FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Noi detalii despre negocierile pentru Moruțan: „De pe o zi pe alta se pot întâmpla lucruri!” » Suma uriașă cerută de Becali pentru mijlocaș

Olimpiu Moruțan // FOTO: Cristi Preda
Olimpiu Moruțan // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 10:44 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 11:09

Florin Vulturar, impresarul lui Olimpiu Moruțan (21 de ani), a oferit noi detalii despre negocierile purtate de FCSB pentru vânzarea mijlocașului pentru care a primit o ofertă de 10,5 milioane de euro.

Agentul a dezvăluit că în aceste zile se poartă negocierile finale și că, deși inițial a cerut 20 milioane de euro, Becali l-ar putea ceda pe Moruțan la Al Jazira, din Emiratele Arabe Unite, pentru o sumă de 15 milioane.

„De pe o zi pe alta se pot întâmpla lucruri. Vor mai fi discuții azi și mâine. Nu știu dacă Moruțan va juca acolo sau va evolua în altă parte. Asta e discuția pe care o avem. Emirul care-l vrea are mai multe echipe, în Europa și în alte părți. Nu cred că cineva dă atâția bani pe un copil de 21 de ani ca el să joace în Emirate. Am avut câteva discuții pe tema asta și vom vedea ce va fi. Sunt negocieri.

În momentul de față, oferta este 10,5 milioane de euro. Becali nu acceptă. Dacă accepta, transferul se făcea de săptămâna trecută. Da, probabil 15 milioane de euro vrea. Prima dată a cerut 20 de milioane. Salariul lui Moruțan poate fi de peste 2 milioane de euro anual. Poate nu de la început, dar poate ajunge acolo.

Probabil va juca un an în Emirate și probabil îl vor da la un alt club după. El e un jucător spectaculos și nu găsești ușor un jucător ca el. Are calități native extraordinare. E un număr 10”, a declarat Vulturar pentru Prosport.

Clubul Al Jazira e controlat de șeicul Mansour Bin Zayed Al Nahyan,, un membru al familiei regale din Emirate care a creat o rețea în fotbal. Societatea lui are și Girona, din Spania, și New York City, și Melbourne City.

VIDEO Dennis Man, despre secretul formei bune a FCSB-ului: „Ne-am maturizat, am devenit o familie”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Nemaivăzut din anii '90: Becali „separă” FCSB de restul Ligii 1! Nimeni nu are acces la ce fac elevii lui Toni Petrea

EXCLUSIV Porți închise pentru Gigi Becali! FCSB aproape să rateze principalele două ținte din mercato: „Este un interes, dar oferă alt preț”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (10)
elgabri
elgabri  •  04 Ianuarie 2021, 15:03

Umflati l sa nu ramaneti cu el pe stoc

alex_777
alex_777  •  04 Ianuarie 2021, 14:53

... mai lasati omul in pace ca nu stie ce bagaje sa isi faca, noroc cu sefutul lui care nu vrea in ruptul capului sa vanda o rezerva cu 10.500.000 de meleoane si cu voi astia din presa care ati vandut o echipa intreaga si inca nu stiti cui?

persanu
persanu  •  04 Ianuarie 2021, 12:51

pentru impresarii straini care urmaresc presa din Romania si stiu si limba romana , luati-l pe Morutan si Man cat mai ii gasiti , sunt ieftini bre , si luatii si pe jurnalistii astia de fac articole la comanda , nu de alta dar la voi in tarile alea nu aveti nici jucatori si nici jurnalisti asa de buni ca la noi . Luatii bre pe Mortutan si Man doar daca aveti echipe de primarie , ca ei doar cu alea fac jocuri spectaculoase ... daca aveti altfel de echipe nu ii luati. Dar va garantez , daca aveti echipe de primarie in Ligue1 Primera Premier League Bundesliga etc , astia sunt jucatorii care bat toate primariile ... daca va cere Gigi 20 de milioane datii 40 de milioane , sa va puna la suflet ... Ascultati la mine , aveti de castigat mai ales in Liga Primariilor daca activati . . . .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează