FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vești bune la Dinamo » 3 jucători noi la antrenamentele lui Flavius Stoican

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 21 februarie 2022 09:08 / Actualizat luni, 21 februarie 2022 10:29

Atacantul Desire Segbe Azankpo, originar din Benin, revine la antrenamentele echipei, la fel și Eșanu, și Mihaiu. Stoican are soluții multiple pe toate posturile.

Vești bune pentru Stoican. Pe lângă transferurile pe care le-a făcut de la principala contracandidată la un loc de baraj, Moura, Grădinaru și Morar - Irobiso fiind și el în planurile „câinilor”, dacă devine liber miercuri la CNSL a FRF -, antrenorul „câinilor” va mai beneficia de trei noi jucători, de astăzi, la antrenamentele pentru pregătirea finalului sezonului regulat.

Liga 1 e de acord cu garantarea salariilor din drepturile TV » Majoritatea echipelor acceptă blocarea unei sume din contract pentru a-și proteja fotbaliștii + Rapid și Farul, printre echipele care se opun
FINANCIAR
Liga 1 e de acord cu garantarea salariilor din drepturile TV » Majoritatea echipelor acceptă blocarea unei sume din contract pentru a-și proteja fotbaliștii + Rapid și Farul, printre echipele care se opun

La partidele cu Rapid (sâmbătă, deplasare), Sepsi (acasă) și CFR Cluj (deplasare), tehnicianul va putea să-i ia în calcule și pe Azankpo, Mihaiu și Eșanu. Primii doi vor crea concurență pentru ofensivă, ultimul pentru Figueiredo, între buturi.

Azankpo a jucat doar în partea secundă a meciului cu Botoșani (0-4), după care s-a accidentat, a avut dureri mari la nervul sciatic. A fost în Franța la un control medical, care a relevat că atacantul adus de la Dunkerque poate fi o soluție chiar și la derby-ul cu Rapid, de sâmbătă, dar va ajunge la forma fizică ideală pentru meciul din etapa următoare, cu Sepsi. 

Bani a scos penalty, Torje a marcat, Ivanovski a marcat, Bordușanu a marcat. Sunt bucuros, dar trebuie să fiu echilibrat. Sunt realist, dar vreau să fiu și echilibrat, nu să fac înmormântare și nuntă. După Craiova le-am dat încredere jucătorilor, era vorba doar de blocaj psihic.

- Flavius Stoican, antrenor Dinamo

Dinamo, amical cu clubul lui Zăvăleanu

Marți, la ora 12:00, Dinamo va avea un meci de pregătire în compania Viitorului Cluj, locul 4 în Seria C9, clubul fiind proprietatea lui Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al roș-albilor! Amicalul se va disputa la Buftea, iar Stoican îi va testa și pe nou-sosiții în „haită”. Dinamo s-a reunit luni dimineață la Săftica după două zile libere, cadou de la antrenor pentru victoria cu Gaz Metan. 

VIDEO Liviu Ciobotariu, declarație de dragoste pentru „câini”: „Dacă nu aveam contract, semnam cu Dinamo! Va rămâne în inima mea tot timpul”

Citește și: 

Zăvăleanu, acuzat după insolvența de la CFR Cluj: „S-a folosit de anumite decizii ale judecătoarelor! Totul a fost politic!”

Noul transfer al lui Dinamo, convins că echipa va rămâne în Liga 1: „Nu retrogradăm niciodată, ne salvăm”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (6)
creeperno115
creeperno115  •  21 Februarie 2022, 22:44

Daca se va face asemenea fuziune, ea va fi realizata cu echipa clubului sportiv, nu badea. Cu badea n-ar mai ramane niciun suporter

tororosso
tororosso  •  21 Februarie 2022, 17:53

Cică ! ...Oficialii clubului FC Dinamo 1948 se gândesc să fuzioneze cu echipa CS Dinamo a lui Badea . Acum dacă o fi așa actuala FC Dinamo 1948 va activa în L4 . Zvonuri ? Simt finalul și fac troc ? sau asta este visul lui Badea de multă vreme ?

elgabri
elgabri  •  21 Februarie 2022, 12:31

Astia cum se antreneaza o zi numai bubuie in urmatorul meci ;)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează