FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un mare dinamovist e nemulțumit de strategia lui Gigi Mulțescu: „Jalnic! Mă așteptam să văd altceva”

Gigi Mulțescu a revenit pe banca lui Dinamo cu o înfrângere
Gigi Mulțescu a revenit pe banca lui Dinamo cu o înfrângere

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2021 17:44 / Actualizat luni, 22 martie 2021 18:31

Ionel Dănciulescu (44 de ani), fostul director sportiv al lui Dinamo, nu e de acord cu sistemul 3-4-3 folosit de Gigi Mulțescu la revenirea pe banca roș-albilor.

Prezent în studioul unei televiziuni de sport, Danciu-gol s-a arătat extrem de dezamăgit de atitudinea jucătorilor din meciul de la Iași (0-1), dar n-a fost încântat nici de partitura tactică aleasă de „SMURD”, care a optat pentru un sistem cu trei fundași. 

„E o situație grea, complicată. Echipa a arătat jalnic la Iași. Dacă spuneam înainte că meciul cu Sepsi (n.r- 0-2) a fost cel mai rău meci al echipei, acum spun că acest meci de la Iași a fost cel mai rău. 

Așezarea aceasta cu 3 fundași are plusuri, dar și minusuri. Echipa nu a arătat o siguranță defensivă în acest sistem. Mă așteptam ca, odată cu venirea lui nea Gigi, să văd altă atitudine și altă abordare. Nu am văzut așa ceva. Problemele financiare sunt rezolvate, fotbaliștii n-ar avea niciun motiv să nu joace”, a spus Ionel Dănciulescu, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Statistică rușinoasă pentru Dinamo

Dinamo e în cădere liberă, iar evitarea retrogradării a devenit principalul obiectiv al echipei preluate de „SMURD-ul” Gigi Mulțescu. „Câinii” vor evolua în play-out pentru cel de-al patrulea sezon consecutiv, iar perspectivele sunt sumbre.

Roș-albii au avut o prestație catastrofală pe terenul lui Poli Iași. Nu mai puțin de 11 jucători din tabăra „câinilor” nu au primit notă de trecere din partea GSP, în ceea ce a reprezentat una dintre cele mai slabe partide făcute de Dinamo pe durata actualului sezon. 

Cifrele sunt îngrijorătoare de-a dreptul pentru susținătorii roș-albilor. Conform bilanțului oferit de statisticianul GSP Liviu Manolache, Dinamo e echipa din Liga 1 cu cele mai multe meciuri fără gol marcat în acest campionat, 13! 8 dintre aceste partide au fost în 2021!

Citește și alte știri despre Dinamo:

Mulțescu aduce 3 noutăți în echipa lui Dinamo! Jucătorii pe care pariază antrenorul

Dinamo ironizată de un fost om din club: „De la Rivaldo, la Morsay... Te apucă râsul”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (29)
316588556035187
Dan Serbanescu  •  23 Martie 2021, 00:01

Nu a existat , există , va exista un mare dinamovist !

creeperno999
creeperno999  •  22 Martie 2021, 22:38

Dupa pauza competitionala, o sa se vada experienta lui Multescu. Nici guardiola n-ar fi reusit in 2-3 zile sa puna Dinamo pe picioare

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  22 Martie 2021, 21:57

Danciule, vorbesti sa nu taci, Multescu a venit de 2 zile , nu putea sa schimbe mare lucru, oricum in primele 35 de minute am stat bine in ghete, cat nu am aratat cu Gane nimic tot sezonu. Din Bejam sau Achim nu poti face oricum nimic, nu poti sa-i faci Sergio Ramos sau Xabi Alonso. Sa vedem ce transferuri se fac acum in pauza asta ( plus ca avem nevoie si de o pregatire fizica spartanica)

Vezi toate comentariile (29)
Comentează