FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-1

„Nu știai, mă, absolut nimic!” » Basarab Panduru l-a pus la colț pe titularul de la FCSB: „Ai probleme peste tot”

Basarab Panduru, la OrangeSport +29   FOTO
Basarab Panduru, la OrangeSport

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 07:27 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 08:51

Basarab Panduru (53 de ani) nu l-a menajat pe David Miculescu (22) după Dinamo - FCSB 0-1, meci pe care jucătorul de 1,7 milioane de euro l-a început ca titular, fiind schimbat la pauză.

Titularizat ca atacant central în locul lui Andrea Compagno, lăsat pe bancă în prima parte, David Miculescu nu a reușit să-și lase amprenta asupra Derby de România și a rămas cu un singur gol în acest sezon de campionat.

Radu Naum, discurs dur la TV după Dinamo - FCSB: „E inadmisibil! Până când continuăm așa? Eu am rămas marcat”
Dinamo - FCSB
Radu Naum, discurs dur la TV după Dinamo - FCSB: „E inadmisibil! Până când continuăm așa? Eu am rămas marcat”

Schimbat la pauză, Miculescu își continuă seria parcă interminabilă de meciuri în care nu prinde toate cele 90 de minute pe gazon. A fost integralist o singură dată în acest sezon, dar în Cupă, la 2-0 cu FC Bihor Oradea.

Basarab Panduru consideră că iregularitatea aparițiilor lui Miculescu îi dăunează acestuia.

Basarab Panduru, după Dinamo - FCSB: „Miculescu are probleme pe toate posturile!”

„Eu am încercat să văd și lucruri bune la el. Mi s-a părut că, fiind serios, la un moment dat va putea să facă ceva, dar văd că până la urmă are probleme pe toate posturile. Bine, nici nu joacă omul. Nu prea pot să-i pun o ștampilă pentru că nu ai cum să intri 10, 20 sau 45 de minute și să faci ceva. Nu ai cum.

În primul rând, cu capul nu ești cum trebuie. Dacă-l văd 90 de minute 3 meciuri la rând, ceea ce nu se va întâmpla niciodată, atunci voi putea zice: «Băi, omul ăsta poate să facă ceva sau nu poate intra în sistemul FCSB-ului».

Pare că nu produce nimic. Marea dezamăgire este că scapi singur cu portarul și nici atunci nu dai gol. Nu veni să-mi zici mie că «Stai, bă, că știam eu că ridică ăla fanionul». Nu știai, mă, absolut nimic!

Ai scăpat singur cu portarul, bag-o în poartă. Ajungi să nu dai gol tot din neîncrederea pe care o ai. Aici ar fi trebuit să dea gol cam oricine”, a comentat Panduru la OrangeSport.

Cristi Pulhac: „În locul lui, eu n-aș fi fost relaxat”

Ratarea la care a făcut trimitere s-a întâmplat în minutul 31. Servit de Băluță, Miculescu a scăpat singur cu portarul advers, dar nu l-a putut învinge pe Golubovic în situație 1 la 1. După șut, arbitrul asistent a ridicat fanionul, David aflându-se în afara jocului în momentul pasei.

„Nu știai, mă, absolut nimic!” » Basarab Panduru l-a pus la colț pe titularul de la FCSB: „Ai probleme peste tot”
Poziția din care a ratat David Miculescu

Prezent la rândul lui în studio, fostul jucător dinamovist Cristi Pulhac a afirmat: „La banii care s-au dat pe el și așteptările care sunt, trebuie să demonstrezi! Ai avut atâta timp de acomodare, te-au băgat și atacant, și în dreapta. Îmi pare rău pentru el, părea foarte relaxat la interviu. În locul lui, eu n-aș fi fost”.

VIDEO. Concluziile lui Florinel Coman după Dinamo - FCSB

Tot despre Dinamo - FCSB:

„Mulțumesc că atingi acest punct” » Charalambous a explicat de ce victoria cu Dinamo e și mai dulce pentru FCSB

Scandal după derby! Ultrașii lui Dinamo n-au mai suportat și și-au vărsat furia pe jucători » Scenele surprinse de reporterii GSP

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
valentindragobete
valentindragobete  •  27 Noiembrie 2023, 10:36

Au dreptate, transferul a fost o mare țeapă

VanBasten1989
VanBasten1989  •  27 Noiembrie 2023, 09:58

Micul Escu va fi mai tare decat Lewandovski. O sa vedeti.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează