FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Varianta DDB despre scandalul de azi de la Săftica: „Collado era acolo când au ajuns băieții din galerie”

DINAMO. Alexandru Conovaru, reprezentant al proiectului socios „Doar Dinamo București”, neagă un conflict violent al fanilor-acționari cu Rufo Collado la baza clubului de la Săftica.
DINAMO. Alexandru Conovaru, reprezentant al proiectului socios „Doar Dinamo București”, neagă un conflict violent al fanilor-acționari cu Rufo Collado la baza clubului de la Săftica.

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 17:36 / Actualizat luni, 30 noiembrie 2020 18:10

DINAMO. Alexandru Conovaru, reprezentant al proiectului socios „Doar Dinamo București”, neagă un conflict violent al fanilor-acționari cu Rufo Collado la baza clubului de la Săftica.

  • CONTEXT: Un grup de suporteri ai lui Dinamo, nervoși din cauza situației financiare dezastruoase prin care trece clubul, au mers la baza echipei de la Săftica, unde i-au reproșat toate problemele directorului sportiv Rufo Collado;
  • Informația a fost dezvăluită inițial de Fanatik și confirmată ulterior de sursele GSP. De altfel, directorul sportiv a oferit o reacție pe acest subiect pentru cititorii GSP - detalii, AICI.

„Au fost niște băieți din DDB la Săftica, într-adevăr, dar nu s-au dus nervoși. Au mers pentru a le spune jucătorilor că primele pentru victoria cu Viitorul vor intra miercuri, întrucât până atunci băncile sunt închise. Domnul Collado era acolo. I-a fost transmis doar că Otopeniul e aproape și poate strângem un bilet și pentru dânsul. 

Am înțeles că nu a răspuns și că vrea să continue la Dinamo. Oricum, Collado îl știa pe Cortacero, așa că să nu facă pe victima. Din DDB nu a amenințat nimeni niciodată, nu am instigat la violență. Dacă oamenii asta au înțeles, e problema lor”, a declarat Conovaru în emisiunea „Liga Digi Sport”.

DINAMO. PCH îi jignește pe spanioli: „Sclaveți la ștrandul lui Șocarici”

Tot astăzi, Peluza Cătălin-Hîldan a emis un comunicat pe Facebook prin care i-a atacat pe conducătorii spanioli ai clubului. Fanii-acționari cer demisia directorului sportiv, Rufo Collado, și lui Leo Fuentes, antrenor de portari.

ALO, CHELBOSS!

Vine iarna pe-aici, vin zăpezile alea mari. Poate nu vrei să dai la lopată.

Strângem niște bani să-ți dăm de bilet? Sau te descurci singurel?

Ai aici harta ca să nu te rătăcești în drum spre Otopeni.

Și poate îl iei și pe celălalt pleșuv, Leo Fuente, meseriașul care se ocupă de portari.

Fuente e fost coleg de clasă cu Pablo. Toți trei din aceeași gașcă de undeva de la țară, din zona Granada. (avem adresele lor)

N-a fost portar în viața lui. Nu are nicio diplomă pentru a sta pe banca unei echipe de fotbal. Intră pe gazon doar la încălzire, dar portarii se încălzesc unii pe alții, pentru că Fuente nu știe nici să șuteze în minge.

Când a venit prima dată la Săftica, le tragea la poartă ca la polo, cu mâna. A devenit imediat subiect de bășcălie pentru portari. Primul care a plătit pentru asta a fost Straton.

Tipul e mic și îndesat. În poza din dreapta e cel cu nr. 5. Priviți-l cum se ridică pe vârfuri ca să pară mai înăltuț.

Numărul 1 și 4 sunt ceilalți doi complici din grupul infracțional organizat.

Din imagine se vede cam care era nivelul lor înainte de a veni la Dinamo. Sclaveți la ștrandul lui Șocarici (nr. 2).

Din poziția lor în poză se înțelege și nivelul ierarhic. Toți trei mâncau o pâine din mila lui Șocarici.

Marele investitor, Pablo Cortacero, este în șlapi. Ăsta e echipamentul potrivit când mai trebuie să dai și cu mopul.

ATENȚIE! Despre nivelul acestor șarlatani am avertizat cu 3 luni înainte de aterizarea lui Pablo la București. Declarațiile noastre sunt încă publice.

Spunem asta pentru cei care zic că „toți ne-am păcălit”. Nu este așa. Ne-am certat cu toată lumea și am riscat să fim criticat chiar și de unii dintre suporteri, pentru că am încercat să-i respingem pe acești șocarici. Atunci am fi avut nevoie de mai multă încredere și susținere. Nu e târziu nici acum
Comunicat PCH

DINAMO. Varianta DDB despre scandalul de azi de la Săftica: „Collado era acolo când au ajuns băieții din galerie”
  • FOTO: PCH

Dacă Pablo Cortacero va aduce 1 milion și jumătate de euro în club, atunci îi vom da dreptate. Dar nu suntem nici noi îmbrăcați invers, nu se va întâmpla asta. La noi plutește falimentul, însă nu cred că vom ajunge în situația asta. Nu vom lăsa acest club să moară. Ne vom lupta până în pânzele albe și le cerem tutoror dinamoviștilor nu doar să latre pe Facebook, ci să și muște, adică să se înscrie în proiectul DDB pentru a susține echipa
Alexandru Conovaru, membru DDB

Mi-au zis să mă urc în primul avion și să plec. Ce vină am eu? Sunt doar director sportiv, nu investitor. Sunt foarte mândru de echipa pe care am construit-o ca o fundație pentru viitor. Nu renunț! Am muncit să construiesc un mare prezent și, sper, viitor pentru această echipă, am planuri mari, dar nu sunt eu responsabil pentru întârzierea banilor. Știe și Pablo Cortacero situația. Voi rămâne să lupt pentru Dinamo. Sunt alături de jucători și simt empatie din partea lor. Și sper din tot sufletul ca miercuri să fie plătiți!
Rufo Collado, director sportiv Dinamo

VIDEO Radu Birlică: „Am vorbit cu Pablo Cortacero, săptămâna viitoare vor intra banii la Dinamo”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cum a ajuns să se aleagă praful de o rivalitate fantastică! Cifrele din ultimii 20 de ani

Operațiunea „Salvați Dinamo” » Nicolae Badea pândește falimentul pentru a continua tradiția clubului

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (32)
bubunika
bubunika  •  01 Decembrie 2020, 04:39

Daca au ajuns membrii galeriei *** sa dea interviuri....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

201413181391207
Daniel Irimescu  •  30 Noiembrie 2020, 21:27

Ziaristii capitalisti democrati au dat de inteles ça pch ul a fost violent si le au transmis sa se care in spania!

mittroman
mittroman  •  30 Noiembrie 2020, 20:56
Postat de arlechinul.gigist pe 30 Noiembrie 2020, 20:42

***

deci gestul picihastilor este de o disperare sora cu moartea si tu spui ca Steaua din liga 1 care este pe primul loc si nu are probleme financiare ar fii disperata? wtf? cat de prost sa fii/

Vezi toate comentariile (32)
Comentează