FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Reacția DDB, după victoria lui Șerdean din instanță: „Nu mai trebuie decât să vireze banii în club”

Dorin Șerdean (în stânga), alături de Pablo Cortacero / Sursă foto: Arhivă GSP
Dorin Șerdean (în stânga), alături de Pablo Cortacero / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2022 17:15 / Actualizat duminica, 13 martie 2022 17:40

DDB, entitatea care deține 20,0610% din acțiunile lui Dinamo, a oferit o primă reacție la auzul veștii că Dorin Șerdean a câștigat în primă instanță procesul cu formația din Ștefan cel Mare. „Câinii” au dreptul să facă apel.

Dorin Șerdean a dat în judecată Dinamo și a avut câștig de cauză! Potrivit portalului just.ro, Dinamo trebuie să-l reangajeze și să-i plătească toate salariile care i s-ar fi cuvenit în ultimul an, când a fost suspendat de „câini”.

Liderii DDB au emis un comunicat prin intermediul căruia îl „înțeapă” pe cel care ar urma să devină noul acționar majoritar de la Dinamo. Suporterii subliniază, totuși, că au încredere într-o decizie favorabilă la apel

Rapid - Dinamo 3-1 » Prima victorie „alb-vișinie” în derby după 13 ani și jumătate!
Rapid - Dinamo
Rapid - Dinamo 3-1 » Prima victorie „alb-vișinie” în derby după 13 ani și jumătate!

Reacția DDB, după victoria lui Șerdean din instanță: „Încrederea noastră în justiție e astfel nezdruncinată”

Lupta DDB continuă. Avem încredere în justiție. Unul dintre membrii găștii spaniole a preluat coaforul de la un confrate în rele. Șerdean este acum patronul Lotus, devenind astfel acționar la Dinamo. 

Același Șerdean a primit și o decizie favorabilă din partea justiției, potrivit căreia Dinamo trebuie să il repună în funcția pe care o deținea la club și să îi achite câteva salarii. E OK. Acționarul (Lotus) nu mai trebuie acum decât să vireze banii în club, pentru ca departamentul de contabilitate să-i poată emite ordinul de plată pentru acele salarii.

Redevenind serioși, mărturisim că nu «înțelegem” cum o Instanță din România a eșuat în a înțelege că acest individ a făcut parte din șleahta cu alură de grup infracțional care a încercat să falimenteze Dinamo, un brand al sportului românesc. Vorba lui nea Ando: «Ăștia au venit să facă JAF» Nu înțelegem din punct de vedere moral, sigur că da, altfel știm că este vorba de un litigiu de muncă și s-a judecat ca atare. Pentru că tot o Instanță din România a dat undă verde intrării în insolvență în numai două zile, aprobând și planul de reorganizare la timp, clubul evitând depunctarea. 

Încrederea DDB în justiție este astfel nezdruncinată. Clubul se află în momentul de față sub protecția legilor statului, opțiunea intrării în insolvență dovedindu-se, încă o dată, o mișcare inspirată. 

Decizia în cazul Șerdean nu este definitivă, astfel că Dinamo va face apel. Lupta noastră pentru Dinamo este una de anduranță, câinilor!

- Comunicat DDB

Dorin Șerdean a preluat acțiunile de la Pablo Cortacero

Dorin Șerdean a preluat recent și pachetul majoritar al acțiunilor clubului, deținut de Pablo Cortacero.

Societatea Lotus Perfect Products SRL, care deține 72% din acțiunile lui Dinamo și care i-a fost cedată de Negoiță lui Cortacero, îi aparține acum lui Dorin Șerdean, fiind înregistrată marți la Registrul Comerțului de către acesta.

Șerdean a fost recent în Spania, acolo unde a negociat timp de o lună și jumătate cu Pablo Cortacero, convingându-l să accepte propunerea. Dacă ibericul nu vira 5 milioane de euro până la finalul lunii februarie, acțiunile lui Dinamo i-ar fi revenit lui Șerdean. Cortacero nu a plătit, astfel că Dorin Șerdean e noul acționar majoritar de la Dinamo.

Șerdean a venit la Dinamo în vara lui 2020, în același timp cu pseudopatronul Pablo Cartocero.

VIDEO Marius Niculae, despre situația de la Dinamo: „M-a dezamăgit atitudinea echipei”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo speră la un rezultat bun cu Rapid » Detaliul care le dă speranțe „câinilor”

Steliano Filip, criticat din toate părțile după scandalul cu Rednic: „Nu mai joci nimic! Așa vrei să ieși în evidență?!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
balotelli
balotelli  •  14 Martie 2022, 11:44

"Dinamo, un brand al sportului românesc." Justiția nu ține cont de greutatea brand-ului. Cred că ați înțeles asta atunci când ați sărbătorit batjocorirea în justiție a brand-ului rival - Steaua. Când instanțele au șters din pix 5 ani din palmaresul echipei, jucând ping-pong cu palmaresul rămas. Aștept o nouă coregrafie, una 3 D, cu chipul angelic al recuperatorului Șerdean și mesajul aferent. Pentru că el reprezintă acum imaginea brand-ului pe care credeți că justiția îl va salva.

paolo19
paolo19  •  14 Martie 2022, 06:55

Dacă vrea, Serdean vinde clubul cu 20 EUR unuia de pe strada, fără nici o problema. De studiat, ddb...

dragdim
dragdim  •  14 Martie 2022, 03:59

Domnilor ziaristi, DDB nu deține nimic. Dacă va făceați lecțiile la timp, stiati ca PCH este deținătoarea celor 20% din Dinamo. DDB este un program prin care au fost atrași fanii dinamoviști și prin care ei au donat clubului 2,3M€, sperând ca vor salva clubul și vor deveni acționari( așa cum este înscris și pe cardul primit ), adevarul este însă altul și anume, cei care dețin acele procente sunt cei 4-5 acționari ai asociației pch.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează