FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Denis Alibec a refuzat propunerea campioanei FCSB și merge la Hagi » „Regele” își poate face iar echipă de titlu

Mama lui Denis Alibec, Emilia Stroe, a dezvăluit că atacantul a decis să facă pregătirea dinaintea Euro 2024 sub comanda lui Gică Hagi, la Farul. Internaționalul „tricolor” ar putea reveni la Farul din stagiunea viitoare.
Mama lui Denis Alibec, Emilia Stroe, a dezvăluit că atacantul a decis să facă pregătirea dinaintea Euro 2024 sub comanda lui Gică Hagi, la Farul. Internaționalul „tricolor” ar putea reveni la Farul din stagiunea viitoare.

Articol de , - Publicat vineri, 10 mai 2024 14:56 / Actualizat vineri, 10 mai 2024 17:16

Mama lui Denis Alibec, Emilia Stroe, a dezvăluit că atacantul a decis să facă pregătirea dinaintea Euro 2024 sub comanda lui Gică Hagi. Internaționalul tricolor ar putea reveni la Farul din stagiunea viitoare.

Denis Alibec și-a încheiat aventura la Muaither, odată cu eliminarea din optimile de finală ale Cupei Emirului. Deși are contract până la 1 iulie, el e liber să-și caute echipă, dar deocamdată nu s-a decis decât în privința clubului cu care se va antrena până ce selecționerul Edi Iordănescu va da startul pregătirilor pentru Euro 2024.

Ovidiu Ioanițoaia, informații de ultim moment de la negocierile Șucu - Lucescu: „Cam știu despre cine e vorba la Rapid!”
RAPID
Ovidiu Ioanițoaia, informații de ultim moment de la negocierile Șucu - Lucescu: „Cam știu despre cine e vorba la Rapid!”

Din informațiile GSP, Alibec a discutat cu cei de la Farul și a reiterat promisiunea făcută. A transmis că în România va mai juca doar sub comanda lui Gică Hagi.

Dacă nicio ofertă din străinătate nu se concretizează, Alibec va îmbrăca tricoul dobrogenilor în stagiunea următoare.

Mama lui Denis Alibec: „Are destule oferte din Europa și din zona arabă”

Potrivit mamei sale, Emilia Stroe, Alibec a decis să refuze propunerea FCSB-ului și a ales să se pregătească alături de Farul. „Mai rămâne acolo (n.r. - în Qatar) două-trei zile ca să-și strângă bagajele și să revină în țară. Abia așteaptă Euro. Are destule oferte din Europa și din zona arabă, dar i-a anunțat pe toți că nu decide nimic decât după turneul final.

Devine acum liber de contract. Știu, e un risc, dar și-l asumă. Când se întoarce în România, intră direct la pregătire cu Gică Hagi, la Constanța, câteva zile, până va fi reunirea lotului național”, a dezvăluit mama lui Denis Alibec, citată de sportpesurse.ro.

Gigi Becali îl vrea pe Denis Alibec la FCSB, Mihai Stoica îi propusese să se antreneze cu roș-albaștrii

Alibec e dorit de Gigi Becali, la FCSB: „Am vorbit, dacă e liber, Alibec, oricând! E un jucător de care te folosești!  Faci contract pe un an, că o fi, că nu o fi, stai acolo! Dacă nu, peste un an, dacă nu îți convine și nu e cuminte, ia-ți banii toți și du-te, tată!”.

Iar Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB, îi propusese atacantului să se pregătească alături de jucătorii FCSB, la baza din Berceni, până la reunirea naționalei.

„E normal, trebuie să se antreneze cu cineva. Dacă vrea să stea în Bucureşti şi să se antreneze cu cineva, poate să vină la noi. Serios, eu am mai spus, poate s-a considerat că este glumă, dar eu vorbesc foarte serios.

Dacă vrea să stea în Bucureşti, Alibec poate veni oricând la noi la antrenamente”, spunea Mihai Stoica, nu demult, la OrangeSport. Nu mai e cazul.

VIDEO. FCSB - CFR CLUJ » Elias Charalambous, declarații înaintea meciului la finalul căruia vor primi trofeul și medaliile de campioni

Mai puteți citi:

Rapid are de plătit o avere către Lacrabere și Rasmussen! Lovitura dată de Comisia de Disciplină a FRH

Dinamo, veste MARE înainte de „finala” cu UTA Arad! Ce a decis Comisia de Recurs

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (34)
berlicot
berlicot  •  10 Mai 2024, 23:12

"Alibec a refuzat propunerea campioanei FCSB". Campioana e Farul. FCSB va deveni campioana in curand.

johny2003
johny2003  •  10 Mai 2024, 22:13

Respect Alibec! Restul e can-can!

VanBasten2000
VanBasten2000  •  10 Mai 2024, 21:56
Postat de contrabas3 pe 10 Mai 2024, 17:13

Alibec nu mai este ce a fost. E un jucător slab. Adică gras. Lol! Nu e de FCSB!

Cine te citeste are.impresia ca fcsb este un club cu jucatori tzipla, atacanti pur sange care rup meci de meci plasele portilor adverse. Si, cand priveste mai atent, il vede pe Miculescu.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează