FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ionel Dănciulescu tună: „Campionatul nu se va termina pe teren, nu avem foruri competente! Se ajunge mereu la TAS”

Ionel Dănciulescu (43 de ani), directorul sportiv al lui Dinamo, cere trecerea urgentă la un sistem competițional cu 16 echipe din sezonul următor.
Ionel Dănciulescu (43 de ani), directorul sportiv al lui Dinamo, cere trecerea urgentă la un sistem competițional cu 16 echipe din sezonul următor.

Articol de - Publicat marti, 04 august 2020 12:27 / Actualizat marti, 04 august 2020 13:19

Ionel Dănciulescu (43 de ani), directorul sportiv al lui Dinamo, cere trecerea urgentă la un sistem competițional cu 16 echipe din sezonul următor.

Dinamo e la mâna comisiilor în tentativa de a se salva de la retrogradare. Ionel Dănciulescu crede că formația pe care o reprezintă a fost dezavantajată și cere o remediere a situației pe ultima sută de metri.

Dănciulescu: „Nu avem foruri competente”

„Așteptăm o decizie a LPF în cursul zilei de azi. Din ce văd, nu se va termina pe teren campionatul. Nu va prima meritul sportiv. N-ar trebui să retrogradeze nimeni. Așa ar fi corect. Totul este împotriva noastră, și FRF, și arbitrajele. Fiecare DSP a judecat altfel, n-a fost o linie clară. Noi am avut un magaziner și am intrat toți în carantină, la alții nu a fost la fel. Au jucat.

Nicio echipă din Liga 1 nu a respectat protocolul sanitar de la A la Z. Să vorbim despre precedentul de aseară: prelungiri și penalty-uri. Dacă tot nu se respectă regulamentul, de ce nu faci și 16 echipe? Și ultima echipă să dea baraj cu locul 3 din liga secundă. Dacă Dinamo retrogradează cu meciurile nejucate până la final, va fi o pată urâtă pe obrazul fotbalului românesc. Nu avem foruri competente, nu luăm decizii corecte. Mereu ajungem la TAS, suntem țara care ajunge mereu la TAS. E inadmisibil”, a declarat Ionel Dănciulescu conform Prosport.

VIDEO. Gigi Mulțescu cere ca nicio echipă să nu retrogradeze

Citește și alte știri despre Dinamo:

LPF a publicat programul ultimei etape, iar Dinamo e fără scăpare! Meciurile se joacă mâine

Fanii lui Dinamo avertizează după decizia FRF de la miezul nopții: „TAS-ul va fi doar o palidă umbră a strigătului nostru!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (117)
amicu
amicu  •  04 August 2020, 13:58

stim danciule..si alcooltestul a fost impotriva ta. Si politistul si-a permis sa te opreasca si sa iti puna fiola. Da, tu erai curat si ai incercat sa castigi la masa verde. Nu stiu daca nu ai si facut-o

viforul
viforul  •  04 August 2020, 15:03

Ceea ce cere Dănciulescu este ceva de bun simt, ceva normal as zice. Ceea ce nu mi se pare normal e ca el cere asta pentru ca se afla cu Dinamo in situația in care se afla. Dacă era in locul Viitorului sau a altor echipe, chiar și din playoff, probabil n-ar fi spus nimic. Aici e problema! Noi nu avem echipe care sa se poată întreține singure. Exemplele date din Belgia, Franța, Spania, nu sunt relevante. Aia pot supraviețui și fără televiziuni, bine merci. Cu toate ca acolo, banii din televiziuni nu sunt ca in România, mici firimituri, care asigura cluburilor doar banii de transport și cazare! De aceea UTC-istii de la firma care deține drepturile de televiziune pun atita presiune pe cluburi. Ei pun presiune și pe FRF și LPF, însă aia nu înțeleg nimic, reacționează haotic și cred ca treaba merge oricum! In realitate, nu au fost pregătiți deloc, nu și-au dat nici măcar silința sa se pregătească pe parcurs, au încălcat regulamentele de cite ori le-au citit, au căutat sa paseze mingea in curtea altora, cit mai departe de ei. Au încercat mereu sa fie de partea celui mai puternic, și asta-i firesc, însă in viața lucrul asta e de foarte multe ori imposibil! Cred ca o liga cu 16 echipe e una normala și benefică pentru fotbal. Însă ar trebui sa fim mai atenți și sa nu ajungem mereu sa dam din coada bucuroși la fiecare os pe care-l arunca indivizi suspecți, “interesați” doar de propriile buzunare. Sa avem UN REGULAMENT clar care sa nu ducă la interpretări, și mai ales să-l respectam!

robotzel
robotzel  •  04 August 2020, 14:04
Postat de carol_k pe 04 August 2020, 14:02

Dinamo are cu 5 meciuri mai putin. Cum s-o retrogradezi? Desi dupa declaratiile suburban-*** ale lui Vali Lazar referitoare la masurile de protejare impotriva raspandirii virusului chiar nu ar merita. Vrei sa fii tu smecherul din parcare, care-i ia pe toti la misto atunci trage si echipa dupa tine. Hai, in B! ... Dar nu ne luam dupa o uscatura, ne uitam la ce reprezinta Dinamo pentru fotbalul nostru. Nu poti sa-i lasi la greu ca asa au hotarat niste neica-nimeni componenti ai CEx ai FRF. Trebuie gasita o solutie, consultati oamenii care au o legatura stransa cu fotbalul, ei sa hotarasca, antrenorii, fostii mari fotbalisti, jurnalistii cei mai cunoscuti.

aici este ideea. este clar de ce s-au imbolnavit atatia de la dinamo: pentru ca nu au respectat nimic niciodata. nu se va termina pe teren iar dinamo o sa retrogradeze pe buna dreptate si corect. dinamo nu avea voie sa ignore protejarea jucatorilor. clubul era obligat sa faca orice sa ii tina nevirusati. cum? in cantonament dar este greu sa faci asta daca nu le platesti si salariile.

Vezi toate comentariile (117)
Comentează