FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI, SÂMBĂTĂ, 21:00

DINAMO - FC BOTOȘANI // Dinamo, părăsită de fani! Câte bilete s-au vândut la revenirea pe Arena Națională

Articol de - Publicat joi, 12 septembrie 2019 16:28

Revirimentul lui Dinamo nu atrage foarte mult suporterii, pentru meciul cu Botoșani, de pe Arena Națională, fiind vândute până acum doar 2.500 de tichete.

  • Dinamo - FC Botoșani se joacă sâmbătă, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe Look Plus,  TV Digi Sport și TV Telekom Sport

„Câinii" joacă sâmbătă cu FC Botoșani și speră să lege a treia victorie consecutivă în acest sezon de Liga 1. Dinamo revine astfel pe Arena Națională, acolo unde nu s-a putut juca din cauza concertelor din luna august. 

Deși conducătorii roș-albi sperau la o afluență mare de suporteri având în vedere schimbarea arenei, dar și cele două victorii consecutive ale câinilor cu Uhrin pe bancă, acest lucru nu s-a întâmplat. Bucureștenii au vândut până în acest moment doar 2.500 de bilete și nu pot spera să aibă mai mult de 4.000 de spectatori la partida cu echipa lui Marius Croitoru.

Conducătorii dinamoviști au făcut eforturi în ultima perioadă pentru a promova partida cu moldovenii, în speranța că fanii vor veni să susțină echipa. "Câinii" au folosit clipuri de promovare în spațiul online, dar și mesaje transmise de Florin Prunea sau Ionel Dănciulescu în presă. Până acum, acestea nu au avut efect.

În ultimele sezoane, ultrașii dinamoviști au motivat prezența tot mai mică de la stadion din cauza faptului că echipa joacă pe vechea arenă din Ștefan cel Mare și anunțau că vor veni în număr mare dacă echipa se va muta pe stadionul național. Acum însă, scandalurile eterne dintre suporteri și conducerea clubului au scurtcircuitat relația dintre fani și echipă. 
 

20 de leicostă cel mai ieftin bilet pentru meciul cu Botoșani, în peluza PCH

7.343 suporteriau fost la meciul Dinamo - Craiova, 0-2, din etapa a doua, pe Arena Națională

Citește și:

Florin Prunea, nemulțumit după tragerea la sorți a 16-imilor Cupei: „UTA e una dintre echipele bune” + ce spune Gyuszi Balint, antrenorul arădenilor

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (27)
mario_rdfe
mario_rdfe  •  12 Septembrie 2019, 17:59

Mai sunt doua zile pana la meci, stiti voi deja ca nu depasim 4 mii ? eu cred ca suporterul este relaxat, stie ca gaseste bilete si in ultima zi..cred ca vor fi cel putin 8000 ! stiu o echipa care anul trecut juca acolo cu 2-4 mii de spectatori, desi se batea la titlu. Daca Dinamo intra in play off, sunt sigur ca putem avea cel putin 20 mii la fiecare meci.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  12 Septembrie 2019, 17:34

Ce sadesti ....aia culegi ! Cand fanii ti-au venit in numar de 18.000-20.000 la fiecare meci, cand jucam pe Arena Nationala ....te-ai gasit tu marele patron sa nu mai inchiriezi NA si sa te intorci pe batranul stadion din Stefan cel Mare. Cand suporterii il iubesc pe Mircea Rednic....te-ai gasit tu marele patron sa-l dai afara. Cand suporterii doresc si ei un transfer mai de doamne ajuta in 8 ani decand esti patron....te-ai gasit sa nu faci nimic in sensul acesta. Cand suporterii iti scriu ca NU-L vor pe Prunea la DINAMO....te-ai gasit tu marele patron sa faci exact pe dos. Personal nu mai calc pe la stadion, si nici materiale promotionale nu mai cumpar. Succes "INTELEPTILOR" !

blatistu49
blatistu49  •  12 Septembrie 2019, 18:03

vor fi 20 nu va bucurati Dinamooo

Vezi toate comentariile (27)
Comentează