FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezvăluiri despre tinerețea grea a antrenorului pe care Becali îl vrea la FCSB: ”Era analfabet. I-am luat o carte de povești și a învățat să citească”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2018 17:25

Ion Pârvulescu (78 de ani), antrenorul care l-a descoperit pe Ionuț Luțu la Slatina, a făcut câteva mărturisiri incredibile despre fostul mare fotbalist al Universității Craiova.

”Vă dau cuvântul meu de onoare că a fost mult mai talentat decât Hagi. Însă situația familială a fost modestă, el modest ca intelect. Și m-am dus cu echipa să joc împotriva echipei lui și l-am văzut: copilul extraordinar de talentat, cumințel, subțirel, urâțel și pe lângă carte total. Părinții au avut inițiativa să ceară să îl aducem la o școală, că eu eram câine.

L-am mutat aici cu școala, la Slatina, și îmi zic părinții să îi aduc o profesoară de română și una de matematică. Peste o săptămână vine profesoara de română și îmi spune că am pe unul care nu știe să citească. Doamnă, nu se poate, nu pot să cred! Ba da, domnule. Cine era? Luțu al meu! Pac, la antrenamente îi zic lui Luțu să îmi citească ziarul și începe: cîîî, bîîî, sîîî. Păi stai bă așa, că eu știu alfabetul! Ce e cu tine?

Domnule profesor, noi avem română de la 8 la 9 și doamna face naveta și noi nu facem ora. Vă dau cuvântul de onoare că i-am cumpărat o carte de povești și 10 minute ne citea înainte de fiecare antrenament. Îmi era jenă cât poate să fie de analfabet. Nu se poate”, a declarat Ion Pârvulescu pentru Fanatik.

Ion Pârvulescu i-a mai desscoperit la Slatina pe Ionel Dănciulescu și Claudiu Niculescu.

"Claudiu Niculescu, Dănciulescu, Luţu, Augustin Chiriţă, toţi, în perioada când erau juniori, erau stelişti sută la sută. Stelişti până în măduva oaselor" Ion Pârvulescu în urmă cu 5 ani la TV Digi

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (30)
marius.bxl
marius.bxl  •  07 Noiembrie 2018, 23:34

Acum daca voi antrenorii astia batrani nu aveti pensie speciale @..nu puteti sa dati tot in gat

2286495821363415
Florin Dobrin  •  07 Noiembrie 2018, 22:10

Are dreptate Parvulescu cu o mica eroare . Niculescu nu a fost descoperit de el ci de Nea Marin care era tot un cunoscut antrenor in Slatina si totodata tatal lui Claudiu . Iar cu Lutu cam are dreptate am fost vecin cu el de cartier ,bloc langa bloc.Mare fotbalist ajungea daca avea pe cineva sa l puna la punct.

st.il.
st.il.  •  07 Noiembrie 2018, 21:29

Chiar dacă tot ceea ce declară acest "pârvulescu" este adevărat (și poate că și este !), faptul că o face la modul direct, fără judecată , fără tact , fără instinct primar de pedagog , îl descalifică dpdv....("DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE"...ptr. licențiatul antrenor de colțul uliței!)...Jenant, profesorașule, și urât în același timp !...Aviz pârinților ce-și vor mai da copii pe mâna acestui "competent" : puneți-vă copiii să-și dea doctoratul (mai ìntâi), apoi să se apuce de sport , altfel , vor risca să fie...desconspirați de către "cadrele lor didactice". Dle. antrenor/profesor , îmi vine să vomit , mă puteți oare ajuta ?.(zise...Luțu !)...

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close