FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO - ARSENAL TUNARI 6-0 // „Câinii” au făcut scor în amicalul de astăzi! Lazăr și Montini, singurii absenți

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 ianuarie 2020 13:37

Dinamo a câștigat cu 6-0 meciul amical disputat astăzi cu Arsenal Tunari, ocupanta locului 4 în seria II din Liga 3.

Dusan Uhrin Jr. a vrut să își testeze elevii încă o dată înaintea reluării campionatului. Astăzi, pe arena din Ștefan cel Mare, Dinamo s-a impus categoric în fața ilfovenilor de la Arsenal Tunari. Tehnicianul ceh a rulat întreg lotul, singurele absențe fiind cele ale lui Valentin Lazăr și Mattia Montini, ambii accidentați.

Golurile „câinilor” au fost marcate de Andreas Mihaiu, Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Daniel Popa și Robert Moldoveanu, ultimul cu o „dublă”. 

Cum a arătat Dinamo cu Tunari

Prima repriză: Piscitelli - Corbu, M. Popescu, R. Grigore, Skovajsa - N’Diaye (Răută) - Mihaiu, Mrzljak, Fabbrini, Sorescu - Perovic

Repriza secundă: Straton - I. Şerban, Puljic, Bejan, Corbu - I. Filip - Moldoveanu, Răută, Bani, Sin - D. Popa

Vezi și:

EXCLUSIV Gabriel Moura explică plecarea de la Dinamo: „E o afacere bună, din care câștigă toată lumea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (33)
valeri_gazzaev_is_back
valeri_gazzaev_is_back  •  26 Ianuarie 2020, 14:46

6-0 scor de tenis. Insa arsenal tunari nu e arsenal londra, asa cum fc fcsb nu e steaua ! :))))))

100002473541087
Danut Ognean  •  26 Ianuarie 2020, 16:03

fortza dinamlo!victorie si cu gigeii in campionat

valeri_gazzaev_is_back
valeri_gazzaev_is_back  •  26 Ianuarie 2020, 15:15
Postat de Cristian Grozea pe 26 Ianuarie 2020, 14:59

Să mori tu? Vă dați cu capul de pereți că tot mai mulți își dau seama că csa regal 2017 nu e decât o clona jenantă! Ca să nu mai vb.de faptul că postarea ta nu are nici o legătură cu așa-zisul articol de mai sus. Dar îți place să te bagi in seamă denigrand Steaua reală, in speranța că te bagă cineva in seamă. Ești penibil omule!

Nah....sa traiesc si sa ma simt bine (cum spunea un cantes) :)) Tot mai multi ? Toata galeria e cu Steaua Bucuresti. Clubul fantoma fc fcsb becali are spectatori (la unele meciuri vin sub 1000, ocupa 2% din capacitatea stadionului arena nationala) , nu suporteri. E o mica mare diferenta. Vezi pe categorii de varsta cum sta treaba. Majoritatea celor care sustin pe fc fcsb sunt nascuti dupa anul 2000, traiesc in ignoranta totala,au deschis ochii pe falsul asta de echipa si o sustin. Face parte din repertoriul unei societati manelizate si afectate de incultura. Las-o mai usor cu afirmatiile stupide, Steaua Bucuresti are destui fani,si aia sunt fani adevarati. Cativa, precum catalyn si steaua1947,posteaza si pe acest forum, si zi de zi incearca sa deschida ochii prostimii. E o lupta anevoioasa, cu morile de vant,dar o duc cu placere. Derapajele trebuie corectate. Asa ca stai lin fecesebistule, eventual ia notite. Poate mai pricepi si tu cum e cu starea reala,de facto.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează