FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vedeta TV care iese din programul socios după incidentul dintre suporteri și Sorescu: „DDB a murit definitiv”

Momentul în care tricoul lui Sorescu este aruncat de un suporter nervos // foto: GSP +29   FOTO
Momentul în care tricoul lui Sorescu este aruncat de un suporter nervos // foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 decembrie 2021 10:07 / Actualizat vineri, 17 decembrie 2021 18:14

Prezentatorul TV Dan Capatos (48 de ani), membru DDB Elite, spune că „DDB a murit definitiv pentru mine” după incidentul dintre suporteri și Deian Sorescu (24) de la finalul meciului CS Mioveni - Dinamo 2-1.

La finalul partidei de la Mioveni, suporterii furioși ai lui Dinamo l-au dezbrăcat de tricou pe mijlocaș, în semn de nemulțumire pentru prestația acestuia.

În ciuda momentului umilitor prin care a trecut, Sorescu a declarat că le înțelege frustarea suporterilor: „M-au chemat să vorbesc și m-au tras de tricou și l-au dat jos. Le înțeleg această frustrare, sunt obișnuiți ca Dinamo să fie acolo sus și să nu facă asemenea greșeli”.

Mircea Rednic, furibund după eșecul dramatic cu Mioveni » A luat un jucător în colimator: „Nu poți să faci greșeli d-astea. Îți bați joc de munca unei echipe”
CS MIOVENI - DINAMO 2-1
Mircea Rednic, furibund după eșecul dramatic cu Mioveni » A luat un jucător în colimator: „Nu poți să faci greșeli d-astea. Îți bați joc de munca unei echipe”

Dan Capatos renunță la statutul de membru DDB după „episodul Sorescu”

Dan Capatos, prezentator TV, nu poate trece peste gestul suporterilor și a anunțat că renunță la statutul său de membru Elite în programul socios.

„Dupa ce a pățit Deian Sorescu, acest card a devenit brusc, doar o bucată de plastic, colorată. Pentru mine, DDB a murit definitiv! Numărul 46 DDB s-a eliberat. Șo pă el, băi, «investitorilor»!!!”, a scris Capatos pe Instagram.

El era membru DDB din 2018. Membrii Elite plătesc suma de 1.948 euro anual, banii din contribuții fiind pompați în conturile clubului. 

@gsp.ro

Deian Sorescu a fost dezbrăcat de tricou de ultrașii lui Dinamo, după 1-2 cu Mioveni. ##dinamo ##deiansorescu ##ultras ##liga1

♬ original sound - batman is hot

Pumni în autocar și reproșuri în benzinărie 

Gestul care l-a avut drept victimă pe Sorescu nu a fost singurul regretabil comis de suporterii lui Dinamo după eșecul de la Mioveni. Grupul de fani a încercat să oprească autocarul „câinilor” de două ori pe autostradă, într-una dintre situații fiind un moment mai dur, când ultrașii au bătut cu pumnii în autocarul formației.

Până la urmă, fanii lui Dinamo au reușit să vorbească cu jucătorii la o benzinărie. „Suporterii erau furioși fiindcă s-a dat cu piciorul din nou nu doar la o victorie, ci și unui moment bun, când Dinamo ar fi putut lega două victorii la rând. Au fost reproșuri, toată echipa a coborât și a ascultat ceea ce le-au transmis oamenii din fața lor”, au explicat sursele GSP.

Mai multe știri despre Dinamo: 

În ultimii 3 ani, Dinamo a transferat 38 de jucători și a vândut doar doi! » Cu ce sumă au ieșit pe minus „câinii”

Sorescu, cale liberă spre FCSB? Detaliul care indică o posibilă „trădare” de proporţii între rivale. Impresarul confirmă

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (34)
377967485722547
Andrei Vasiliu  •  19 Decembrie 2021, 14:10

Ce poti sa le ceri acestor ... indivizi ?!? Dar organe de ordine ... mai avem, cat de cat, in tara asta ?!?

962345157140859
Daniel Grosu  •  18 Decembrie 2021, 18:26

Papagalii ăștia sunt suporteri? Niște ***, niște ***! Băi, murăturilor, să nu vă mai bateți cu pumnul în piept că țineți cu Dinamo, nu sunteți decât niște infractori, ați merita să înfundați pușcăria! Deian Sorescu chiar a făcut un meci bun, nu aveați dreptul să săriți la el, să-l dezbrăcați de tricou, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155483188553498
Cristian Vavure  •  18 Decembrie 2021, 00:37

Incidentul cu tricoul lui Sorescu a fost facut de o grupare de suporteri care nu areio legatara cu PCH sau Programul DDB !

Vezi toate comentariile (34)
Comentează