FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

OFICIAL David Lazar, la CS Universitatea Craiova! Transferul, anunțat de club: „Se află în cel mai înalt punct al carierei”

David Lazar a ajuns la CS U Craiova
David Lazar a ajuns la CS U Craiova

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 12:36 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 12:55

David Lazar (29 de ani) a semnat cu CS Universitatea Craiova. Fostul portar de la Astra Giurgiu a semnat un contract valabil pe 4 ani.

Craiova a transferat portar de „națională”. David Lazar a semnat un contract valabil pe 4 ani cu „alb-albaștrii”, care prevede opțiunea de prelungire a înțelegerii pentru încă un an.

David Lazar, oficial la CS Universitatea Craiova

„Noul nostru goalkeeper se află în cel mai înalt punct al carierei sale de până acum, a debutat în echipa națională a României toamna trecută, reușind, de asemenea, să impresioneze în campionatul intern. Îi dorim mult succes lui David Lazar în familia alb-albastră”, se arată într-un comunicat al oltenilor.

Mutarea a fost anunțată în exclusivitate de GSP.ro încă din luna aprilie. Din informațiile Gazetei, Mihai Rotaru a achitat 200.000 de euro în schimbul lui Lazar.

David Lazar, la CS Universitatea Craiova! Transferul, anunțat de club: „Se află în cel mai înalt punct al carierei”
David Lazar, naționala României, foto: Imago

Lazar era o țină mai veche a oltenilor, însă giurgiuvenii au acceptat abia acum să renunțe la portar, care mai avea contract cu Astra până în iunie 2022. Trecut pe la Voința Sibiu, Pandurii, Botoșani și Vejle, Lazar e la Astra in 2017, iar în acest sezon a bifat 32 de partide în toate competițiile. 

David are și o prezență în poarta echipei naționale a României, la „amicalul” cu Belarus din noiembrie 2020, scor 5-3. 

Ce înseamnă transferul lui David Lazar la CS Universitatea Craiova pentru Pigliacelli?

În sezonul recent încheiat, Mirko Pigliacelli a fost titular incontestabil în poarta „juveților”. De curând, italianul a comentat decizia Craiovei de a-l aduce pe portarul David Lazar.

Mirko vede aducerea lui Lazar drept o dovadă a lipsei de încredere în el din partea conducerii și indică spre o posibilă despărțire de Craiova, deși spune că „nu mi-am dorit niciodată să plec”.

„Eu am contract aici, am înţeles că a semnat deja un portar (n.r. - David Lazar). Deja a semnat, asta e, n-am ce să fac, nu e decizia mea. Nu mi-am dorit să plec niciodată, dar dacă vine un alt portar... dacă e așa, dacă nu e aşa, vorbim degeaba. 

Dacă e luat, poate cineva nu mai are încredere în mine, dar eu am mare încredere în Craiova, nu mi-am dorit niciodată să plec”, a spus Pigliacelli pentru Telekom Sport. Contractul său cu echipa alb-albastră expiră în 2022.

Pigliacelli a încheiat sezonul în postura de integralist. Acesta a evoluat în toate partidele din sezonul regulat și play-off. El este primul jucător din istoria campionatului României care strânge 3600 de minute într-un campionat, fiind integralist în toate cele 40 de partide!

Citește mai multe știri din Liga 1:

Nicolae Badea, unica soluție pentru Dinamo? Fostul conducător al clubului avertizează: „Să se roage de el, altfel va fi ultimul an în Liga 1”

Alexandru Crețu, achiziție marca Becali: mai slab decât titularii!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (19)
iosif_
iosif_  •  03 Iunie 2021, 13:27

Comunicat scris de activistul bolșevic Marcel Popescu în limbaj de lemn prostesc. Auzi la el, "cel mai inalt punct al carierei" =)))))) Să-ți moară prazul în farfurie Marcele, scrii ca în Scânteia =))))))))

gazistu
gazistu  •  03 Iunie 2021, 21:56

Stire de mai bine de-o luna

potec
potec  •  03 Iunie 2021, 17:18
Postat de kuba pe 03 Iunie 2021, 14:37

Săptămâna viitoare vin Sergi Ramos și Van Djik și Rotaru e in negocieri cu Kai Havertz și Benzema sa fie rezerva lui Koljic! Craiolguta merge pe Ieftineala și ciorbe reincalzite!

Lasa ma ca vine rusescu si grozav gratis la mititelu, astia nu sunt ciorbe reincalzite? Cind o achita mititelu sume de transfer cit de mici atunci sa vb. Ba tu esti random in varianta mititelu acelasi delir, aceasi nebuneala, ba daca o bagi si p-aia cum o baga el cu steaua campioana lumii esti tu sa bagi mititelu campionul lumii esti si esti unu la unu cu random

Vezi toate comentariile (19)
Comentează