FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Răducioiu, deranjat de ultima iniţiativă a celor din DDB: „Nu trebuie ca fanii să conducă Dinamo”

Florin Răducioiu, team manager Dinamo
Florin Răducioiu, team manager Dinamo

Articol de , - Publicat miercuri, 09 februarie 2022 12:58 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2022 13:13

Florin Răducioiu (51 de ani), team manager la Dinamo, spune că nu ar trebui ca fanii să conducă clubul și că înlocuirea „principalului” Flavius Stoican (45) ar fi inoportună.

Cu Dinamo umilită la Botoșani zilele trecute, 0-4, liderii DDB au luat în calcul mazilirea antrenorului Flavius Stoican. Ei s-au gândit și la un posibil înlocuitor, cehul Dusan Uhrin, pe care deja l-au căutat.

Întrebat despre acest aspect în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului dintre Dinamo și CS Universitatea, team managerul Florin Răducioiu și-a exprimat aprecierea față de implicarea fanilor la nivel financiar, dar spune că suporterii nu ar trebui să conducă clubul.

Flavius Stoican promite: „Dinamo nu va retrograda! Important este să nu cedăm!”
DINAMO - CSU CRAIOVA
Flavius Stoican promite: „Dinamo nu va retrograda! Important este să nu cedăm!”

Florin Răducioiu: „Nu cred că fanii trebuie să conducă Dinamo. Schimbarea antrenorului? Nu e momentul ideal”

„De câțiva ani e o situație inedită la Dinamo. Eu sunt aici de câteva săptămâni și am spus că apreciez foarte mult faptul că suporterii ajută din punct de vedere economic clubul într-un moment foarte complicat, dar nu cred că fanii trebuie să conducă clubul Dinamo. 

Nu cred că e momentul ideal pentru a vorbi de schimbarea antrenorului. Chiar dacă rezultatele nu ne ajută, nu cred că face bine să vorbim de un posibil înlocuitor al lui Flavius. E punctul lor de vedere, îl respectăm, dar nu este momentul să vorbim despre asta.

Vina e a tuturor, e clar că ceva nu funcționează, naibii! Rezultatele sunt negative, evident, sunt probleme, ne trebuie un rezultat pozitiv pentru ca moralul jucătorilor să fie mai bun și să începem o serie bună de rezultate. Nu știu cum vom face, vedem mâine ce se va întâmpla.

E clar că nu trebuie să ne abatem, în momentele dificile trebuie să demonstrezi că ești puternic. Mai sunt meciuri. Nu regret că am venit, am venit să ajut clubul. Toți au fost aici când era bine, iar acum, când lui Dinamo i-a fost greu, am venit! Ajut prin prezența mea, modul de a vorbi cu echipa, cu staff-ul. Regretul va fi foarte mare dacă vom retrograda, dar nu vreau să mai pronunț acest cuvânt”, a spus Răducioiu.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Continuă războiul dintre MM Stoica şi Dan Petrescu: „E supărat că l-am ironizat. Ce să fac, dacă spune niște...”

FCSB are emoții înainte de meciul cu Academica Clinceni » Ilfovenii au înregistrat mai mulți jucători înainte de vizita vicecampioanei

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (24)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  09 Februarie 2022, 23:09

Acest *** nu îsi da seama ca e o unealta !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  09 Februarie 2022, 22:45

Zavaleanu e seful

2316689815019698
Tcaciuc Dorin  •  09 Februarie 2022, 20:09
Postat de Vasile Bazil pe 09 Februarie 2022, 17:47

Domnule,ce face fonctia din om ! Pana acum Raducioiu era un domn zambaretz si afabil,dar de cind a dobandit fonctia aia,saracul este doar incruntat si necajit rau ! Aferim !Mai bine lipsa !

Și care spunea mereu că el nu ar avea nici o problemă să lucreze la fcsb ,cu becali! Maaaare dinamovist!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează