FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Decizie de ultim moment la CS U Craiova: Meza Colli și Matteo Fedele au fost reprimiți la echipă de Mangia + ce șanse au să fie în lot cu FCSB

Matteo Fedele, îmbrățișat de Cicâldău, a fost reprimit în lot de Devis Mangia. Italianul a procedat la fel și cu Cesar Meza Colli
Matteo Fedele, îmbrățișat de Cicâldău, a fost reprimit în lot de Devis Mangia. Italianul a procedat la fel și cu Cesar Meza Colli

Articol de - Publicat luni, 25 martie 2019 16:58

Matteo Fedele, 26 de ani, și Cesar Meza Colli, 27 de ani, au fost reprimiți în lot de Devis Mangia, antrenorul lui CS U Craiova, și pot fi două surprize pentru derby-ul cu FCSB. Ambii fuseseră trimiși la echipa secundă pe 12 martie. 

Aceștia au început antrenamentele, iar italianul Devis Mangia va stabili în următoarele zile dacă vor fi în lot pentru partida cu FCSB de duminica viitoare.

Elvețianul Matteo Fedele a și marcat în amicalul disputat ieri contra bulgarilor de la Botev Vratsa, scor 5-0. Meza Colli este în refacere după o problemă medicală.

Apariția lor în lotul pentru derby-ul din play-off depinde și de situația lui Elvir Koljic, bosniacul care s-a accidentat în meciul naționalei cu Armenia, când a evoluat doar 3 minute. Staff-ul Craiovei va afla în perioada imediat următoare cât de gravă e accidentarea atacantului cu 12 goluri în acest sezon. Totuși sunt șanse mari ca vârful de atac să absenteze de la meciul de pe Arena Națională.

  • FCSB - CS U Craiova e duminică, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

FEDELE A CONFIRMAT, MEZA COLLI A DEZAMĂGIT

Ambii fotbaliști au venit la Craiova în vara lui 2018. Elvețianul Matteo Fedele, 26 de ani, mijlocaș central, e împrumutat de la Foggia și a înscris de două ori în 17 meciuri în acest sezon.

Cesar Meza Colli, 27 de ani, mijlocaș ofensiv paraguayan născut la Asuncion, a fost adus ca o mare promisiune în Oltenia, dar a dezamăgit până acum la Craiova: nu a înscris niciun gol în 10 meciuri.

Fedele nu a fost în lot la ultimele 3 meciuri ale echipei lui Mangia: 3-0 cu Csikzereda în Cupă, 1-2 cu Astra în finalul sezonului regulat și 1-0 cu Astra în play-off.

În ceea ce-l privește pe Meza Colli, el nu s-a mai aflat în echipă din 16 februarie, când CS U Craiova se impunea în deplasare cu Hermannstadt, 1-0.

 

 


Meza Colli a jucat puțin și nu a impresionat în acest sezon // FOTO: GSP

 

Vezi și: Derby-ul în care o echipă moare » FCSB și CSU Craiova, în duelul decisiv pentru lupta la titlu

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
fabius_2014
fabius_2014  •  26 Martie 2019, 11:20

Sper ca meciul sa nu fie decis de arbitrii. Am incredere in Mangia si in jucatorii nostri.

para.para
para.para  •  26 Martie 2019, 01:10

Singura decizie de ultim moment pe care o poate lua CS U Craiova este sa joace fotbal si cu fcsb si sa nu se mai dea la o parte ca pana acum. Lasand la o parte meciul din noiembrie cand au castigat singura data de la infiintare, restul au fost doar de decor.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  26 Martie 2019, 00:00

Sa joace 4 3 2 1 cel mai bun sistem dar nu ai cu cine...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează