FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Singura veste bună la Dinamo într-un „ocean” de anunțuri sumbre » Ce se întâmplă cu interdicția la transferuri

Dinamo e liberă să-i înregistreze pe cei șase fotbaliști aduși în această vară / foto: GSP
Dinamo e liberă să-i înregistreze pe cei șase fotbaliști aduși în această vară / foto: GSP

Articol de , - Publicat joi, 13 iulie 2023 12:02 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 12:38

Dinamo e liberă să-i înregistreze pe cei șase fotbaliști aduși în această vară! „Câinii” au fost înștiințați astăzi că FIFA le-a ridicat interdicția la transferuri, singura veste bună pe care dinamoviștii au primit-o în cea de-a treisprezecea zi a lunii, una în care noi vești sumbre au apărut în peisajul din Ștefan cel Mare.

Roș-albii au plătit datoriile către cei 5 jucători ce reclamaseră Dinamo la FIFA, Nemec, Gol, Puljic, Albentosa și Akpala, iar forul continental a ridicat, oficial, embargoul pe care clubul îl avea la transferuri. Contractele achizițiilor făcute de Burcă în această vară pot fi înregistrate acum, astfel că fotbaliștii lui Burcă devin disponibili, deci, pentru meciul de luni cu Universitatea Craiova. 

Singura veste bună la Dinamo într-un „ocean” de anunțuri sumbre

Conform informațiilor Gazetei, Dinamo a achitat jumătate de milion de euro pentru a scăpa de interdicție, după ce avocatul spaniol Ibarrola nu a avut succes la FIFA în a ridica sancțiunea. Plata a fost făcută prin terți de acționarii „câinilor”, deoarece clubul este în insolvență și ar fi ilegal să efectueze acest tip de plăți. 

„Jucătorii noi vor fi înregistrați la LPF și vor putea evolua în prima rundă”, anunțase, încă de miercuri, administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu.

Consecințe devastatoare la Dinamo după decizia de azi! Nicolescu&Voicu sunt obligați să scoată din buzunar sume URIAȘE într-un timp foarte scurt!
DINAMO
Consecințe devastatoare la Dinamo după decizia de azi! Nicolescu&Voicu sunt obligați să scoată din buzunar sume URIAȘE într-un timp foarte scurt!

Dinamo pregătește noi transferuri

Totodată, până la finele săptămânii, nou-promovata vrea să mai transfere doi fotbaliști, este vorba de un mijlocaș central și un fundaș central. Din informațiile Gazetei, Dinamo îl vrea pe Josue Homawoo, un stoper care ultima dată a jucat la Red Star FC, în liga a treia franceză. Sunt șanse mari ca acesta să semneze în următoarele zile cu roș-albii.

Situația e clară în ceea ce-l privește pe Josue Homawo: fotbalistul e deja în România, va semna imediat cum va sosi rezultatul vizitei medicale.

În total, șase jucători noi au fost aduși în vară la Dinamo. S-au semnat acorduri cu Golubovic (portar), Costin, Ciubotaru (fundași laterali), Abdallah, Goncalo și Politic (atacanți).

VIDEO Andrei Nicolescu, despre planurile de viitor ale lui Dinamo: „Nu putem să băgăm bani doar de dragul de a o face”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Consecințe devastatoare la Dinamo după decizia de azi! Nicolescu&Voicu sunt obligați să scoată din buzunar sume URIAȘE într-un timp foarte scurt!

Dinamoviștii și-au pus mâinile-n cap! „Câinii” au mers iar la Tribunal în această dimineață: o nouă amânare și multe semnale îngrijorătoare

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (17)
marcbrad
marcbrad  •  16 Iulie 2023, 12:22
Postat de lapusneanul pe 13 Iulie 2023, 17:13

hahaha, prostia ta nu are limite...ce știi, au platit cainii spaniolii aia din capul tău ca să poată face transferuri..hahaha...

au platit cei 4 milioane de euro pe nimic(ca asta isneamna). nu,deci faliment. qed.

vichart
vichart  •  14 Iulie 2023, 15:17
Postat de creeperno534 pe 13 Iulie 2023, 22:44

R&W vor rezolva toate problemele

deci arunca 4 milioane de euro pe nimic? pai sa le arunce. nu-i stres.

creeperno534
creeperno534  •  13 Iulie 2023, 22:44

R&W vor rezolva toate problemele

Vezi toate comentariile (17)
Comentează