FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Declarații neașteptate ale lui Miriuță despre posibila plecare de la Dinamo » Când se ia decizia finală

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 decembrie 2017 15:19

Vasile Miriuță nu resimte presiunea unei posibile plecări de la Dinamo, ba mai mult, anunță că va aștepta liniștit, acasă, decizia șefilor clubului.

"Îmi doresc sa continui la Dinamo, dar conducerea va decide pe 19 decembrie. Daca voi pleca, o voi face cu capul sus. Dacă oficialii vor dori să rămân, rămân. Nu stau cu forța.

Muncesc de dimineaţa până seara, fac tot ce depinde de mine. 100% se va lua o decizie pe 19 decembrie, eu voi fi la Budapesta, în sânul familiei. Nu îmi închid telefoanele, că nu e frumos, astept decizia", a zis Miriuță la conferința de presă.

"Avem un moral foarte bun în ultima perioadă, trebuie să avem continuitate. La finalul anului sunt convins că totul se va aranja, vom fi acolo unde merităm. Am avut discuţii cu staff-ul şi cred că acest lucru s-a văzut pe teren. Dacă vom fi o echipă unită, puţine formaţii au şanse în faţa noastră. Deocamdată ne uităm doar la ce facem noi, nu ne interesează alte rezultate sau ce fac contracandidatele la play-off"
Sergiu Hanca

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
maradona5
maradona5  •  03 Decembrie 2017, 17:25
Postat de John Milne pe 03 Decembrie 2017, 17:20

Nu vrem articole despre nimicuri .

Pai nu sunt articole despre tine

322060151508212
Iosif Iustinian Costea  •  04 Decembrie 2017, 11:40

BAFTA IN CONTINUARE DOMNULE MIRIUTA CU LOTUL PE CARE IL AVETI SI LA IARNA TOT DVS CURATENIE GENERALA SI TINERI MAI MULTI DE LA DINAMO2

bendyx066
bendyx066  •  04 Decembrie 2017, 01:04
Postat de andyandrei2015 pe 03 Decembrie 2017, 19:57

incredibil cat noroc au astia si bineinteles ajutati de arbitri vor fi acolo unde nu merita,bai miriuta ,in play off,astra a pierdut la iasi,echipa batuta de dinamo cu un bulan incredibil,mai bine zis cu arbitrii,au batut degeaba astra,viitorul a luat o si uite asa se vor apropria la un 1 pct nemeritat,joaca cu echipe mai slabe ca voluntari,viitorul va fi batuta de steaua cel mai probabil si uite asa iar ii bagam pe astia in play off doar sa ii intre bani lu negoita in buzunar,dar in februarie au meciuri grele poate se prabusesc atunci,ca asta sincer nu e echipa de play off

cata teama ti e , ca iar va babardim in play off......

Vezi toate comentariile (13)
Comentează