FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Stoican, luat la rost după declarațiile despre Vladimir Putin: „Ai chef de metafore zglobii? După ce ai fost dat cu capul de pământ de Craiova?”

Flavius Stoican, antrenor Dinamo // foto: captură YouTube
Flavius Stoican, antrenor Dinamo // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 februarie 2022 20:03 / Actualizat sambata, 12 februarie 2022 20:54

Scriitorul Radu Paraschivescu (61 de ani) a comentat declarațiile lui Flavius Stoican (45), antrenorul de la Dinamo, cu privire la președintele Rusiei, Vladimir Putin (69).

Astăzi, în conferința de presă premergătoare meciului dintre UTA și Dinamo, Stoican a susținut că mass-media prezintă doar partea negativă a lucrurilor. 

Ca exemplu, l-a oferit pe Vladimir Putin: „Acum, când mă uit la televizor și îl văd, zic «uite ce bărbat bine, la 40-50-60 de ani, cât are». De fapt, văd numai titluri precum «când începe războiul», că sunt certuri... Nu văd să se scrie că Putin a făcut lupte, că intră în apă rece”.

Decizie radicală luată de Dinamo! Stoican a exclus din lot un jucător! + Două absențe importante pentru meciul cu UTA
DINAMO
Decizie radicală luată de Dinamo! Stoican a exclus din lot un jucător! + Două absențe importante pentru meciul cu UTA

Radu Paraschivescu îl „taxează” pe Flavius Stoican: „Ai chef de metafore zglobii și politologice?”

Declarațiile lui Stoican au fost comentat de Radu Paraschivescu. Invitat la „DigiSport Special”, scriitorul a spus:

„A devenit «putinolog». Mi s-a făcut frică, când am citit acolo m-am frecat la ochi și am zis: «ce e asta?» Vorbim vag admirativ de un om care invadează țări, își anexează teritorii, îl lăudăm că face baie în apă rece?

Asta e preocuparea ta de antrenor acum? Când ești cu apa până dincolo de nări, ai meci la UTA, tocmai ai fost «încălecat» de Craiova și dat cu capul de pământ de câte ori au vrut ei? 6-1 a fost un scor decent față de ce ar fi putut fi. Acum ai chef de metafore zglobii și politologice? Parcă sunt alte priorități”, a spus Paraschivescu.

Declarația integrală a lui Flavius Stoican:

Sunt foarte multe lucruri rele în lumea asta, multe vorbe dure aruncate în mass-media. Nu trebuie să ne copleșească. Vă dau un exemplu: Putin. Acum, când mă uit la televizor și îl văd, zic «uite ce bărbat bine, la 40-50-60 de ani, cât are». 

De fapt, văd numai titluri precum «când începe războiul», că sunt certuri... Nu văd să se scrie că Putin a făcut lupte, că intră în apă rece. Și atunci eu ce fac? Mă hrănesc cu știrile astea? Atunci când va începe războiul, o să fiu deja mort dacă stau să mă gândesc la asta.

VIDEO » Topul celor mai severe eșecuri suferite de Dinamo în istorie

Mai multe știri din Liga 1: 

Mihai Popa a avut nervii mai tari! L-a intimidat pe Adi Petre, iar acesta a ratat un penalty în Farul - Voluntari

Primul interviu cu Malcom Edjouma după transferul la FCSB: „Ce știu despre club? Este poate cel mai mare din România!”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (32)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  13 Februarie 2022, 18:19
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 13 Februarie 2022, 08:44

***

Ce a fost atat de vulgar sau jignitor in acest comentariu? Doar daca nu aveti aceiasi parere ca stoican?

iung811
iung811  •  13 Februarie 2022, 15:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  13 Februarie 2022, 14:30
Postat de oltenia pe 13 Februarie 2022, 11:33

stoican e normal sa tina cu putin si rusii deoarece a facut cariera la donesk care este oras majoritar rusesc. rusia si putin vrea tari neutre la granita intre imperiul euro-american nato si euro-asia. asta inseamna ca romania, bulgaria, polonia si tarile baltice sa fie neutre din punct de vedere cel putin militar. romania e ca elvetia formata din 3 zone cu influente ale vecinilor. asa a rezistat romania fiind la intersectia a 3 imperii. daca eram mai harnici la elvetienii puteam ramane neutrii dupa 1990 dar e greu. prin urmare putin va veni si va intoarce ucraina din drumul european deoarece nu exista simetrie si nu exista tari neutre. ucraina nu poate fi neutra deoarece e tara lor unde s-au format rusii

Stoican a vrut doar sa faca pe pedagogul cu„elevii” sai atat de„plouați”-zicandu-le„sa gandeasca pozitiv”sa nu se mai lase influențați de știri negative,care abunda atat in sport cat si in politica!Iar Paraschivescu il„infiereaza”pentru ca si-a ales niste „metafore„care nu sunt„politicaly corecty”!Bineințețes ca nu va fi nici un razboi intre NATO si Rusia,atata timp cat Rusia va mai avea ce sa le dea la prețuri simbolice lacomilor „parteneri”europeni!(de ex.Fratța plateste 90 de dolari/mia de m.c.de gaz fața de Romania viteazului Basescu care platea...550 dolari(unor intermediari)/mia de m.c!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează