FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - HERMANNSTADT

Dinamo - Hermannstadt, șanse mici să se joace marți! Anunțul LPF după propunerea lui Burleanu

Dinamo trebuia să joace cu Hermannstadt marți
Dinamo trebuia să joace cu Hermannstadt marți

Articol de - Publicat luni, 03 august 2020 19:09 / Actualizat luni, 03 august 2020 20:19

Dinamo și Hermannstadt urmau să se întâlnească marți, într-o partidă restantă din etapa a 11-a din play-out-ul Ligii 1, dar meciul are șanse minime să se joace.

La finalul ședinței de azi a Comitetului Executiv, Răzvan Burleanu, președintele FRF, a spus că șase echipe din play-out nu vor să mai joace după 5 august și că barajul pentru Liga 1 se poate juca în dublă-manșă (9 și 12 august) sau o singură manșă (12 august). 

A existat o propunere din partea LPF de prelungire a sezonului competițional din 5 august până pe 18 august, cu baraj de promovare / menținere în Liga 1 pe 21 august, debutul de sezon competițional în Liga 1 pe 22 august. A fost respinsă această propunere.
- Răzvan Burleanu

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a vorbit despre ce se întâmplă cu Dinamo, care mai are de jucat 6 meciuri, ultimul fiind pe 18 august, și a anunțat că partida de marți are șanse mici să se joace.

„E clar că nu am înțeles ce a vrut să spună Răzvan Burleanu prin această decizie. În acest program, Dinamo nu își va mai disputa restanțele sau cel puțin o parte din ele. Vedem ce facem mai departe, pentru că trebuie să fie o soluție agreată de deținătorul drepturilor TV. 

Încă nu s-a luat o decizie legată de meciul de mâine. Era o discuție legată de programarea meciului cu Chindia, însă trebuie analizată această programare în lumina noilor modificări propuse de FRF. La prima vedere, pare destul de târziu pentru a juca acea restanță”, a declarat Justin Ștefan la emisiunea „Digi Sport Special”.

Programul inițial al lui Dinamo

  • 4 august: Dinamo - Hermannstadt (meci din etapa #11)
  • 6 august: Dinamo - Chindia (3)
  • 9 august:  Hermannstadt - Dinamo (4)
  • 12 august: Chindia - Dinamo
  • 15 august: Sepsi - Dinamo (12)
  • 18 august: Dinamo - Viitorul (14)

Clasament play-out Liga 1: 

VIDEO Mulțescu: „Am mari îndoieli că putem ține ritmul, din două în două zile”

Citește mai mute știri despre Dinamo:

FRF anunță că 6 cluburi din play-out nu vor să mai joace după 5 august! Ce se întâmplă cu Dinamo?

Gică Popescu, veste-șoc înaintea meciului Dinamo-Viitorul: „Nu vă imaginați că stăm până pe 17 august, vom intra în vacanță”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (33)
mario_rdfe
mario_rdfe  •  03 August 2020, 21:09
Postat de nicse pe 03 August 2020, 21:02

De ce nu se joaca meciul de maine ? A fost programat de LPF. Nu inteleg ce vrea sa spuna Dl Stefan, " ca nu se stie daca se joaca Dinamo - Chindia". Pai programul facut de LPF spune clar Dinamo - Hermanstadt. Sunt probleme daca Dinamo acumuleaza mai multe puncte ca Poli Iasi ? Din doua meciuri face punctele necesare. Poate sunt interese obscure, cum au fost la acordarea penalty-ului pentru Voluntari. Domnul arbitru a fost intrebat daca a primit indicatii (de regie) ? Notiunea de fairplay a fost inventata in Anglia, prea departe sa ajunga la noi. Solidaritatea cluburilor? Toti ling o mana murdara ca sa primeasca 100 lei mai mult din drepturile TV.

Cred ca se trece la 16 echipe si nu mai vor sa ii oboseasca pe jucatori degeaba..altfel nu inteleg de ce nu ne lasa sa jucam ! asta vine intr un moment in care Dinamo are sanse uriase sa se salveze pe teren...vor lua decizia cu 16 si vor atarna o greutate pe umerii lui Dinamo..precum ca a fost salvata de liga !

nicse
nicse  •  03 August 2020, 21:06
Postat de Andrew Andy pe 03 August 2020, 21:01

o imbarligatura ca sa salveze Dinamo.Le amesteca pana nu mai intelege nimeni nimic,si salveaza NIMICUL

Omule, daca ai gandi cu jumatatea de creier cu care te-a dotat Dzeu ai intelege ca Dinamo, jucand doar jumatate din meciurile restante trece lejer si de locul de baraj. Si atunci cum este ajutata Dinamo ?

samertx
samertx  •  03 August 2020, 23:03
Postat de pol1tehnicaiasi pe 03 August 2020, 22:58

Nenenene, trebuia sa jucati atunci cand ati fost programati, nu sa stea 5-6 echipe dupa voi...trebuia sa jucati cu juniorii etc....am vazut ca lazar era atat de bolnav saracul, ca s-a dus la munte cu familia...

Dinamo a fost reprogramată. Ai programul chiar pe acest articol. Apropo, Dinamo a fost oprită să-și joace jocurile de către ligă.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează