FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Devastator » Un fost stelist râde de Dinamo: "Joacă în Europa o dată la șapte ani și pierde cu Metalist Harkov"

Imagini cu bucuria de nedescris a steliștilor din 2013, după ce au eliminat-o pe Ajax din Europa League // FOTO: Cristi Preda
Imagini cu bucuria de nedescris a steliștilor din 2013, după ce au eliminat-o pe Ajax din Europa League // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 28 august 2017 21:34

Alexandru Chipciu, fostul jucător al celor de la FCSB, le-a oferit un răspuns ironic dinamoviștilor care acuză că roș-albaștrii au întotdeauna noroc la tragerile la sorți din cupele europene.

"Nu sunt norocoși, și-au construit norocul cu Standard Liege când s-au calificat în Liga Campionilor, cu Galatasaray când i-au bătut, iar turcii erau capi de serie. La fel și-n Europa League când le-am bătut pe Ajax și pe Chelsea. Așa se construiește norocul.

E vorba de noroc? Cu noroc din ăsta joci o dată la șapte ani în Europa și te bate o echipă...nu vorbesc acum de Athletic Bilbao, acolo n-a avut nicio șansă, dar Dinamo în 2012 a jucat cu Metalist Harkov și a fost eliminată", a declarat Chipciu, la TV Dolce Sport.

Alexandru Chipciu (28 de ani) evoluează acum pentru Anderlecht, după ce în perioada 2012-2016 a fost unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB. 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (175)
rakitic
rakitic  •  28 August 2017, 23:56
Postat de samertx pe 28 August 2017, 23:58

Numai cinci, adevărul CUTREMURĂTOR și ZGUDUITOR este că n-ați mai luat-o din sezonul trecut! :))

Adevărul CUTREMURĂTOR și ZGUDUITOR este ca sunteti nist amatori. Locul 218 spune tot despre cei care se considera adversari ai Stelei. Hahahaha!

rakitic
rakitic  •  29 August 2017, 00:04
Postat de samertx pe 29 August 2017, 00:05

Sunteți specialiști în scoruri surpriză! Sunteți DEVASTATORI! :))

Sunteti specialisti in amatorism! Fotbalul mare il priviti la televizor!

andy56
andy56  •  29 August 2017, 01:01
Postat de rakitic pe 29 August 2017, 00:23

Eeeeh, nici chiar asa! Multi din aia 90% vin la meciurile FCSB-ului... De ce oare?

pai in loc sa citeasca o carte sau sa mearga la un teatru, prefera un circ scurt, cu regele si bufonul mimi la platane...... adica pe scurt, prefera sa ramana jumatati de sfertodocti decat sa aiba o sansa spre culturalizare.....si nu-ncercati sa ma contraziceti ca-mi aduc aminte de soferul de ratb "pocnit" de mimi......statea la tribuna 1, avea abonament .... CAM ASTIA VA SUNT SUPORTERII, NISTE NEICA-NIMENI CU NIVEL DE PREGATIRE INDOIELNICA (maxim 8 clase); va mai defineste ceva: cand o luati pe coaja, fugiti repede-repede....... (vezi cati "fani" mai erau la finalul meciului cu sporting)

Vezi toate comentariile (175)
Comentează
Close