FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo blindează atacul » Vârful adus a înscris 26 de goluri în 2 ani și anunța: „Am avut multe oferte. Jucătorii ca mine sunt rari”

Goncalo Gregorio // sursă foto: promosport.pt
Goncalo Gregorio // sursă foto: promosport.pt

Articol de - Publicat sambata, 01 iulie 2023 11:29 / Actualizat sambata, 01 iulie 2023 12:47

Dinamo s-a înțeles cu atacantul portughez Goncalo Gregorio, care s-a alăturat cantonamentului din Slovenia și așteaptă să fie legitimat. Atacantul în vârstă de 28 de ani vine după 2 ani petrecuți la UD Leiria, în liga a treia portugheză, unde a înscris pe bandă rulantă. În urmă cu două săptămâni, el dezvăluia că „am multe oferte, din țară și din străinătate”.

Dinamo a bătut palma cu încă un atacant, după ce anunțase sosirea lui Hakim Abdullah, internațional din Madagascar.

De îndată ce interdicția la transferuri va fi ridicată, și lusitanul Goncalo Gregorio va fi înregistrat ca jucător al „câinilor”.

Gregorio a venit liber de contract după două sezoane în care a jucat la UD Leiria, în liga a treia portugheză. Sezonul trecut a ajutat-o pe Leiria să urce în liga secundă, dar nu a semnat prelungirea. Motivele nu țin de el, susține atacantul într-un interviu acordat publicației A Bola.

Cât de departe suntem! Vedeta maghiarilor a ajuns la Liverpool pentru o sumă AMEȚITOARE
LIVERPOOL
Cât de departe suntem! Vedeta maghiarilor a ajuns la Liverpool pentru o sumă AMEȚITOARE

Goncalo Gregorio, noul vârf al lui Dinamo: „Am primit multe oferte”

„Nu am semnat prelungirea din mai multe motive, au fost lucruri care nu au depins de mine. Aventura la Leiria a fost foarte pozitivă, părăsesc clubul ca cel mai bun marcator din istoria celui de-al treilea eșalon și din postura de campion. 

E o mare plăcere că în numai 2 ani am intrat în top 10 cei mai buni marcatori ai clubului”, a transmis vârful.

Gregorio a înscris 26 de goluri în cele două sezoane la Leiria și spunea la jumătatea lunii iunie că a primit oferte din mai multe campionate:

„Am primit multe oferte, atât interne cât și din străinătate, dar nu am decis încă unde voi merge. Sunt un vârf, nu sunt mulți astfel de jucători, așa că sunt liniștit. Într-o bună zi aș vrea să ajung la un mare club din străinătate, să cuceresc fotbalul de acolo”.

Înainte de aventura la Leiria, Gregorio a mai evoluat în Portugalia la echipe precum Pacos Ferreira, Leixoes, Casa Pia și Braga B . A mai avut o aventură în Polonia, la Zaglebie Sosnowiec, în sezonul 2020/2021.

1,84 metrimăsoară noul atacant portughez de la Dinamo

Alte idei ale noului jucător de la Dinamo:

  • „Pentru mine, să marchez este cel mai bun sentiment din lume, este inexplicabil, o bucurie pură cum nu am mai simțit”.
  • „M-aș descrie ca o persoană sinceră, amuzantă, cu un simț al umorului grozav”.
  • „Toți antrenorii m-au ajutat să devin jucătorul care sunt astăzi, tatăl meu (n.r. - Rui Gregorio), Ruben Amorim, Filipe Coelho și Vitor Oliveira sunt nume care mi-au rămas în inimă”.

Citește și: 

„Divorț” prematur în SuperLigă: a semnat rezilierea la 3 săptămâni după ce fusese prezentat!
DECIZIE
„Divorț” prematur în SuperLigă: a semnat rezilierea la 3 săptămâni după ce fusese prezentat!
E oficial: Debeljuh a schimbat echipa după 3 ani la CFR Cluj!
TRANSFER
E oficial: Debeljuh a schimbat echipa după 3 ani la CFR Cluj!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (29)
istet10
istet10  •  02 Iulie 2023, 20:16
Postat de reddoggg1948 pe 02 Iulie 2023, 03:49

Nu e rau transferu, sa-l vedem la joc

Stai mai intai sa vezi transferul. Ca nu exista.

reddoggg1948
reddoggg1948  •  02 Iulie 2023, 03:49

Nu e rau transferu, sa-l vedem la joc

lefter_popescu
lefter_popescu  •  01 Iulie 2023, 23:32
Postat de lefter_popescu pe 01 Iulie 2023, 18:09

Domnilor, nu ne-ati spus ce se intampla cu Dinamo dacă justitia respinge planul de reorganizare . Revine Argeșul și câinii iau drumul ligii a II-a ? De ce mergeți pe blat ?

Care e planul aprobat dacă se așteaptă , cu sufletul la gura, o noua decizie privind noul plan. Cel vechi nu mai corespunde realității, de aceea s-a ajuns în situația data. E firesc sa ne gândim ca iar se trag sforile pt. Dinamo? După ce ca s-a mărit nr. echipelor de la 14 la 16 ca Dinamo sa nu retrogradeze, acum se așteaptă o noua "minune". Judecătorească de asta data. Precum cea a tartanosului care-si spune piedone/ in care judecatorii l-au scos nevinovat ...atenție! pt. ca fapta nu exista. Ce rezulta de aici ? Ca primăria,practic nu are nevoie de primar dacă semnăturile sale nu sunt luate în considerație de către judecatori...de asemenea nici despre cei 65 de morți nu se mai poate spune ca sunt morti, pt. ca fapta nu exista. Prin urmare, dinamovistilor încă mai aveți o speranța dacă fapta nu exista.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează