FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

Gigi Becali îl vrea pe Cristi Borcea la Dinamo: „Vreau să mă bat din nou cu el, nu mai e aceeași adrenalină!”

Gigi Becali (62 de ani) nu are emoții înaintea derby-ului Dinamo. Patronul celor de la FCSB este nostalgic după înfruntările cu finul Cristi Borcea.
Gigi Becali (62 de ani) nu are emoții înaintea derby-ului Dinamo. Patronul celor de la FCSB este nostalgic după înfruntările cu finul Cristi Borcea.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2021 15:59 / Actualizat miercuri, 03 februarie 2021 16:45

Gigi Becali (62 de ani) nu are emoții înaintea derby-ului Dinamo. Patronul celor de la FCSB este nostalgic după înfruntările cu finul Cristi Borcea (51 de ani).

Gigi Becali nu concepe un pas greșit în fața marii rivale. Spune că rivalitatea nu mai este la fel de mare ca în perioada în care Cristi Borcea era la conducerea lui Dinamo și dă asigurări că finul său nu va reveni în fotbal. 

Dinamo - FCSB. Gigi Becali: „Suntem prea valoroși pentru ei”

„S-au dus vremurile alea în care simțeam cu adevărat că jucăm un derby cu Dinamo. Nu mai este acolo Cristi Borcea, iar adrenalina nu mai este aceeași. Emoții mai mari am început să am la meciurile cu CFR Cluj. Eu v-am spus de mult că Dinamo nu o să mai fie Dinamo după ce nu vor mai fi la conducere Cristi Borcea și Nicu Badea.

Negoită a facut tot ce a putut, dar nu a avut bani pentru un club de talia lui Dinamo. Nu mă interesează de acest Cortacero și nu vreau să vorbesc mai multe de ce este acum la ei. Îi vom bate fără nicio emoție. Suntem prea valoroși pentru Dinamo de azi. Știu sigur că Borcea nu se mai întoarce la Dinamo, deși aș vrea să mă bat din nou cu el”, a declarat Gigi Becali, conform Prosport

VIDEO. Helmuth Duckadam despre Dinamo - FCSB și transferul lui Man: „E favorită! 

Citește și alte știri despre Dinamo - FCSB: 

DINAMO – FCSB, diferență cum n-a fost niciodată! „Câinii”, surclasați la orice capitol! Cifre uluitoare + regula U21 a schimbat raportul de forțe

DINAMO - FCSB. VIDEO Un fost câștigător al Cupei Campionilor e sigur: „Dinamo – Steaua o să rămână veșnic un derby”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează