FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - UNIVERSITATEA CRAIOVA

FOTO Momente încinse în startul meciului Sepsi - Universitatea Craiova » Oltenii, gol anulat, gazdele au cerut un penalty

Sepsi - Universitatea Craiova, foto: Raed Krishan (GSP)
Sepsi - Universitatea Craiova, foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 04 februarie 2024 16:06 / Actualizat duminica, 04 februarie 2024 16:30

Sepsi - Universitatea Craiova, meci din etapa #24 a Superligii se joacă acum. Sepsi a deschis scorul în minutul 33, prin Debeljuh, iar în primele 30 de minute au avut loc două faze controversate, analizate de arbitrajul video.

În minutul 8, Universitatea Craiova a trimis mingea în poartă. Oltenii s-au bucurat pentru deschiderea scorului, dar golul a fost anulat de VAR.

Cum a descoperit Rapid atacantul „fox to box” din Giulești » „El a avut un cuvânt greu. A simțit că e vorba despre ceva special”
Rapid
Cum a descoperit Rapid atacantul „fox to box” din Giulești » „El a avut un cuvânt greu. A simțit că e vorba despre ceva special”

Craiova a înscris, golul i-a fost anulat » Sepsi a cerut un penalty

Raul Silva (34 de ani), fundașul central al Universității Craiova, a trimis mingea în poartă din interiorul careului. După 4 minute de consultare a sistemului VAR, golul a fost anulat din cauza unui ofsaid. Decizia i-a nemulțumit pe jucătorii Universității Craiova. Linia, din nou, pare trasată greșit.

Momente încinse în startul meciului Sepsi - Universitatea Craiova » Oltenii, gol anulat, gazdele au cerut un penalty
Faza golului marcat de Raul Silva, foto: captură de ecran Digisport

În minutul 19, jucătorii lui Sepsi au protestat și ei din cauza arbitrajului. Gabriel Debeljuh (27 de ani) a căzut în careu, după o neînțelegere între David Lazar (32 de ani) și Raul Silva. Faza a fost analizată din nou, dar arbitrul Istvan Kovacs nu a dictat penalty.

Arbitru: Kovacs Istvan (Carei). A1: Artene Ovidiu (Vaslui), A2: Constantinescu Andrei (Bucureşti). VAR: Costreie Sorin (Voluntari). AVAR: Baban Vlad (Iaşi).

Sepsi - Universitatea Craiova, cele mai importante informații

  • Covăsnenii au pierdut în etapa precedentă, 1-2 cu UTA, aceasta fiind prima înfrângere suferită de Sepsi sub conducerea lui Bernd Storck.
  • De partea cealaltă, oltenii vin după o perioadă mai puţin reuşită, cu doar două puncte scoase în precedentele cinci jocuri disputate în campionat.
  • Cele două echipe s-au mai întâlnit de 19 ori în principala competiţie internă, de şase ori au câştigat covăsnenii, de opt ori s-au impus craiovenii, iar de alte cinci ori au remizat.
  • Niciunul dintre cele nouă jocuri cu Sepsi gazdă nu s-a încheiat la egalitate, palmaresul duelurilor cu gruparea din Sf. Gheorghe în postura de formaţie organizatoare cuprinzând patru succese ardelenii şi cinci victorii oltenii.
  • Prima confruntare din campionat a avut loc pe 19 septembrie 2017, Sepsi OSK-U Craiova 2-3. Acesta a fost şi jocul cu cele mai multe goluri marcate.
  • Cea mai recentă dispută directă din Superliga României: 16 septembrie 2023, Universitatea Craiova-Sepsi OSK 2-1, goluri marcate de Jovan Markovic, Lyes Houri, respectiv Marius Ştefănescu.
  • 27 de jucători a utilizat Sepsi OSK în primele 23 de etape, dintre care 15 au contribuit la reuşitele covăsnenilor cu cel puţin un gol şi / sau o pasă decisivă.
  • 28 de fotbalişti au bifat minute în tricoul Universităţii în ediţia curentă, 17 dintre ei fiind autohtoni.

VIDEO. Atmosferă frumoasă la Sfântu Gheorghe

Citește și alte știri:

Elias Charalambous, mesaj amuzant când a aflat că îl înfruntă pe Hagi de ziua lui » Ce spune despre noul contract: „Nu mă interesează așa mult”
FCSB - FARUL
Elias Charalambous, mesaj amuzant când a aflat că îl înfruntă pe Hagi de ziua lui » Ce spune despre noul contract: „Nu mă interesează așa mult”
Mircea Rednic visează la play-off după victoria cu U Cluj: „Lumea n-are răbdare la Arad”
U CLUJ - UTA ARAD 1-3
Mircea Rednic visează la play-off după victoria cu U Cluj: „Lumea n-are răbdare la Arad”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (5)
zb59
zb59  •  05 Februarie 2024, 01:00

Bai, jurnalistii gsp isti, de unde stiti voi ca au fost doua penaly uri clare!? Ati absolvit vreun curs de arbitraj, ati arbitrat vreodata un meci de fotbal, ati fost in teren la acele faze!? Si, apropos, de offside ul jucatorului Universitatii Craiova, voi credeti ca pozitia acelui tusier i-ar putea permite vreodata sa spuna ca a fost sau nu offside!? Tusierul ala chiar daca a facut scoala, habar nu are despre o regula de baza:pozitionarea in teren. Iata ce spune regulamentul jocului: “ The linesman should be in line with the second last defensive player at all times.” Si uitati-va in poza voastra unde este el!:) Tipul nu are nici o traba cu faza. Asta ca sa nu mai vorbim de o posibila atingere a mingii de aparatorul echipei gazda.

superdaniel72
superdaniel72  •  04 Februarie 2024, 21:24
Postat de nilton pe 04 Februarie 2024, 17:47

pe cuvant daca nu voi face plangerea la conducerea ringier. trebuie sa instaureze decenta la gsp. Este halucinant sa pretinzi ca sepsi a fost ajutata de kovacs. chestia cu doua penaltiuri refuzate lui sepsi chiar e prea de tot. nu-mi vine sa cred ca gsp a ajuns atayt de jos.

***...... Forza Craiova!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tallpaiadului
tallpaiadului  •  04 Februarie 2024, 18:25

Echipa simbol a interventiei brutale a politcului autohton in fotbalul romanesc castiga impotriva echipei simbol a interventiei politicului maghiar in fotbalul din Romania. Meciul a fost rupt de o decizie gresita a arbitrului roman de origine maghiara, care a acordat penalty la o faza in care Otelita doar tine o mana pe Mitrita fara a-l trage pe acesta de tricou, dovada ca tricoul lui Mitrita nu s-a intins deloc. E adevarat insa ca si cealalta echipa a fost privata de un gol valabil la faza in care VAR-ul a validat gresit o pozitie de ofsaid la Silva, din cauza ca mingea ajunsese la el de la un adversar. Una peste alta, rezultatul a fost cel corect.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează