FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB // Au venit banii la Dinamo înainte de Derby de România! Fanii DDB au virat încă 300.000 de lei

Articol de GSP - Publicat joi, 13 februarie 2020 15:53

Înainte de derby-ul cu FCSB, de duminică, în conturile lui Dinamo, a intrat suma de 300.000 de lei, datorită fanilor din Peluza Cătălin Hîldan.

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT, foto și video pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Telekom Sport și TV DigiSport

Dinamo a anunțat pe site-ul oficial că Peluza Cătălin Hîldan, prin proiectul „Doar Dinamo București” a dat clubului suma de 300.000 de lei. 

Aceasta este a doua tranșă pe care fanii o virează în conturile clubului, după ce la începutul lunii a oferit 400.000 de lei pentru 10% din acțiuni.

 „FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial că în conturile clubului a intrat suma de 300.000 lei, provenită din fondurile suporterilor înscriși în Programul «Doar Dinamo București» (DDB). Fondurile cu care suporterii au ajutat clubul au fost strânse prin intermediul www.programddb.ro, platforma fiind deschisă în continuare pentru înscrierea noilor membri DDB. După cum se cunoaște, în conturile Dinamo 1948 a mai intrat suma de 400.000 lei, la începutul lunii februarie, tot din fondurile fanilor înscriși în Programul DDB. Născută în 1948, povestea noastră mereu frumoasă continuă cu ajutorul DDB. Mulțumim încă o dată pentru susținere tuturor suporterilor înscriși în Programul DDB! Împreună salvăm Dinamo!”
 comunicat Dinamo

VIDEO » Cum au fost sfătuiți fanii să strângă 5 milioane de euro

Match preview Dinamo - FCSB

Florin Prunea a început războiul cu FCSB: „O echipă normală! CFR, Craiova și Astra sunt peste ea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (22)
babacloanta
babacloanta  •  13 Februarie 2020, 16:31

cei mai Frumosi Fani ..pot spune ca sunt fani si nu suporteri ..sa fi in miezul actiuniiasta arata dragoste ,iubire si respect fata de Club si dupa cum se observa fanii nu sunt numai fani fotbal si merg peste tot cu echipa de handbal .toate echipele clubului sportiv Dinamo Bucuresti au sustinerea fanilor ..RESPECT TUTUROR DINAMOVISTILOR ..sa ne vedem pe stadion meci de meci ..

lagardere_72
lagardere_72  •  13 Februarie 2020, 19:00

Pentru meciul de duminică se vând bilete online? Dacă da, vă rog un link. Nu am cum să vin la meci dar așa pot ajuta clubul Dinamo cumparand un bilet

1473257876130035
Ion Marinescu  •  13 Februarie 2020, 16:40

De acord!!!! Dar vreau sa știu unde se duc banii și la cine.... ȘI dau și mai mult!! Dar fără Negoiță... Nu-l mai suport cu aerele de domnișoară... Cine l-a a forțat sa ia Dinamo????

Vezi toate comentariile (22)
Comentează