FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Unde se joacă Dinamo - FCU Craiova: „Dacă nu se întâmplă ceva extraordinar, ne vedem acolo”

Dinamo a adunat 8 puncte în 8 etape // foto: GSP
Dinamo a adunat 8 puncte în 8 etape // foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 05 septembrie 2023 20:08 / Actualizat marti, 05 septembrie 2023 20:58

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a anunțat că următorul meci al „câinilor”, programat pe 15 septembrie, cu FCU Craiova, va avea loc pe Arena Națională. O confirmare oficială în acest sens este așteptată miercuri.

Nemulțumiți de starea gazonului de pe „Arcul de Triumf” la ultimele meciuri jucate acolo, în special la 1-1 cu Petrolul, dinamoviștii își schimbă „casa”.

Administratorul special Andrei Nicolescu a dezvăluit că a făcut o cerere de închiriere a Arenei Naționale, cel mai mare stadion al țării, pentru meciul cu FCU Craiova din etapa 9 de campionat, programat vineri, 15 septembrie, la ora 21:30.

Urmează ca administratorul Arenei, Primăria Municipiului București, să ofere răspunsul oficial miercuri, însă dinamoviștii sunt încrezători că vor primi un verdict pozitiv.

Steliștii contestă decizia favorabilă primită de Dinamo și cer intervenția FRF: „Să vedem dacă o va retrograda” » De ce nu au dreptate
PROTEST
Steliștii contestă decizia favorabilă primită de Dinamo și cer intervenția FRF: „Să vedem dacă o va retrograda” » De ce nu au dreptate

Dinamo - FCU Craiova, pe Arena Națională

„Am făcut cererea, așteptăm ședința de la Primăria Municipiului București și cred că mâine vom avea confirmarea oficială. Vrem să pregătim evenimentul așa cum merită suporterii dinamoviști, să avem timp să facem tot ceea ce ne dorim pentru acest meci.

Am vorbit cu cei de la întreținerea gazonului, de pe 12 până pe 15 septembrie vor avea timp să facă toate micile ajustări pentru gazon. Dacă nu se întâmplă ceva absolut extraordinar, cu siguranță vom juca pe Arena Națională”, a afirmat Nicolescu la Radio Dinamo 1948.

Pe 9 și 12 septembrie, pe Arena Națională va juca echipa națională de fotbal a României, cu Israel, respectiv Kosovo, în preliminariile EURO 2024.

După 8 etape, Dinamo ocupă locul 11 în SuperLigă, cu 8 puncte acumulate.

Mai multe știri despre Dinamo:

O femeie i-a compromis » Torje a povestit în premieră ce s-a întâmplat la celebrul episod „Steaua e numai una”: „N-am văzut că filmează! A doua zi a vândut-o”

Giani Kiriță îl invită pe jucătorul lui Dinamo să se retragă: „Particip la un turneu de old-boys, ar fi bine să vină cu mine”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (11)
parpalache
parpalache  •  06 Septembrie 2023, 11:21

Pacat de banii dați pentru National-ca tot bate Craiova lu Mititelu!

22cea
22cea  •  06 Septembrie 2023, 01:05
Postat de calugarul.antim.gaina pe 05 Septembrie 2023, 23:45

Haz gigist! Poantele voastre de autobază sunt izvorâte din puțul gândirii analitice becaliote! ***

Ala e de paishpe ori mai dinamovist decat tine , se vede ca esti nou pe aici .

calugarul.antim.gaina
calugarul.antim.gaina  •  05 Septembrie 2023, 23:50
Postat de lefter_popescu pe 05 Septembrie 2023, 22:00

Amice, despre cazarma din Ghencea ar trebui sa apeleze la nea Ciolacu. Cat privește stadionul Rapidului ar trebui sa afli câte ceva înainte de a-l propune . Vechiul stadion a fost construit în perioada interbelica ( 1936-1938) din ( atenție!) bani privați...retine , bani privați. După 1945 ,când guvernul era condus de Petru Groza, stadionul a fost confiscat de către comunisti. Or, noul stadion ,de care pomenești tu, construit din bani publici, ar fi trebuit retrocedat clubului Rapid sau măcar sa poată fi folosit de acesta ,ca o compensație morala...fără a mai plăti vreo chirie . Aflând toate acestea nu știu care ar mai fi opinia ta.

Dialoghezi cu gigiștii!?... Nu cred că poți pretinde așa ceva!... Din cauză că ei nu înțeleg nimic. Duc cu greutatea mâncarea la gură, îngăimând monosilabic: *** .. pa, pa...! Rateuri ale evoluției darwiniste.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează