FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ioan Andone sare la gâtul lui Pablo Cortacero: „Îți dai seama ce prostie vorbim? DDB strânge bani, iar ei sunt la plajă!”

Ioan Andone +43   FOTO
Ioan Andone

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2021 18:10 / Actualizat luni, 22 februarie 2021 18:32

Ioan Andone (60 de ani), fostul jucător și antrenor al celor de la Dinamo, devenit recent membru DDB Elite, a vorbit despre degringolada provocată în Ștefan cel Mare de Pablo Cortacero și ceilalți afaceriști spanioli veniți vara trecută la Dinamo.

  • Fanii-acționari din DDB au anunțat suma necesară astfel încât Dinamo să primească licența pentru sezonul viitor al Ligii 1.
  • Într-un comunicat al Peluzei „Cătălin Hîldan”, se arată că: „suma pe care trebuie să o strângem e asta: 863.000 de euro”.

„Nu DDB-ul ar trebui să plătească aceste datorii. DDB e acţionar minoritar, spaniolii ar trebui să achite aceste datorii. Îţi dai seama ce prostie vorbim? DDB, care are 20%, face toate eforturile, iar cei care sunt acționari majoritari... ei ce fac? Ei doar se laudă că sunt proprietari la Dinamo, a afirmat Ioan Andone, la TV Telekom Sport. 

Ioan Andone: „DDB strânge bani, iar acționarii majoritari stau la plajă”

„Fălcosul” realizează pericolul care o pândește pe Dinamo și spune că și-a mobilizat cunoscuții pentru a contribui financiar la salvarea clubului.

„M-au convins chiar şi pe mine acum să dau telefoane. Dau telefoane la prieteni care ziceau că sunt dinamovişti. Spuneau din gură că sunt dinamovişti, acum să îi şi vedem la treabă. Pentru mine, câţi bani a strâns DDB, e inexplicabil. Sunt extrem de organizaţi, vorbesc cu tot felul de companii să cumpere carduri, jos pălăria.

DDB trebuie acum să strângă 800 de mii, iar acţionarii majoritari stau în Spania, la Almeria, la plajă, la 29 de grade Celsius. V-am spus, am început şi eu să-mi sun prietenii şi de pe la Hunedoara. Mi-am plătit cardul de 1948 de euro”, a mai spus Andone, conform sursei citate. 

Ioan Andone, membru DDB Elite

Ioan Andone, 60 de ani, președintele lui FC Voluntari, este cel mai nou membru al programului-socios „Doar Dinamo București”. Anunțul a fost făcut de PCH, într-un comunicat publicat pe Facebook. „Fălcosul”, care se confundă cu istoria lui Dinamo, și-a ales abonamentul Elite. Asta înseamnă că va cotiza cu 1948 de euro pe an.

Legenda lui Dinamo dovedește că sângele apă nu se face. De astăzi a devenit membru DDB Elite, cu o cotizație de 1948€/an.

Cei mai puțin tineri își aduc aminte de răutatea și curajul jucătorului Andone, cel care a avut îndrăzneală să înfrunte tribuna oficială din Ghencea, în care se aflau Valentin și Ilie Ceaușescu.

Un gest de protest față de cei care decideau campioana sau câștigătoarea Cupei, având chiar puterea de a schimba decizia arbitrului sau a Federației.

Andone a fost gata să piardă tot, a riscat excluderea din fotbal, doar pentru a apăra numele lui Dinamo. Aceeași determinare trebuie să arătăm și noi astăzi, în lupta pentru salvarea lui Dinamo! 
- Comunicat PCH

10 trofeea câștigat Ioan Andone alături de Dinamo: 5 ca jucător, 5 ca antrenor

VIDEO Dănciulescu explică de ce viitorul lui Dinamo pare tot mai sumbru: „Spaniolii sunt în continuare în club, lucrurile vor tărăgăna”

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Astra - Dinamo 2-0

+39 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

Un oficial FRF e deranjat de situația de la Dinamo: „Nu ştiu de ce spaniolii nu dau niciun răspuns”

Probleme pentru Dinamo la meciul cu Viitorul! Gane nu-i va avea pe cei mai importanți doi jucători

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (43)
gogoas
gogoas  •  22 Februarie 2021, 19:56
Postat de willhelm pe 22 Februarie 2021, 19:38

vezi ca vitanul tau barzesti se desfiinteaza in scurt timp,dupa ce a trecut prin *** in ultimi 20 de ani. exact asa cum meritati. hai cu desfiintarea.

Voi peluza ros albastra sunteti 50 de covigari di toi lefterl. Nu ati da un leu pentru echipa daca ati avea ptobleme financiare

valiomanid
valiomanid  •  22 Februarie 2021, 20:10
Postat de willhelm pe 22 Februarie 2021, 19:36

cel mai tare este ca peste 5 ani nu o sa isi mai aduca nimeni aminte de mizeria asta de echipa din vitan barzesti. o sa poata sa iasa negoitza si sa spuna ca el a fost in spatele lui cortacero:))

Uitati-va la acest prost aka mascota gesepeului, "ieri" zicea ca in spate e Becali , astazi zice ca-i Negoita :)))

willhelm
willhelm  •  22 Februarie 2021, 19:29
Postat de gerula_thor pe 22 Februarie 2021, 19:27

Să nu uităm stimabile și de amiralul Pandele, care s-a oferit fără să-l roage nimeni să cedeze locul Voluntariului lui Mimao în liga 1, în cazul în care cei din urmă ar fi retrogradat. Nu s-a sesizat nimeni de la LPF, nu mai zic de DNA..

nu numai ca nu s-au sesizat dar in imediat urmatorul meci dintre cele 2 si cu un vitan barzesti pe ultimul loc dupa 10 etape,pac,a venit voluntari si a pierdut cu 3-0,asa din senin. este deja prea de tot. sper sa se desfiinteze cat mai repede voluntari daca tot vor sa se sacrifice pentru infractorii din pecehas. ca vitanul barzesti oricum se desfiinteaza din cauza datoriilor. imposibil sa mai supravietuiasca inca un sezon. pai infractorii din pecehas abia au strans in 17 luni 1 milion de euro.cu banii aia nu poti face nimic in liga 1 pe o perioada asa de mare.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează