FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, GSP.RO

Delegare controversată la Astra - Dinamo! Se întoarce omul "câine"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 18:31

Ovidiu Hațegan a fost delegat la un nou meci al lui Dinamo, după ce, pe 29 martie, a făcut praf partida din sferturile de finală ale Cupei României dintre CSU Craiova și alb-roșii (6-5 după executarea loviturilor de departajare).

Cel mai bine cotat arbitru român va conduce la centru partida dintre Astra și Dinamo de luni, de la ora 20:30. La cele două linii vor fi Sebastian Gheorghe din Suceava și Mircea Grigoriu din București.

Hațegan a luat mai multe decizii pro-Dinamo în meciul pierdut de "câini" în Cupa României. Centralul n-a dat un penalty clar oltenilor, deși era plasat excelent, iar spre finalul meciului i-a dat doar cartonașul galben lui Popescu după un fault în postură de ultim apărător. El a primit nota 4 în caseta tehnică din Gazetă. 

Ți se pare normală delegarea lui Hațegan la acest meci?

DA
NU

Fostul arbitru Constantin Zotta a comentat la momentul respectiv cele două decizii și a considerat că ambele au fost eronate.

  • ASTRA - DINAMO, luni, de la ora 20:30, în etapa a 5-a din play-off, în direct la TV Digi Sport 1, TV Dolce Sport 1, liveTEXT pe GSP.ro.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (26)
tandd
tandd  •  09 Aprilie 2017, 20:43

articol care miroase a branza,popescu n-a luat rosu fiindca n-avea atacantul control asupra mingei deja o pierduse iar in careu fault n-au vazut decat stelisti care-s invvatati sa le primeasca al foc automat ptr orice adiere in careu

conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 Aprilie 2017, 20:02
Postat de Petre Radulescu pe 09 Aprilie 2017, 19:48

dinamu a reusit sa-si delege arbitrul de casa, der be de ul de Hategan, care a furat Steaua in 2 partide contra fostilor mele teni, dar si pe Craiova in meciul de cupa cu aceeasi echipa care fara arbitri n-ar fi ajuns in play-off.

Ție nu ti-e rușine ? Hațegan v-a băgat trei puncte în buzunarele slinoase cu Voluntari pe care nu le luați niciodată !!!! Ai uitat nu ? Același Hațeganu nu dă un penalty clar la Ovidiu la o tragere de tricou clară la Coman ...... Așa uitați voi cum ati câștigat zeci de meciuri și campionate în era Deaconu !!! Noi am jucat numai pe teren și am fost cea mai defavorizată echipă în tur-retur !!! Dinamo a fost avantajată pentru play off ???!!! Voi nu ati ati fi ajuns niciodată în play of , crezi că uită cineva cât ati furat în tur ?!

brandremist
brandremist  •  09 Aprilie 2017, 19:40

Omul e supus greșelii, se mai întâmplă. În meciul cu Voluntari, a dat un penalty la simularea lui De Amorim și o lovitură liberă la o simulare a lui Muniru. Asta nu înseamnă că nu e un arbitru bun.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează