.

Pancu o vrea pe Dinamo Kiev ca adversară a Rapidului la inaugurarea noului stadion din Giulești

Pancu a vorbit și despre ideea rapidiștilor de a inaugura stadionul într-un meci împotriva celor de la Beșiktaș. Fost jucător acolo, acesta este de părere că nu ar fi o decizie bună din cauză că turcii sunt în plin campionat în ianuarie și Rapid ar urma să înfrunte o echipă de rezerve și indică o posibilă înlocuitoare.

„Beșiktaș, nu cred că e posibil pentru că Turcia e în plin campionat în momentele alea și ar fi greu. Nu cred că Rapid își dorește să joace cu o echipă de rezerve a lui Beșiktaș. Dacă ar veni cu echipa de bază, da. Varianta Dinamo Kiev este mult mai plauzibilă pentru că în ianuarie, februarie, nu se joacă în Ucraina”, a mai spus Pancu.

VIDEO Daniel Pancu: „Cea mai mare problemă a tinerilor jucători este educația”

Citește alte știri din Liga 1:

Gigi Becali renunță la majoritatea afacerilor: „Le vând și nu mai am treabă” » Ce se întâmplă cu FCSB

„Să le fie rușine să iasă din casă!” » O legendă a lui Dinamo, enervată la culme de atitudinea „câinilor”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
175087523880813
John Smith  •  28 Decembrie 2021, 17:05

De ce nu se încearcă un meci cu Rapid Viena de care suntem legați prin istorie ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează