FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Inspirație sau noroc? Ce a vrut să facă Dusan Uhrin cu câteva clipe înaintea golului marcat de Perovic cu Astra

Articol de - Publicat luni, 03 februarie 2020 12:15

Dinamo a bătut Astra, 2-0, și speră în continuare la play-off. Slavko Perovici (30 de ani) a demonstrat de ce este de neînlocuit în compartimentul ofensiv, sârbul înscriind la momentul oportun, chiar când Dusan Uhrin voia să-l scoată de pe teren.

Slavko Perovici a deschis scorul în victoria cu Astra (2-0), în minutul 65, care menține „haita” în cursa contracronometru pentru play-off. Atacantul sârb s-a dovedit din nou providențial pentru echipa din „Ștefan cel Mare”, a punctat calm, pe centrul porții, de la punctul cu var. 

A avut și noroc, fiindcă Dusan Uhrin voia să-l schimbe cu Daniel Popa. De fapt, înlocuitorul lui Pero ieșise să se încălzească, terminase acest proces, era pregătit să intre pe gazon. Doar că roș-albii au scos penalty, prin Fabbrini, iar Slavko și-a asumat executarea loviturii de la 11 metri în momentul în care scorul era 0-0. Perovici a vrut să bată penalty-ul.  

Dinamo, puncte prețioase de la Perovic 

„Am simțit că pot da gol, că trebuie să-mi ajut echipa. E un succes important și continuăm, cu un moral puțin mai bun, lupta pentru play-off. Nimic nu este imposibil”, a mărturisit sârbul după victorie. 

Dusan a simțit după execuția cu gol a lui Perovici că atacantul său s-a reîncărcat și l-a menținut pe teren până aproape de finalul partidei. Nu l-a schimbat după doar o oră de joc, Daniel Popa a intrat în locul golgeterului dinamovist abia în minutul 89. Atacantul de 30 de ani a ajuns un fotbalist esențial pentru "câini". 

Aproape de fiecare dată, reușitele sale au adus puncte prețioase. A marcat cu Viitorul (3-2), cu Clinceni (2-2), cu Poli Iași (1-0), cu Chindia (4-1) și cu Hermannstadt (2-4), în afara reușitei de sâmbătă seară. 

1gol, cu Osijek, marcase Perovici în amicalele iernii din Spania

8 goluriîn 13 meciuri a reușit sârbul în toate competițiile pentru roș-albi

Vezi și:

DINAMO - ASTRA 2-0 // Fanii lui Dinamo, provocare pentru Ion Țiriac! Mesajul pentru miliardar + ce sumă îi cer să dea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (5)
626816621224130
Marius Adrian Creţu  •  03 Februarie 2020, 18:03

Succes mai departe ... DINAMO!!! Tot aşa ... DINAMO!!! Forzza ... DINAMO!

300.de.oi.proaste
300.de.oi.proaste  •  03 Februarie 2020, 14:54

Gigistii sunt penibili. Daca echipa lor nu joaca absolut nimic, vor ca si dinamo sa piarda chiar si atunci cand joaca un fotbal de calitate. Dinamovistii sunt multumiti ca echipa a alergat bine si a dat goluri. Gigistii sunt toti acum cu unghia adanc înfiptă în glanda mare de neam prost.

103798407052226
 •  03 Februarie 2020, 13:53

bun si la ce i-a folosit ?!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează