FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO / EXCLUSIV Daniel Pancu l-a vizitat pe Luca Mihai: „Am plâns și am râs împreună” + Nu-și explică intervenția lui Homawoo: „Nu are ce căuta în fotbal!”

Daniel Pancu alături de Ionel Gane, „secundul” primei reprezentative
Daniel Pancu alături de Ionel Gane, „secundul” primei reprezentative

Articol de , - Publicat joi, 18 aprilie 2024 13:33 / Actualizat joi, 18 aprilie 2024 18:59

Daniel Pancu, selecționerul României U21, l-a vizitat la spital pe Luca Mihai, mijlocașul celor de la Poli Iași accidentat grav în eșecul moldovenilor cu Dinamo (0-1), și a dezvăluit conversația purtată cu internaționalul U20.

Mijlocașul împrumutat de CFR la Poli Iași până la finalul sezonului este într-o stare mult mai bună decât se aștepta Daniel Pancu, după intervenția brutală a lui Homawoo din minutul 29 al meciului Dinamo - Poli Iași 1-0.

După promisiunea lui Șucu, a venit și reacția „interimarului” Lobonț: „Important e ca toată lumea să vrea. E o diferență subtilă”
RAPID
După promisiunea lui Șucu, a venit și reacția „interimarului” Lobonț: „Important e ca toată lumea să vrea. E o diferență subtilă”

VIDEO. Daniel Pancu, despre întâlnirea cu Luca Mihai: „Am râs și am plâns împreună”

„L-am vizitat pe Luca Mihai, la spital. Am plâns și am râs împreună. Starea lui este mai bună decât mă așteptam. În primul rând, nu are nimic la cap. A fost o cumpănă în viața lui. Am plâns puțin amândoi, apoi l-am înviorat, l-am îmbărbătat. I-am spus că era o vorbă în Italia, când jucam eu: «Până nu te accidentezi o dată grav, nu ești fotbalist».

I-am spus că eu am avut 6 comoții, 3 cu spitalizare. Am avut operație la spate, fisură la coaste, genunchi în gură, în ureche... Peste tot! Se poate considera fotbalist acum. Să-i mulțumească lui Dumnezeu că nu e mai grav. Într-adevăr, are probleme la ureche și la bărbie.

Sunt cel mai fericit din lume că este bine. Mi-a mulțumit când am mers să-l vizitez, fac parte din destinul lui. Dar nu are de ce să-mi mulțumească. Eu l-am adus la U20, apoi a mers, alături de alți doi colegi din Italia, la CFR. Sper să treacă peste problemele de acum, probabil este un proces mai lung”, a dezvăluit Pancu, la GSP Live.

1 meciare Luca Mihai la naționala U21, sub comanda lui Daniel Pancu: victoria cu Armenia U21, din 13 octombrie 2023, scor 2-0

Daniel Pancu: „Dacă nu îți respecți adversarul, nu ai ce căuta în fotbal!”

Selecționerul U21 a vorbit cu Luca Mihai și despre momentul accidentării:

Nici Luca Mihai nu își explică intervenția lui Homawoo. Nu înțelege ce a vrut să facă. Nici eu nu găsesc o explicație. Cum să fie ăla duel pentru minge? I-a rupt capul, mingea era în fața lui Luca Mihai, iar el a venit din spate. Nimeni, niciodată, nu mă poate convinge că ăla a fost atac la minge.

Nu mai contează ce cartonaș a dat arbitrul. Dacă nu îți respecți adversarul, nu ai ce căuta în fotbal! Nici lui Homawoo nu i-ar conveni să vină cineva să îi dea cu o bâtă în cap pe stradă. E același lucru!”.

VIDEO. Urmărește emisiunea integrală GSP Live cu Daniel Pancu

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Vezi mai multe articole de actualitate:

Cine este primul fotbalist plecat de la Universitatea Craiova după numirea lui Constantin Gâlcă
Universitatea Craiova
Cine este primul fotbalist plecat de la Universitatea Craiova după numirea lui Constantin Gâlcă
Schimbarea-CHEIE de la FCSB » Daniel Pancu atrage atenția: „Uitați-vă acolo!”. De ce NU are șanse de grupe europene: „Știu hiba”
FCSB
Schimbarea-CHEIE de la FCSB » Daniel Pancu atrage atenția: „Uitați-vă acolo!”. De ce NU are șanse de grupe europene: „Știu hiba”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
Catalynn_18
Catalynn_18  •  18 Aprilie 2024, 22:11
Postat de laur33 pe 18 Aprilie 2024, 17:21

Deci fan-ul asta al lui AS Regal Sport Club Ferdinand ,de doar cativa ani, ca pana acum nu era fan-ul niciunei echipe, zice de o echipa care are continuitate sportiva din '48 ca e clona :)) Asta e chiar tare. Culmea e ca CS Dinamo careia le ia el apararea, n-are nimic cu FC Dinamo care activeaza in Liga 1, ba chiar vrea sa o sustina cu centrul lor de juniori. Dar asa e cu fanii AS Regal Sport Club Ferdinand... mor de grija altora. Dupa mintea lui, CSA nu e clona doar pentru ca acum cativa ani Talpan a cumparat AS Regal Sport Club Ferdinand. Si inca ceva, fan-ul asta al unei echipe care primeste bani de la buget, adica si de la Dinamo, pentru ca si Dinamo cotizeaza la stat, vorbeste de Dinamo ca n-are bani. Asa echipa, asa fani. Va meritati unii pe altii bai!

Vedem încă odată ca nu doar fcsbismul dar și ddbismul creează monștri, singura diferență dintre unii și alții fiind ca fcsbistii sunt foarte, foarte numeroși, iar asta ne-a distrus efectiv IQul mediu al țării, 87, fiind mai mic decât alt tuturor vecinilor …. Yep, suntem chiar și sub bulgari! :-((((((

talpaiadului
talpaiadului  •  18 Aprilie 2024, 18:52

Declaratie plina de logica si bun simt din partea lui Pancu, un fotbalist de valoare, un bun antrenor si un om de caracter. Culoarea cartonasului si faptul ca FRF incearca sa tina Dinamo in prima liga nu au legatura cu intrarea criminala a lui Homawoo, indiferent daca a fost vorba doar de inconstienta sau si de rea intentie din partea lui.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  18 Aprilie 2024, 18:42

chiar ma bucur ca se simte bine Luca. si ma bucur si ca li s-a inchis gura detractorilor care au zis ca Homawoo a facut tentativa de omor si l-au linsat in spatiul virtual, atat pe el, cat si pe Hategan si pe Dinamo. bine , de fapt ei dadeau numai in Dinamo, de Luca ii durea la basca. Unii vroiau sa cheme procuratura, politia, alti convocau comisii de disciplina, de etica , mai stiu eu de ce. bai, nu s-a facut atata tam-tam cand Nesu a ramas paralizat pe viata, cand bietul Neamtu de la Craiova a murit de la o lovitura a lui Suleap parca. nici cand Chivu si-a fracturat craniul si nu a mai jucat un an apoi. Si Petr Cech si-a fracturat craniul si nu a mai fost atata ura si isterie si rautate si 'trial by social media; si nu a mai venit nici procuratura, nici serviciile secrete, nici NASA, nici NATO nimeni. ne mai si miram unde suntem in lume ca tara

Vezi toate comentariile (14)
Comentează