FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo s-a despărțit de un fotbalist care câștiga 8.000 de euro pe lună

Andre Pinto, în momentul semnării contractului cu Dinamo
Andre Pinto, în momentul semnării contractului cu Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 07 ianuarie 2022 21:59 / Actualizat vineri, 07 ianuarie 2022 22:05

Fundașul central portughez Andre Pinto (32 de ani) a reziliat astăzi contractul cu Dinamo.

Andre Pinto a venit la Dinamo în luna octombrie și a devenit rapid un om de bază, 9 meciuri din postura de titular. Fundașul central portughez a fost nemulțumit de situația de la club și a cerut ruperea contractului. Astăzi a fost semnată rezilierea. 

Dinamo si Rapid luptă pentru același fotbalist din Liga 1! Salariul e singurul obstacol
MERCATO
Dinamo si Rapid luptă pentru același fotbalist din Liga 1! Salariul e singurul obstacol

Andre Pinto a plecat de la Dinamo 

Conducerea lui Dinamo nu s-a opus acestei mutări. Andre Pinto era unul dintre fotbaliștii cu cel mai mare salariu din lot, 8.000 de euro/lunar. Următorul pe lista rezilierilor este fundașul dreapta Constantin Nica (28 de ani).

Dinamo s-a despărțit de un fotbalist care câștiga 8.000 de euro pe lună
Andre Pinto, în momentul semnării contractului cu Dinamo

Un caz special este cel al lui Steliano Filip. Apărătorul stânga este dispus să renunțe la toate salariile, doar pentru a deveni liber de contract. Filip câștiga o sumă importantă, 8.000 de euro/lunar.

Pe cine vrea Flavius Stoican la Dinamo 

Mijlocașul argentinian Juan Bautista Cascini (24 de ani) nu vrea să rămână la Academica Clinceni și este dorit de Dinamo. O altă țintă a lui Flavius Stoican este Ricardinho (27 de ani), apărătorul lateral de la FC Voluntari.

„Câinii” au oficializat o singură mutare în această iarnă, pe Răzvan Patriche, fostul căpitan al Academicii Clinceni.

VIDEO Ce au spus Flavius Stoican și Florin Răducioiu la prezentarea oficială

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Unde se joacă amicalul dintre Dinamo și CS Blejoi + evenimentul primarului, dat peste cap

EXCLUSIV Dinamo vrea un om de bază de la revelația Ligii 1! Fotbalistul nu a fost luat în cantonament

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (36)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  08 Ianuarie 2022, 13:48
Postat de willbrad pe 08 Ianuarie 2022, 11:19

pai stoican a retrogradat panduri tg jiu din liga 1 si a retrogradat chindia din liga a 2-a in liga a 3-a. cum naiba sa spui ca stoican este antrenor? adica really? nu-i ca si cum vreodat a spus cineva asta despre el. ala nu si-a mai gasit angajament in ultimi ani niciaeri. a prins la craiova 3 meciuri si a fost dat afara instantaneu.

Tu esti pe principiul ca daca repeti o minciuna la infinit, devine adevar! Ghinionul tau e ca unii mai avem si memorie si mai stim sa ne documentam! Stoican a prins tot returul la Chindia in sezonul 2011-12, cand au terminat pe 7. E adevarat ca au retrogradat in 2012-13, dar Stoican era plecat din 4 septembrie, deci dupa maxim 3-4 meciuri ! E cam mult sa ii pui lui in carca retrogradarea. La Pandurii dupa ce si-a retras complexul energetic finantarea, au plecat toata echipa cu tot cu rezervele. Au jucat returul cu cei de la echipa a 2a si miraculos e ca le-au lipsit 2 minute sa se salveze. Lucrurile astea se pot verifica usor, nu le inventez eu. Daca esti superficial si nu poti sa te documentezi si nici sa intelegi anumite contexte, doar sa arunci cu verdicte si concluzii fara argumente, ai mintea unui copil de 8 ani.

514091889218839
Mihai Buzea  •  08 Ianuarie 2022, 11:37

Ce va mai plângeri ca ***?? Se stie ca burlesc va salvează DIN NOU!!!JENANT SI SCARBOS!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

willbrad
willbrad  •  08 Ianuarie 2022, 11:25
Postat de schwartz69 pe 08 Ianuarie 2022, 09:08

uitand-ma pe program, mi-e greu sa cred ca mai putem face multe puncte si vom intra in play out cu un punctaj infect, greu de surmontat ! am fi putut in ultimele 5 meciuri ale anului sa facem ceva puncte, am avut advresari slabi, dar am pierdut aproape tot si de acum vin meciuri grele. doar o minune, sau campionat cu 18 echipe ne mai salveaza :) :)

pai din cele 9 meciuri ramase in 5 este imposibil sa faceti macar un punct:cu Steaua,kfr,botosani,sepsi si csu. puteti face maxim 2 puncte cu arges,medias,clona fc r si uta. asta inseamna ca in cel mai bun caz intrati cu 7 puncte in playout. tinand cont ca locul 14 o sa intre cu cel putin 13,5 puncte,sunteti ca si retrogradati inca dinainte sa inceapa playoutul.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează