FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mihai Stoica a tras concluziile: „Asta se va întâmpla cu Dinamo la baraj”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2022 09:48 / Actualizat luni, 21 martie 2022 11:26

Mihai Stoica a analizat lupta pentru salvarea de la retrogradare din Liga 1 și crede că Dinamo va câștiga barajul.

Academica Clinceni și Gaz Metan sunt condamnate la retrogradare. Prima nu poate să mai primească licența pentru Liga 1, iar a doua este depunctată constant din cauza datoriilor.

Astfel, Dinamo e sigură de locul de baraj, iar Mihai Stoica, managerul general de la FCSB este de părere că rivala alb-roșie va câștiga meciul pe care-l va juca împotriva locului 3 din Liga 2, pentru care se luptă U Cluj și Hermannstadt.

Manual de utilizare VAR în România » Managerul de proiect prezintă, prin intermediul GSP, modul în care va fi pus în practică sistemul începând din sezonul viitor
SISTEMUL VAR
Manual de utilizare VAR în România » Managerul de proiect prezintă, prin intermediul GSP, modul în care va fi pus în practică sistemul începând din sezonul viitor

Mihai Stoica e sigur că Dinamo se salvează la baraj

„Totul depinde de Dinamo și dacă reuşeşte Uhrin să îi pună pe picioare pe jucători. Dinamo are jucători mai buni decât U Cluj. Într-adevăr, sunt probleme foarte mari, dar Dinamo nu cred că va arăta aşa în ultimele meciuri. Există un Matei, un Torje, un Ivanovski care revine, un Irobiso, jucători care pot aduce ceva.

Sunt jucători pe care i-am văzut la echipe slabe din Liga 1, care acum la U Cluj fac diferența. Ultimul meci pe care l-a jucat U Cluj acasă s-a terminat 4-0, cu Chiajna. Iar Ely Fernandes a făcut diferenţa. 

E nivelul slab la Liga 2! Nu trebuie să ne ferim să spunem asta. E slab, comparativ cu Liga 1. Cred că Dinamo ar fi favorită”, a declarat Mihai Stoica la TV Telekom Sport.

VIDEO Dușan Uhrin: „Nu pot să rămân în condițiile astea! Toți mă fac nebun”

Citește și: 

Scene tensionate filmate de reporterul GSP în parcare, după Dinamo - Sepsi » Amenințări și înjurături: „Nesimțitule, poate bate vântul și te întâlnești cu mine!”

Uhrin jr. amenință cu plecarea de la Dinamo: „N-aș putea să mai rămân în condițiile astea”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (17)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  22 Martie 2022, 01:10
Postat de 4don pe 21 Martie 2022, 19:37

Cine e Mihai Stoica?

E un fost pușcăriaș care crede că se pricepe la fotbal.

4don
4don  •  21 Martie 2022, 19:37

Cine e Mihai Stoica?

ripensistu
ripensistu  •  21 Martie 2022, 18:45

Cum sa fie nivelul slab in liga 2? Majoritatea echipelor din liga 1 si cele din liga 2 sint gloabe la fel de slabe. Terminati cu vrajeala asta cu nivelul mai slab in liga 2.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează