FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ GSP ÎN SLOVENIA Dinamo începe săptămâna cu două transferuri! Unul i-a interzis visul lui Gigi Becali în 2022

Cristi Costin, în dreapta, a ucis speranțele de titlu ale FCSB-ului în mai 2022 // foto: Imago Images +35   FOTO
Cristi Costin, în dreapta, a ucis speranțele de titlu ale FCSB-ului în mai 2022 // foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 03 iulie 2023 08:25 / Actualizat luni, 03 iulie 2023 13:43

Dinamo a mai perfectat două afaceri, iar de astăzi jucătorii vor sosi la Zrece, în Slovenia, spre a se alătura „haitei”, susțin sursele GSP.ro. Este vorba despre aripa dreaptă Dennis Politic, 23 de ani, dar și de fundașul/mijlocașul dreapta Cristian Costin, 25 de ani, ”killer”-ul FCSB din mai 2022.

UPDATE 11:45 Oficialii lui Dinamo au confirmat pentru GSP că Politic și Costin vor ajunge în cantonamentul lui Dinamo în a doua parte a zilei de azi. Vor face vizita medicală și se vor alătura echipei

Știrea inițială

Dinamo a demarat mai greu în mercato, dar s-a pus temeinic pe treabă. Trei jucători sunt deja la Zrece, doi au jucat cu Zalaegerszeg (0-1), portarul Golubovic și atacantul Hakim Abdallah au debutat deja în echipamentul alb-roșu, în timp ce un al doilea vârf, Goncalo Gregorio a fost rezervă neutilizată, doar s-a antrenat pe margine.

„Ce miliardar a venit la meciul nostru?” » 3 momente inedite surprinse de trimișii GSP la amicalul Dinamo - Zalaegerszeg
Dinamo - Zalaegerszeg
„Ce miliardar a venit la meciul nostru?” » 3 momente inedite surprinse de trimișii GSP la amicalul Dinamo - Zalaegerszeg

Dinamo începe săptămâna cu două transferuri în banda dreaptă

Astăzi după-amiază, alți doi fotbaliști sunt așteptați în Slovenia, să se alăture „câinilor în cantonament. 

Conform informațiilor GSP.ro, cei doi sunt jucători de bandă dreaptă, fundașul Cristian Costin, 25 de ani, care poate evolua și ca mijlocaș de bandă, și extrema Dennis Politic, 23 de ani, care poate evolua și al doilea vârf și extremă stânga.

Ca și ceilalți trei jucători sosiți în echipamentul alb-roșu, și Costin, și Politic au acorduri cu clubul din Ștefan cel Mare, iar atunci când se va ridica interdicția, zilele viitoare, vor fi semnate și angajamentele.

Cristi Costin le intră direct la inimă „câinilor”: golul care a interzis titlul FCSB-ului în 2022

Cristi Costin, 25 de ani, poate juca și fundaș, și mijlocaș dreapta. Ardeleanul a început fotbalul la UTA, a continuat la Reșița, în urmă cu patru arădenii l-au cedat la FC Voluntari pentru 50.000 de euro.

Costin le intră direct la inimă "câinilor". Pe 14 mai 2022, a marcat un gol în poarta celor de la FCSB (2-2) în minutul 88, egalând situația pe tabela de pe Arena Națională, iar roș-albaștrii au irosit șansa de a câștiga titlul. 

Era penultima etapă, iar o victorie contra Voluntariului, coroborată cu o alta cu CFR Cluj, în ultima rundă, ar fi adus campionatul în vitrina lui Gigi Becali. Golul lui Costin le-a furat visul celor de la FCSB!

600de mii de euro este cota lui Costin conform transfermarkt

37de meciuri, 1 gol și 2 assist-uri a adunat Costin pentru Voluntari în ultima ediție

Mai așteptăm să vină niște jucători în zilele următoare, chiar în cantonamentul de aici, dar prefer să vorbesc atunci când lucrurile vor fi clare.

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Dennis Politic a făcut fotbal în Anglia și în Italia

Politic se mândrește cu faptul că a făcut junioratul la Man United, club care l-a luat din România în 2012, pe când avea doar 12 ani.

Dennis Politic nu a reușit să se impună, iar în 2018 a fost cedat la Bolton, formație de care a aparținut până în vara anului 2022.

A evoluat împrumut în ligile inferioare din Anglia, pentru Salford și Port Vale, iar anul trecut a semnat cu Cremonese, formație ce-a retrogradat în Serie B.

30.000de euro au plătit italienii în schimbul lui Politic, însă l-au cedat, împrumut, la Port Vale, în liga a treia engleză

24de meciuri și două goluri a adunat Politic la Port Vale în League One

Sunt jucători pe care îi cunoaștem. Pentru noi, nu sunt surprize. Așteptăm mult de la ei, sunt valoroși. Atunci când vor fi la capacitate maximă, vor fi niște soluții foarte bune pentru echipă. Gonçalo Gregório a avut doar un antrenament cu echipa, am hotărât să nu riscăm, deși inițial mă gândisem să-i dau câteva minute. Dar am preferat să fim precauți, cel mai important e să nu accidentăm jucătorii

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo, după meciul cu Zalaegerszeg

Citește și alte știri despre Dinamo:

CORESPONDENȚĂ DIN SLOVENIA Dinamo a cedat pe final cu Zalaegerszeg » Concluziile amicalului, cum s-au mișcat achizițiile + imagini de la reporterii GSP prezenți în Slovenia

Pleacă Lamine Ghezali de la Dinamo? Răspunsul șefilor: „E tot ce pot să spun acum”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (28)
Eu2306
Eu2306  •  04 Iulie 2023, 18:31
Postat de concret pe 04 Iulie 2023, 13:32

Mai bine sa scapam de circul din Berceni, acolo unde jucatorii sunt schimbati la pauza de la palat si aruncati apoi ca maselele stricate.

Si fcsb dar si circulated din groapa sunt la fel de nocive ...mai bine amandouasa dispara!Dar totusi este diferenta ca la tentativa asta de echipa numita dinam...datoriile realest sunt mai mari decat pib-ul romanicai

concret
concret  •  04 Iulie 2023, 13:34
Postat de Dobermannul pe 03 Iulie 2023, 11:22

Doamne, esti militian ca securist nu cred ca aia sunt putin mai sus ca intelect. Acum mi-e clar de ce esti asa de prost.

Nici nu ti-a luat mult sa te prinzi. Pana mai ieri imi spuneai ca sunt rapidist pentru ca am zis de Sucu ca e elegant si se tine de ceea ce declara la tv. De fapt, nu te-ai prins tu, ti-am dat mura in gura, dar totusi... daca ai vedea, daca ai putea sa intelegi cat esti de prost... te-ai ascunde intr-o grota de rusine.

concret
concret  •  04 Iulie 2023, 13:32
Postat de Eu2306 pe 03 Iulie 2023, 19:19

Sper sa se desfinteze gluma asta proasta.. .au interdictie la transferuri pentru ,ghici ce,datorii...!!!si ei sunt rupti in buzunar , ca sa vorbim elegant , dar vor jucatori si stadioane. Frf sau lpf cum dracu i-au lasat sa promoveze? #Doardesfintarebucuresti#

Mai bine sa scapam de circul din Berceni, acolo unde jucatorii sunt schimbati la pauza de la palat si aruncati apoi ca maselele stricate.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează