FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. DDB, acuze grave către Negoiță în direct la TV: „Poate dorește falimentul ca să șteargă niște urme”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 18:29 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 19:07

Andrei Gerea, membru al programului DDB, a făcut acuzații grave la adresa lui Ionuț Negoiță, fostul finanțator al lui Dinamo, legate de situația clubului și s-a luat de Dorin Șerdean, actualul președinte.

Fostul ministru el Economiei a vorbit despre investirii spanioli conduși de Pablo Cortacero și despre o teorie a conspirație despre un plan prin care s-a dorit falimentarea clubului.

„Cortacero are bani de avocat?  Chiar sunt curios dacă lui Șerdean i s-a închis dosarul penal cu țeapa cu fonduri europene sau cum e. În situația lui, nu avea ce să caute... El e în poziția să amenințe? Nu îi e rușine? El nu ar trebui să fie la Dinamo.

Orice om le-ar fi prezentat scuze fanilor și l-ar fi convins pe Cortacero să vândă și să ne lase să revenim la situația de dinaintea spaniolilor. Echipa e într-o situația extrem de gravă și își poate reveni doar datorită fanilor. 

Mă gândesc că ar trebui făcute niște plângeri la Oficiul Naţional de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor sau la alte instituții care pot vedea de unde vin banii și cine i-a dat. Să fie făcute plângeri pentru înșelăciune pentru că asta au făcut spaniolii, cu asta s-au ocupat.

Sper să nu se afle că cineva a dorit să falimenteze clubul și că tot ce s-a întâmplat a fost o strategie a unora care vor să falimenteze Dinamo și să preia clubul în alte condiții. Dacă mergem pe această teorie, am putea crede că fostul acționar (n.r- Ionuț Negoiță) vrea să falimenteze clubul ca să șteargă niște urme care sunt pe acolo. Sau cineva care vrea să cumpere clubul. Asta spun dacă mergem pe acest scenariu.

Dacă eliminăm teoria conspirație, atunci e teoria prostiei din partea unor oameni care să fie norocoși că ajung acasă și nu se rătăcesc pe drum”, a spus Gerea la emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport.

VIDEO Dorin Șerdean atacă fanii: „Cortacero a fost făcut în toate felurile! O să vă spun ce am găsit la Dinamo, mi-e rușine!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

UPDATE Cornel Dinu, dezvăluiri despre situația de la Dinamo: „Acesta e adevărul înfiorător despre ce a făcut Negoiță!” » EXCLUSIV Ce spune fostul finanțator

EXCLUSIV Se face mărirea de capital la Dinamo: „Am vorbit cu Cortacero, era normal să facem asta”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (16)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  19 Decembrie 2020, 11:24

Negoita n a vrut sa dea de la bun inceput cuiva clubului cu intentii bune, acum sunt sigur ca toti aia care au dorit sa cumpere clubu puteau sa salveze Dinamo si sa-i redea stralucirea, asta a fost si scopu pana la urma, sa-l dea unora mai saraci decat negoita care sa duca Dinamo in faliment, sa fie inevitabil. Ca daca il baga Negoita in faliment il omora galeria, mai ales ca in ultima perioada fusesera violenti fanii ( ba chiar sau dus in fata hotelului sa dea foc).

creeperno
creeperno  •  18 Decembrie 2020, 22:34

Raspoimaine se evita falimentul

joze_maurinio
joze_maurinio  •  18 Decembrie 2020, 20:31

Ma cam indoiesc ca Negoita vrea falimentarea lui Dinamo, pentru ca are niste milioane de primit, Dinamoul are datorie la firmele lui Negoita! Poate si de aia nu da clubul in judecata, pentru ca ar insemna faliment si chiar ar pierde tot ce ar fi de recuperat!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează